gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
την αννουλα ο μπιμπις την πηρε απο τα πορδελλα και την εκανε κυρια τυπε,αλλη φασητυπε αυτα τα βρηκε και ο μπιμπι στην αννουλα,απλα η αννα του τρωει ολο το φαγητο
την αννουλα ο μπιμπις την πηρε απο τα πορδελλα και την εκανε κυρια τυπε,αλλη φασητυπε αυτα τα βρηκε και ο μπιμπι στην αννουλα,απλα η αννα του τρωει ολο το φαγητο
την αννουλα ο μπιμπις την πηρε απο τα πορδελλα και την εκανε κυρια τυπε,αλλη φαση
τι άλλο να περιμένει ένας άντρας εκτός από το σεξ από το μια γυναίκα.... να αποκτήσει κέρατα ίσως ?
Μάλιστα απ΄ότι κατάλαβα κανενός εδώ μέσα η μάνα δεν πρέπει να κεράτωσε ποτέ τον πατέρα του. Μάλλον οι παντρεμένες γαμιούνταν με τον κρίνο τόσες δεκατίες.
;)Γεια σου ρε HoF.., έγραψες..
Φιλε εισαι βαθια νυχτωμενος που απαντας ετσι. Σιγουρα και παλια επεφτε κερατο αλλαΜάλιστα απ΄ότι κατάλαβα κανενός εδώ μέσα η μάνα δεν πρέπει να κεράτωσε ποτέ τον πατέρα του. Μάλλον οι παντρεμένες γαμιούνταν με τον κρίνο τόσες δεκατίες.
Δεν ειπε κανεις οτι εισαι αγαμητος και δεν ξερω τι κανεις στη ζωη σου και οτι κανεις, καλα κανεις και το κανεις αφου δεν καταπατας τα δικαιωματα και την ελευθερια του διπλανου σου. το σχολιο σου ομως δειχνει να μην αντιλαμβανεσαι την κατασταση που επικαρατει και γιατι καποια παιδια του μπουρδελα δικαιολογημενα γραφουν οτι γραφουνΕίμαι φίλε και νυχτωμένος βαθειά κι αγάμητος.
Ούτε fb έχω.Ούτε "κλαίγομαι" στο "μπουρδέλα" πως δεν υπάρχουν γυναίκες για κάτι παραπάνω από πήδημα.Καλό σου βράδυ.
εσεις φτετε γαματε τη γυναικα σας σα τη παναγια των παρισιων και αυτή που πληρωνετε της αλλαζετε τα φωτα!πως θα φερει η άλλη τις παντοφλες αν δεν...νιωσει ποιος είναι ο αντρας εδώ μεσα!Δεν ειπε κανεις οτι εισαι αγαμητος και δεν ξερω τι κανεις στη ζωη σου και οτι κανεις, καλα κανεις και το κανεις αφου δεν καταπατας τα δικαιωματα και την ελευθερια του διπλανου σου. το σχολιο σου ομως δειχνει να μην αντιλαμβανεσαι την κατασταση που επικαρατει και γιατι καποια παιδια του μπουρδελα δικαιολογημενα γραφουν οτι γραφουν
Καλο σου βραδυ επισης
Σου επιτρεπω να μου πεις οτι θελεις και αισθανεσαι!! :-)Αν μου επιτρέπεις bourdeliari όχι τόσο σαν "συμβουλή" αλλά πιο πολύ σαν φιλικό "σχόλιο", θα σου έλεγα , επειδή είμαι και λίγο ως αρκετά παλιότερης γενιας από σένα, πως ακόμα και τώρα αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο βρίσκεις.Μην τα βλέπεις όλα "ασπρόμαυρα" γιατί δεν είναι, ποτέ δεν ήταν.
Απ την άλλη βέβαια διαβάζω διάφορα εδώ και δε το λέω απαραίτητα για σένα τι θεωρούν αρκετοί "αξιόλογο" και "τρομάζω