Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Ωραιος τυπε, ειναι κυκλοθιμηκη,οταν πηγα παλυ να παρκαρο φυρναει τα μουτρα της και προχορησε αντιθετα...και εφυγα...δεν ξερο τι παιζει παντος φαινοταν πολυ ευγενικη οταν με πιπονε...προχτες που περναγα ηταν μεσα σε οχημα στο παρκιν και οσο ειδα στα γρηγορα την πηδαγε ενας τυπος στα 4....Αυτη η μαυρουλα στον σκλαβενιτη ρε τυπε φαιβετε καλο κοριτσακι!δεν ειναι μαυρη αφρικανα ,ειναι σαν απο βραζιλια η βενεζουελα...εχω δει αρκετους να την πηδανε ....Φοραει και γυαλακια μυοπιας!σημερα που περασα ηταν εκει...ετοιμος ειμουν αλλα εφυγα...λογο κουρασης...αν ξερει καποιος ας πει εχει σφιχτο κορμακι?ειναι καλη στο σεξ?η ειναι κανα μουρλο?εντομεταξη δεν παει στο φαναρι καθετε ακριβος στην στροφη! Και ειναι δυσκολο να σταματηση εκει οχημα...πρεπει να πας φαναρι με αλαρμ να κανεις νοημα και ναρθει...εντομεταξη θα σε εχουν τσεκαρη ολοι οι οδηγοι που περνανε....τελοσπαντον οποιος ξερη ας πει και για αυτη!

Καλησπέρα για την Μαρία λες που είναι στην Πέτρου Ράλλη μπροστά στον χαρμάνι αξίζει την έχεις πάρει??? Και πόσο πάει   

Η μαυρολα ξέρουμε τη ώρες βγαίνει και αν αξίζει

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα για την Μαρία λες που είναι στην Πέτρου Ράλλη μπροστά στον χαρμάνι αξίζει την έχεις πάρει??? Και πόσο πάει    

Η μαυρολα ξέρουμε τη ώρες βγαίνει και αν αξίζει
Η μαυρουλα ειναι εξω απο τον σκλαβενιτη σχεδον καθε βραδυ μετα τις 11 και μιση !δεν ξερω αν αξιζη αν ειναι καθαρη κτλ...φαινετε να εχει σοβαρο υφος φοραει γυαλακια,και δεν πρεπει ναναι πανο απο 32...ετων!ναι αυτην λεω την μαρια εξω απο τον χαραμανι!την εχω παρει μια φορα!την δευτερη παρκαρο και γυρηζη τα μουτρα της και αρχιση και περπατα αντιθετα!σηκοθικα εφυγα και δεν την ξανασπροξα!

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Η μαυρουλα ειναι εξω απο τον σκλαβενιτη σχεδον καθε βραδυ μετα τις 11 και μιση !δεν ξερω αν αξιζη αν ειναι καθαρη κτλ...φαινετε να εχει σοβαρο υφος φοραει γυαλακια,και δεν πρεπει ναναι πανο απο 32...ετων!ναι αυτην λεω την μαρια εξω απο τον χαραμανι!την εχω παρει μια φορα!την δευτερη παρκαρο και γυρηζη τα μουτρα της και αρχιση και περπατα αντιθετα!σηκοθικα εφυγα και δεν την ξανασπροξα!

5

έχω περάσει και εγώ πολλές φορές αλλά μου μυρίζει φόλα άι δεν σταμάτηα ποτέ αλλά θα ξαναπεράσω πόσο στοίχισε ηφ
Συνέδρια!η π που

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
5

έχω περάσει και εγώ πολλές φορές αλλά μου μυρίζει φόλα άι δεν σταμάτηα ποτέ αλλά θα ξαναπεράσω πόσο στοίχισε ηφ
Συνέδρια!η π που
και εμενα για φολα την κοβο...αλλα βλεπο που μπαινει σε πολλα αυτοκινιτα ...και λεω μηπος ειναι καλη..και πριν κανα 2ωρο εκει ηταν τυπε...η συνεδρια με την μαρια στοιχισε 30ευρο

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
και εμενα για φολα την κοβο...αλλα βλεπο που μπαινει σε πολλα αυτοκινιτα ...και λεω μηπος ειναι καλη..και πριν κανα 2ωρο εκει ηταν τυπε...η συνεδρια με την μαρια στοιχισε 30ευρο

Εγώ πέρασα κατά τις 03.00 αλλά ούτε η Μαρία ούτε η μαυρολα ήταν στης θέσεις τους

• Like

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Η Άντζελα η αλβανιδοκωλάρα, σταμάτησε; Γνωρίζει κανείς; Για αυτήν εδώ μιλάω.

Συνημμένα

• index.php.jpg
    index.php.jpg
    266,6 KB · Εμφανίσεις: 531

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρεις κανένας καμία βυζάρου να κάνει πιάτσα να την φορτώσω γιαολο τα βράδυ σε ξενοδοχείο; Και πόσο θα μου στοιχίσει ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Θα θελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για μια κοπελα που καθεται μετα της 10.οο στο παροδρομο της Συγγρου γωνια με δρόμο κατηφορα..ρευμα προς παραλιακη ύψος Ecomomy car parts...σημειωνω είναι γυναίκα και όχι τρανς...ρουμανοβουλγαρα κατι τετοιο...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Δωστε ρε παιδες ινφο για τη κοκκινομαλα την αλβανιδοκωλαρα!!!

Καιγομαι!!!!

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου η μαυρουλα εξω απο σκλαβενιτη μου ειπε 20ευρο ολα!της κεω ολα ολα?μου λεει ολα στορκιζομε!δεν δοκιμασα και την εκανα με ελαφρα..

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Τυποι μου η μαυρουλα εξω απο σκλαβενιτη μου ειπε 20ευρο ολα!της κεω ολα ολα?μου λεει ολα στορκιζομε!δεν δοκιμασα και την εκανα με ελαφρα..

Σε πιο Σκλαβενίτη είναι ??

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Πέρασα από το Σκλαβενίτη.
Ούτε για 5€ δεν κάνει . Ειδικά με τα γυαλιά είναι χάλια. !!!
Κάτι χοντρά χέρια , φάτσα πιθήκου . Ένα συμπαθητικό σωματακι. Βλαχοφωνη.
Μην δίνεται τα λεφτά σας σε τέτοιες. 15 λεπτά μακριά είναι το Μεταξουργείο το βράδυ για να πάτε.

• Like

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Τι εχει γινει με τις πολυκατοικιες των αξιωματικων στην Π Παλη? Ξερεις κανενας? Τα αλβανιδια που ηταν εκει και τα 3 που πηγαν?
Επισης Κηφισο απεναντι απο ΙΚΕΑ τις εχουν μαζεψει.
Πιο πανω στα λεωφορεια μονο μια. Παλαιοτερα ηταν 4.
Το ιδιο και Ιερα Οδο στην Εβγα. Ολες εξαφανιστηκαν η ψωνιζουν αλλου?

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Πετρου Ραλη απο κηφισο δεξια προς Νικαια. Χτες το βραδυ κατα τις 1130 ενα ομορφο μωρο γυρω στα 25 εκανε πεζο. Ξανθο γεματουλα με καλα πιασιματα και με ενα μαυρο σορτς κολαση. Πιπα στο αμαξι 30 σεξ 50. Η πιπα με προφυλακτικο-δεν πηρα.

Το τριγωνο πλεον εχει γινει τερταγωνο. Εκει δεν εχει πλεον τιποτα να μας προσφερει. Οι καλες εποχες δυστυχως τελειωσαν. Η μονη που αξιζει η Ιωαννα η Αλβανιδα που κανει βολτα εξω απο το Elysium. Πολυ καλη πιπα στα 20. Ακαποτη φυσικα. Ωρες απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7.

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πετρου Ραλη απο κηφισο δεξια προς Νικαια. Χτες το βραδυ κατα τις 1130 ενα ομορφο μωρο γυρω στα 25 εκανε πεζο. Ξανθο γεματουλα με καλα πιασιματα και με ενα μαυρο σορτς κολαση. Πιπα στο αμαξι 30 σεξ 50. Η πιπα με προφυλακτικο-δεν πηρα.

Το τριγωνο πλεον εχει γινει τερταγωνο. Εκει δεν εχει πλεον τιποτα να μας προσφερει. Οι καλες εποχες δυστυχως τελειωσαν. Η μονη που αξιζει η Ιωαννα η Αλβανιδα που κανει βολτα εξω απο το Elysium. Πολυ καλη πιπα στα 20. Ακαποτη φυσικα. Ωρες απο τις 4 το πρωι μεχρι τις 7.
40 το χρεονε ,το πηγε 50...μαλιστα...Ειναι ωραιο ομως αν και μπαμπατσικη εχεισ φιχτη ωραια κωλαρα και ωραια βυζακια και προσοπο! Μπορει αυριο να παω νατην σποξο στα 4 μετα το σχολασμα θαδω....και πριν λιγο εκει ητανστα σκαλακια του χαρμανι με τηςμπουταρες της οξοσταυροποδι

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886

Αυτη η ιωαννα φιλε γαμιεται κιολασ? αξιζει?

• Like

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Ναι. Η Ιωαννα ειναι στα Top 3 κοριτσια του τριγωνου. Εμφανιση 7 προγραμμα 9.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom