Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Κι αν υποθεσουμε οτι συναντουσες καποια απο εδω μεσα, πού θα τις εβρισκε τις φωτογραφιες σου τύπε?
φεησμπουκ
Κι αν υποθεσουμε οτι συναντουσες καποια απο εδω μεσα, πού θα τις εβρισκε τις φωτογραφιες σου τύπε?
Θα μου υποσχεθείς κι εσύ όμως μπόλτάκι έτσι;
Θα πας να ρίξεις κανένα κρύο σε κανένα στουντιάκι με κανένα φρέσκο κοριτσάκι τρυφέρό και τσαχπίνικο....Με πιάνει η ψυχή μου ρε φίλε τόσο χρονών μαντράχαλος και να την περνας με χειρογλύκανο
Έλα κάντο για μένα ναι;;
Δεν ξερω τύπε, εγω οσα κοριτσια συναντησα απο εδω μεσα, ξηγηθηκανε σπαθί.φεησμπουκ
Δεν τις εμπιστευομαι οχι.
Ε τι τωρα ολο 50αρια θα δινουμε ρε τυπε?
Φυλης πηγαιναμε οταν ειμασταν παιδαρελια ρε. Τωρα δεν γινονται αυτα θέλεις το χρονο σου σιγα μη μπορέσεις να κανεις τη δουλεια σου με τη τσατσα απεξω να βηχει και να φτερνιζεται
ορισμενους τους θαυμαζω που μπορουν στο 10λεπτο και περνανε καλά. Απορω βασικα πως το καταφερνουν
Στο σακί δε χωράς στο σακκούλι περισσεύεις το ξέρεις;;;
Αν δεν αποφασίσεις να συνπορευθείς με το πνεύμα το σάιτ σύντομα θα αρχίσω το bullying κανόνισε
Γιατι ρε φιλε αδικο έχω? πως μπορεις στα 10 λεπτά να φτιαχθεις? παλια μπορουσα και εγω πλεον δεν το βρισκω εφικτο.
Και οταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να κάνεις κατι δεν το επιχειρεις. Γιατι για να πετάς λεφτά? εσεις που μπορειτε πηγαινετε και καλα κάνετε.
Ε πήγαινε όπου σε βολεύει...τράβα σε στούντιο για μισή ώρα, σε μασάζ για 45 λεπτά, πάρε callgirl για 1 ώρα πάρε κάτι τέλοσπάντων...Τι θα κάνουν και οι πουτάνες; Κλέφτες θα γίνουν;
Πρόσεξε καλά αν φέρεις και πάλι αντιρρήσεις θα κατέβω αύριο Αθήνα θα γαμήσω τα κορίτσια και για επιδόρπιο θα σε πιάσω από το αυτί και θα σε αρχίσω στις μάπες!!!!
Τωρα που θα πληρωθω κάτι σκέφτομαι να κάνω
45λεπτα ειναι σε μασαζ? σοβαρα? ποσο πάει εκει? 80αρα?
Φυλης πηγαιναμε οταν ειμασταν παιδαρελια ρε. Τωρα δεν γινονται αυτα θέλεις το χρονο σου σιγα μη μπορέσεις να κανεις τη δουλεια σου με τη τσατσα απεξω να βηχει και να φτερνιζεται
ορισμενους τους θαυμαζω που μπορουν στο 10λεπτο και περνανε καλά. Απορω βασικα πως το καταφερνουν
Φίλε μου, δεν θέλω να σε ερεθίζω, αλλά κοπέλα σε φωτάκι που την έκανα Τούρμπο στην κάβλα μέσα στο δωμάτιο (είναι και αυτές γυναίκες φίλε, όχι μόνο οι αδήλωτες που κυκλοφορούν στους δρόμους και τα γραφεία) κ είχαμε εργατικό ατύχημα όπως γράφει συμπουρδελιάρης σε άλλο νήμα, όταν η μουνάρα είπε "κιόλας...;" στην πρώτη φορά, με την σημαία μου ακόμα σηκωμένη ψηλά της είπα "περίμενε", στο καπάκι προφυλακτικό, και η τσατσά βρόνταγε τις πόρτες όταν έχυνα για δεύτερη φορά στο πέρας του 10λέπτου (?) plus... Όταν βγήκα οι συμπουρδελιάρηδες κοίταζαν κάπως, γιατί ακουγόμασταν μέσα ότι ο χρόνος που περάσαμε ηταν ποιοτικός.
10 μέρες κοσκινίζει λέει η παροιμία από αυτά που γράφεις, χωρίς παρεξήγηση.
8 λεπτα λεει ο τιτλος. :-
Αφού δηλωμένα δεν σου αρέσουν οι μπουρδελοκαταστάσεις, γιατί διαβάζεις κριτικές...;
Γιατι ολοι οσοι ειναι εδω μέσα πρέπει να τους αρέσουν οι μπουρδελοκαταστασεις? ενταξει ρε φιλε δεν τη βρισκουμε ολοι με 10 λεπτα χρονομετρο. Τι να κανουμε τωρα
δικιο εχεις σ αυτο.Μαλιστα μεγαλώνοντας -συνηθως-θες περισσοτερο χρονο για με τα προκαταρκτικα σου,κτλ...οποτε πολλες φορες το μπουρδελο δεν σε καλυπτει κ δεν σου φτανει.Θες ανεση κτλ.Γιατι ολοι οσοι ειναι εδω μέσα πρέπει να τους αρέσουν οι μπουρδελοκαταστασεις? ενταξει ρε φιλε δεν τη βρισκουμε ολοι με 10 λεπτα χρονομετρο. Τι να κανουμε τωρα
Μα για να διαβάζεις κριτικές, θα σε ενδιαφέρει να πας. Εάν όχι, τότε δεν είναι κουτσομπολιό, όπως αυτό που επιρρίπτεις στις περισσότερες γυναίκες, σε προηγούμενο ποστ σου...;