Εμενα μου προξενει εντυπωση πως οτι ειναι διαφορετικο της κοινης λογικης,θα πρεπει να αποδιδεται σε τραυματα
Ειναι αδικο αυτο γιατι δεν αφηνει υγιη χωρο στην αλλη αποψη.
Υπαρχουν ανθρωποι που αναζητουν αλλου την ολοκληρωση τους και οχι στη συμπληρωση απο μια γυναικα
Που αυτοι αρνουνται να συρθουν μαζι με το "καραβι"
Που νοιωθουν ανακουφισμενοι και πληρεις στα δικα τους λιμανια που ΔΕΝ εχουν παιδια και οικογενεια.
Αυτα τα θελει η γυναικα απο ενστικτο.
Προσωπικα μου τη δινουν οι ανδρες που εχουν την οικογενεια τους αλλα το παιζουν και αλλου γαμιαδες με το μικρο πουλι τους που διψα για επιβεβαιωση.
Ο εγωισμος του ανθρωπου δεν εχει ορια.
Τουλαχιστον εγω και οι ομοιδεατες μου δε τα θελουμε ολα δικα μας.
Αρκουμαστε σε αυτα που μας δινει η πορεια μας.
Οι γυναικες εχουν δευτερευοντα ρολο αν και κρατουν στα χερια τους ενα ισχυρο οπλο:την ικανοποιηση των σεξουαλικων αναγκων μας.
Αναρρωτησου απλα το εξης:τι θα σημαιναν για σενα οι γυναικες αν δεν υπηρχε σεξ;
Το πως θα απαντησεις θα καθορισει και την ειλικρινη σου σταση απεναντι τους...
Πάμε ένα ένα τα σημεία που έθεσες.
Ολα τα δεδομένα που ανέφερα σχετικά με τις ψυχιατρικές/ψυχολογικές μελέτες αναφέρονται σε ''στατιστικές πλειοψηφίες''.
Αν ρωτάς αν υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς και υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι που είτε για λογους ιδότυπης δικής τους φύσης είτε για λόγους βιωμάτων είναι η γίνονται αντίσοιχα μονήρεις.
Δεν ισχυρίστηκα ότι προσωπικά αναζητώ την ''ολοκλήρωσή'' μου μέσα απο μια σχέση η ότι αυτό είναι θεμιτό η σκόπιμο.
Αλλά ούτε και ότι όσοι έχουν μια ουσιαστική και σωστή για τα μέτρα τους σχέση ''ολοκλήρωσαν'' τη ζωή τους.
Είναι ένα άλλο μεγαλύτερο θέμα η ''ολοκλήρωση'' μην το μπερδεύεις με την συντροφικότητα.
Ούτε απαραίτητη ούτε αναγκαία συνθήκη αποτελεί η συντροφικότητα για το ότι έχει ο κθαένας στο κεφάλι του ως ΄΄ολοκλήρωση΄΄.
Ό άνθρωπος φίλε είναι ο αρχιτέκτονας της ζωής του.
Πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που αποφασίζουν να αναζητήσουν την ολοκλήρωση τους μέσα στην απομόνωση και την μοναχικότητά τους εξυπηρετόντας αφοσιωμένοι έναν άλλο δικό τους αποτερο σκοπό.
Κατά την ταπεινή μου άποψη κομβική σημασία σε αυτή τους την στάση ζωής είναι το αν αυτή είναι αποτέλεσμα επιλογής η αποτέλεσμα άμεσου η έμεσου εξαναγκασμού.
Η μητρότητα είναι ενστικτώδης όπως γράφεις. Η πατρότητα όμως που δέν ανέφερες είναι επίκτητη. Και το να μιλούν κάποιοι για το πώς πιστεύουν ότι θα ένοιωθαν με ένα παιδί χωρίς να το έχουν ποτέ αποκτήσει, έχει τόση αξία όση και το να πως μιλάω εγώ για το πως θα αισθανομουν αν ήμουν ο...Μαραντόνα.
Το γεγονός ότι κάποιοι άντρες ( πάρα πολλοί, η πλειοψηφία ίσως ) έχουν την οικογένειά τους αλλά ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους με τις επαγγελματίες δείχνει ότι κάτι στο θεσμό του γάμου είναι στρεβλό. Αλλά αυτό είναι μια άλλη πολύ μεγάλη συζήτηση.
Οσο για το να αναρωτηθώ πως θα έβλεπα τις γυναίκες αν δεν υπήρχε το σέξ.
Το ερώτημα στερείται λογικής βάσεως για τον παρακάτω λόγο.
Αν υπήρχαν γυναικες αλλά δεν υπήρχε το σέξ φίλε τότε η απλά δεν θα υπήρχαμε ( θα εξαφανιζομασταν ), είτε αν υπήρχαμε και αναπαραγόμασταν άνευ σέξ θα είμασταν είδος ερμαφρόδιτο άρα δεν θα υπήρχε και ο διαχωρισμός άντρα γυναίκα, άρα θα έλειπαν οι γυναίκες τότε.
Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε έσένα ούτε κανένα για τίποτα. Απλά λίγη τροφή για σκέψη προσπαθώ να δώσω