Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
περασμα από το Λητω χθες το βραδυ κατά τις 2, ειδα 2 κοπελες μια χοντρουλα ξανθουλα κλασικη απεξω από το ξενοδοχειο και μια αδυνατη μαυρομαλλα με κραγιον κοκκινο και πορνοτακουνα λιγο βλαχοφατσα και στα λεγομενα της όλο υποσχέσεις, καποια πληροφορια για αυτην;
επισης κατεβηκα και στον παραλληλο πισω από τις τραβελοτσαρκες (δοιρανης) χαμηλα στο υψος περιπου του μιντιαμαρκτ και πηρα μια μαργαριτα γκιλφ για τσιμπουκακι στα 20 ευρω στο αμαξι παρακατω. όχι κατι το αξιοσημειωτο..

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477
περασμα από το Λητω χθες το βραδυ κατά τις 2,  μια αδυνατη μαυρομαλλα με κραγιον κοκκινο και πορνοτακουνα λιγο βλαχοφατσα και στα λεγομενα της όλο υποσχέσεις, καποια πληροφορια για αυτην;

με μεγαλα μασταρια και ανοιχτο ντεκολτε?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477
oχι κατι ιδιαιτερο την ειδα στο φαναρι, στο liberty με κατι άλλες αποψε

Εγω την πεμπτη το βραδυ κατεβηκα την καποδιστριου και πριν το φαναρι που αραζουν οι μαυρες
εκει στο ξενοδοχειο λητω
πετυχα μια ασπρουλιαρα ξεκολιαρα με ανοιχτο ντεκολτε και μασταρια για να χαθεις μεσα τους,κοκκινο κραγιον εντονο και μαυρα μαλλια.
Με καυλωσε τρελα αλλα ειχα αλλο προορισμο χυσιματος.

Τονιζω οτι ηταν πριν τα φαναρια που ειναι κατι μαυρακια και διασχιζοντας την 3ης σεπτεμβριου βλεπουμε το λητω

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Εγω την πεμπτη το βραδυ κατεβηκα την καποδιστριου και πριν το φαναρι που αραζουν οι μαυρες
εκει στο ξενοδοχειο λητω
πετυχα μια ασπρουλιαρα ξεκολιαρα με ανοιχτο ντεκολτε και μασταρια για να χαθεις μεσα τους,κοκκινο κραγιον εντονο και μαυρα μαλλια.

Τονιζω οτι ηταν πριν τα φαναρια που ειναι κατι μαυρακια και διασχιζοντας την 3ης σεπτεμβριου βλεπουμε το λητω

Έρχομαι Αθήνα που βρίσκω πιατσόβιες;σε ποια σημεία και τι ώρες;

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
εκει στο ξενοδοχειο λητω

το ντεκολτε και τα μασταρια δεν τα ειδα, αρκετα αδυνατη θα ελεγα, κοκκινο κραγιον, καρε μαυρο μαλλι, πορνοτακουνα και ηλικια 45 περιπου, αν λεμε την ιδια. Αραζει αποσο καταλαβα απο το λητω και κατω, η μετα στο λιμπερτυ (που ειναι στο φαναρι δεξια μετα το λητω)...

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Έρχομαι Αθήνα που βρίσκω πιατσόβιες;σε ποια σημεία και τι ώρες;
μετα τις 12.00 το βραδυ λογικα παρε την σολωνος ολο ευθεια κατω για να διαβεις τον πορνοδρομο

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
μετα τις 12.00 το βραδυ λογικα παρε την σολωνος ολο ευθεια κατω για να διαβεις τον πορνοδρομο

παίχτη ημέρα θέλω να  να ψωνίσω?διάβαζα ποιο πισω για μια Αλβανιδοκωλαρα,υπάρχει? και που?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Χοντρούλα βυζάρες τρύπα κάτω απτο κάτω χείλος...Γυφτοβουλγαρόρουμάνα μου έμοιαζε...Σάββατο γύρω στις 15:00έφευγε απο Λαυρίου...ξέρουμε τπτ?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για βυζαρού με μαστάρια
Μία Γκαλίνα, γωνία Σωκράτους και Βεραντζέρου υπάρχει? και τι ώρες?
Αυτή που λέτε πως τη βρίσκουμε??
Ευχαριστώ!!

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
εκει στο ξενοδοχειο λητω

Η Milena από Ουκρανία, γλυκιά και θερμή αλλά δεν προσφέρει τίποτα πέραν του κλασικού. €40 με το ξενοδοχείο.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
νομίζω ότι κάποιοι από εμάς που έχουμε ζήσει και τμήσει εποχές Σόλωνος Βουκουρεστίου και πέριξ δεν πρέπει να μπαίνουμε εδώ         

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
νομίζω ότι κάποιοι από εμάς που έχουμε ζήσει και τμήσει εποχές Σόλωνος Βουκουρεστίου και πέριξ δεν πρέπει να μπαίνουμε εδώ         
Πράγματι... Ωραίες εποχές...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες βραδυ στον χαρμανι διπλα στο γκαραζ τυπος εσπροχνε την μαρια απο αλβανια το αμαξι περα δοθε....επι της γρηγοριου λαμπρακι λιγο πριν το τριτο νεκροταφιο...επησης το μαυρακι στο σκλαβενιτη που πιατσατι προς σαλαμηνα πολυ πελατια ολο την πετυχενο να μπαινει σε αυτοκινιτ αν εχει καποιος εμπειρια ας πει

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ρε τυποι τι εγινε εκεινη η καυλοκαυλιαρα κοκινομαλα αλβανεζα με τη καυτη σωρτσαρα στη παραλιακη;;;;;

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Χτες βραδυ στον χαρμανι διπλα στο γκαραζ τυπος εσπροχνε την μαρια απο αλβανια το αμαξι περα δοθε....επι της γρηγοριου λαμπρακι λιγο πριν το τριτο νεκροταφιο...επησης το μαυρακι στο σκλαβενιτη που πιατσατι προς σαλαμηνα πολυ πελατια ολο την πετυχενο να μπαινει σε αυτοκινιτ αν εχει καποιος εμπειρια ας πει
Της λεω πιπα κε δεκα την πρώτη φορα με τπτ δεν ηθελε
Ξαναπεράσα αλλη μερα κ δέχτηκε με δεκα ευρώ
Αλλα δεν εβγαχε βυζακι.  Με δέκα ευρω μου λεει θελεις κ βυζι. Ακου ακου!!
Τσιμπουκακι οκ καλουτσικο χερι αρκετο βεβαια αλλα και κε δεκα ευρω δεν ζητάω και αυτοκρατορικο
Για ενα ξεμπουκωμα καλη ειναι

• Like

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1

Η Μαρία είναι μια χοντρή ξανθιά ??

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Της λεω πιπα κε δεκα την πρώτη φορα με τπτ δεν ηθελε
Ξαναπεράσα αλλη μερα κ δέχτηκε με δεκα ευρώ
Αλλα δεν εβγαχε βυζακι.  Με δέκα ευρω μου λεει θελεις κ βυζι. Ακου ακου!!
Τσιμπουκακι οκ καλουτσικο χερι αρκετο βεβαια αλλα και κε δεκα ευρω δεν ζητάω και αυτοκρατορικο
Για ενα ξεμπουκωμα καλη ειναι
Ωραιος τυπε, ειναι κυκλοθιμηκη,οταν πηγα παλυ να παρκαρο φυρναει τα μουτρα της και προχορησε αντιθετα...και εφυγα...δεν ξερο τι παιζει παντος φαινοταν πολυ ευγενικη οταν με πιπονε...προχτες που περναγα ηταν μεσα σε οχημα στο παρκιν και οσο ειδα στα γρηγορα την πηδαγε ενας τυπος στα 4....Αυτη η μαυρουλα στον σκλαβενιτη ρε τυπε φαιβετε καλο κοριτσακι!δεν ειναι μαυρη αφρικανα ,ειναι σαν απο βραζιλια η βενεζουελα...εχω δει αρκετους να την πηδανε ....Φοραει και γυαλακια μυοπιας!σημερα που περασα ηταν εκει...ετοιμος ειμουν αλλα εφυγα...λογο κουρασης...αν ξερει καποιος ας πει εχει σφιχτο κορμακι?ειναι καλη στο σεξ?η ειναι κανα μουρλο?εντομεταξη δεν παει στο φαναρι καθετε ακριβος στην στροφη! Και ειναι δυσκολο να σταματηση εκει οχημα...πρεπει να πας φαναρι με αλαρμ να κανεις νοημα και ναρθει...εντομεταξη θα σε εχουν τσεκαρη ολοι οι οδηγοι που περνανε....τελοσπαντον οποιος ξερη ας πει και για αυτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom