φιλε αυτη ειναι η πιο σημαντικη στιγμη για το μετεπειτα και οχι η πιο αηδια οπως λες.
Καλημέρα φίλε
Η μια άποψη είναι αυτή.Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας μας.
Εγώ μετά το χύσιμο θέλω να κάνω αμέσως ντουζάκι για να μη κολλάω από τα χύσια που έχουν πέσει πάνω μου και πάνω της.
Εκείνη την ώρα που η άλλη με αγκαλιάζει,η καύλα για την ώρα έχει ηρεμήσει οπότε δεν έχει καμμία σημασία για μένα.
Να το δεχτώ ως ημίχρονο μεταξύ δύο ματς αν γουστάρω πολύ τη γκόμενα κάτι που σημαίνει πως η αγκαλιά θα φέρει σύντομα το δεύτερο μπαλάκι.
Όταν όλα φτάσουν στο τέρμα,επιθυμώ ''αποτοξίνωση'' δηλαδή να ηρεμήσω λίγο από τη συνεύρεση και να κάνω δραστηριότητες που με χαλαρώνουν
Όπως να ακούσω λίγο μουσική,να φάω κάτι να καλύψω τις θερμίδες που κάηκαν,να κλάσω(σορυ για την καφρίλα,αλλά το αναφέρω στα πλαίσια του να νοιώσω εντελώς άνετα)
Στις δραστηριότητες αυτές λοιπόν δεν περιλαμβάνεται η παρουσία και η συμμετοχή της γυναίκας.
Η γυναίκα ολοκλήρωσε πρόσκαιρα το ρόλο της.
Γενικά κατέληξα,μετά από γνωριμία μεγάλου αριθμού γυναικών πως έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά που με έλκουν να τις γαμήσω αλλά με απωθούν να τις συναναστραφώ περισσότερο
-είναι φιλάρεσκα όντα που τους αρέσει η αυτοπροβολή τους και αντλούν δύναμη από το να νοιώθουν ωραίες και ελκυστικές
-δεν αγαπούν πραγματικά τον άνδρα,απλά τον βλέπουν τρυφερά όταν νοιώθουν πως είναι δικός τους και ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών τους.
-έχουν ένα απωθητικό μείγμα ρομαντισμού και προστυχιάς.Δηλαδή σαν θα δουν μωρά θα πουν ''ΩΩχουτο'' θα συγκινηθούν από μια ρομαντική ταινία βάθους και ταυτόχρονα θα χουν στο ενεργητικό τους γαμήσια,διπλοδιεισδύσεις,τσιμπούκια,ψωλοχυμένο πρόσωπο,one night stands κτλ
-στη σύγχρονη εποχή έχουν όλες ''ξυπνήσει'' και διεκδικούν ισότητα έως εμετική στα πάντα εξίσωση με τους άνδρες.
''Αφού εσύ κύριε μπορείς να γαμάς δεξιά αριστερά μπορώ κι εγώ'' είπε το καταπιεσμένο τσουλί που τα παλιά τα χρόνια πάλι την φαγούριζε το μουνί της αλλά φοβόταν να το κάνει λόγω κοινωνικής κατακραυγής.
η σωστή γυναίκα δεν επιθυμεί εξίσωση με τους άνδρες ούτε κυνηγά διεκδικήσεις στα ίδια πεδία.
Για αυτούς τους λόγους που πρόχειρα σκέφτηκα και για άλλους πολλούς η γυναίκα δεν αποτελεί για μένα πρόσωπο εκλυστικό για συναναστροφή.
Ωστόσο,έχω φίλους με εντελώς άλλες απόψεις που συμφωνούν με τη δική σου αγαπητέ papaphilips
Από συζητήσεις μαζί τους έχω καταλάβει πως βλέπουν τα πράγματα από μια εντελώς άλλη σκοπιά και δίνουν ρόλους στη γυναίκα τελείως διαφορετικούς.
Είναι ίσως άνθρωποι με διαφορετικές κοινωνικές ευαισθησίες και δεξιότητες
και φυσικά σέβομαι απόλυτα τις τοποθετήσεις τους και το πως νοιώθουν
Αυτά φιλαράκο μου
Σόρυ για το μακροσκελές κείμενο αλλά μου αρέσει η συζήτηση μαζί σου.