[size=15pt]Η περιήγηση στην πλατεία της εξαθλίωσης[/size]
Βρέθηκα για δουλειά κέντρο και όπως προχωρούσα στο δρόμο, ένας έκφυλος μελαχρινός μίλφαρος με πορνοτάκουνα και σκανδαλιστικά κοντό φουστάνι εμφανίστηκε μπροστά μου. Σκυλομούρα λίγο αλλά αρκετά σεξουαλική ώστε να με αναστατώσει…
Απογειώθηκα ταχύτατα σαν τηλεκατευθυνόμενο drone προς την πλατεία της εξαθλίωσης, κάνοντας υπερπτήσεις αναγνωρίσεως. Έψαχνα απεγνωσμένα την αλβανιδάρα με την γαμάτη κωλάρα. Πουθενά όμως η αλβανιδάρα. Τόσο γκαντέμης πια. Όποτε περνάω ποτέ δεν την πετυχαίνω.
Την είχα όμως τεράστια ανάγκη και έκανα τον γύρο των τετραγώνων σαν μαλάκας. Πάνω που ήμουν έτοιμος να κατευθυνθώ προς Φυλής μπας και καβαλήσω το Ιλονάκι, εμφανίζεται η έκφυλη αλβανιδάρα με ένα άσπρο κολλητό σορτς. Οι παρυφές των κωλομερακίων ξεπρόβαλαν προκλητικά αναζητώντας χρηματοδότη.
Μπλε εισιτήριο για τα κωλομέρια, κόκκινο εισιτήριο για τον ξενοδόχο. Το πρόσωπό της πλέον δεν έχει την φρεσκάδα της νιότης. Ο χρόνος αμείλικτος, ξεθωριάζει τα πάντα. Παρόλα αυτά το τραχύ πρόσωπό της με καύλωσε, γιατί παραμένει σεξουαλική μιλφάρα με την μακριά, αυθεντική, αλβανική μαύρη μαλλούρα. Το γλυκό της χαμόγελο εξισορροπούσε την τραχύτητα του προσώπου, καταμαρτυρώντας την καλή πρώτη ύλη, προικοδότημα της μητέρας φύσης.
Το σώμα της, παρά το πέρασμα των χρόνων, είναι σχετικά καλό. Ο κώλος παραμένει αρκετά καλός. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για την Άντζελα με το προσωνύμιο αλβανιδοκωλάρα.
Είναι ευγενική και επικοινωνιακή. Με ρώτησε αν θέλω να τον πάρει έτσι στο στόμα και πριν απαντήσω, ρίχνει μια λαίμαργη ρουφηξιά. Της λέω καλύτερα με προφυλακτικό. Μου ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι είναι λογικό να φοβάμαι. Η πολύχρονη θητεία της στην πλατεία της εξαθλίωσης, ήταν φανερή στον χειρισμό του πνευστού.
Μετά στήσιμο στα τέσσερα, όπου ο λιπόσαρκος κώλος της κάνει δυνατά πλαφ, πλαφ. Νομίζω την φτιάχνει αυτός ο ήχος γιατί ενώ στην αρχή μου χαϊδευε έντονα τα αρχίδια για να με τελειώσει, μετά σταμάτησε και όλο έλεγε ότι είμαστε σκέτη τσόντα. Οπότε παιδιά δυνατά πλαφ, πλαφ, να επαληθεύσουμε επιτυχή patterns με την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα.