House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Για να καταλάβω με είπες σαβουρογάμη τώρα?
Για να καταλάβω με είπες σαβουρογάμη τώρα?
Ποτε δεν ειδα τον αριθμο των γυναικων που εχουνε περάσει απο τη ζωη μου σαν προέκταση του τέτοιου μου.
ηθελαν να του παρουν την παρθενια????καλά κοροϊδεύετε τον μπόλτη αλλά εγώ ξέρω κορίτσια (κοριτσάρες μάλιστα ) από δω που προσφέρθηκαν και free για πάρτη του ;)
ηθελαν να του παρουν την παρθενια????
0 απο ο ...μηδενΠοτε δεν ειδα τον αριθμο των γυναικων που εχουνε περάσει απο τη ζωη μου σαν προέκταση του τέτοιου μου.
και ο μπολντυς προεβαλλε σθεναρη αντισταση,ετσι????σοβαρών κυβικών γκομενάκι (για τα γούστα μου) ήθελε να βγάλει γούστα πάνω του
αλλά έχε χάρη που δεν είμαι κουτσομπόλα
Βράχοςκαι ο μπολντυς προεβαλλε σθεναρη αντισταση,ετσι????
Βράχος
Δεν ξερω αμα ακουστω πολυ ψυχρος ή σκληρος αλλα αμα μου λέγανε τι προτιμας? μια πολυ καλη θέση σε δουλεια ή μια ομορφη γυναικα για σχέση? θα προτιμουσα το 1ο.
Γιατι με το 1ο μπορεις να ελεγξεις πολλα πραγματα ενω με το 2ο στο τελος θα φτάσεις να σε ελεγχει.
Εμενα δεν μπορει να με εξουσιασει καμια ευκολα επειδη εχει απλα εναν ωραιο κωλο.
Κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω...
Κι εμάς επίσης.Μη νομίζεις εύκολο είναι.Μόλις σου φουσκώνει τα αρχίδια μια ανάφτρα που δε σου κάθεται με το πρώτο πας στα μπουρδελα και βρίσκεις μια που της μοιάζει και τελειώνει η υπόθεση στο άψε σβήσε.Βοηθάνε και τα σκοτάδια σε αυτό.
καλα κάνεις αμα γουστάρεις γιατι οχι
Υπάρχει κι ένα ανέκδοτο πάνω σ'αυτό.Oλα ξεκινουν κ τελειωνουν στις προσδοκιες μας.Εκει ειναι το προβλημα του ανδρα.
πως εχει προσδοκιες απο καποια γυναικα.οι οποιες γυναικες ειναι εκ φυσεως αναξιοπιστες.
προσδοκάς πιστη,προσδοκας σωστη συμπεριφορα.να ειναι καλες συντροφοι,μανες,νοικοκυρες.
Αρχιδια,αυτα ηταν οι μαναδες μας.
Οι σημερινες εχουν ΟΛΕΣ(μα ΟΛΕΣ)σφηνωμενη πουτσα στον εγκεφαλο κ ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ ανικανοποιητες.
Το ΕΓΩ τους δε ηρεμει ποτε.Η φωνουλα μεσα τους(του ΕΓΩ που λεει και ο Ε.Τολλε)τους ζηταει ΠΟΥΤΣΑ,ΞΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ,ΞΕΝΟ ΦΛΕΡΤ,ΨΩΝΙΑ,ατερμονη ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
να σε κανουν στημενη λεμονοκουπα(το δικο σου ΕΙΝΑΙ να απορροφηθεί εξολοκληρου απο το δικο της ΕΓΩ)και ΤΟΤΕ θα τους φυγει το ενδιαφερον για εσενα κ ο νους τους θα διαταξει να κανουν το ιδιο καπου αλλου..
συμπερασμα:μην εχετε προσδοκιες απο τις γυναικες.γαμηστε τες,περαστε καλα αλλα τα κοινα ονειρα κ το κοινο μελλον ειναι για εποχες και κοινωνιες...αλλες.Εκει οπου ανδρες και γυναικες ειχαν ιδιο κωδικα τιμης κ αξιων.
Εσένα σε "παρακολουθώ". είσαι καλόςΜην φτάνουμε να νοσταλγούμε άρρωστες καταστάσεις!
Υπάρχει κι ένα ανέκδοτο πάνω σ'αυτό.
Ερώτηση:Τι είναι η ''ξετσίπωτη'';
Απάντηση:Η γυναίκα έχει εμφυτευμένο στον εγκέφαλο ένα τσιπάκι που την προγραμματίζει να κάνει παιδιά.Όταν βρει τον κατάλληλο άντρα-θύμα που εκπληρώνει αυτήν την εντολή και νοιώσει ότι ολοκλήρωσε την αποστολή της,τότε πετάει το τσιπάκι κει μετατρέπεται σε... ξετσίπωτη!
Δεν νομίζω όμως ότι ισχύουν τα παραπάνω για τη διαφορά νέων και σύγχρονών ζευγαριών.Οι περισσότεροι άντρες πάντα ξενοπηδούσαν και ήταν ''τιμή τους και καμάρι τους'' στο καφενείο,η γυναίκα το ήξερε και έκανε τα... στραβά μάτια γιατί δεν είχε άλλη επιλογή,και αν καμία πιάνονταν για μοιχεία,(έχω ποστάρει και ανάλογο ανέκδοτο στην αντίστοιχη ενότητα),διασύρονταν μέχρις εξευτελισμού! Μην φτάνουμε να νοσταλγούμε άρρωστες καταστάσεις!
ενταξει ακομα δεν έχω φτασει 40 έχω ελπιδες