ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Π-15 για αγνοια βαθμού και παραπομπή σε λαθος οπλο....μπουρδελο τα εκανες παλι υποσμηναγε
Π-15 για αγνοια βαθμού και παραπομπή σε λαθος οπλο....μπουρδελο τα εκανες παλι υποσμηναγε
εχεις χιλια δικια :S :S :SΠ-15 για αγνοια βαθμού και παραπομπή σε λαθος οπλο....
Δουλευουν σκληρά τα παιδια.Και καλα, η microsoft εβγαλε 190 ενημερωσεις ΣΗΜΕΡΑ?Γιατι χτες που το εκλεισε δεν εβγαλε καμμια...
Προσωπικά Desktop εφόσον δεν υπάρχει θέμα φορητότητα κάνεις πιο εύκολα αναβαθμιση ή προσθήκη.Κάτι άσχετο με τη συζήτηση,
Τι προτείνετε ?
All in one
Desktop
ή lap top
Basic χρήση και χωρις απαιτήσεις φορητότητας.
πανω κατω φιλε μου ο,τι απο τα δυο και να παρεις για τη χρηση που το θες ειναι το ιδιο πραγμα...απλως εγω θα σου προτεινα το λαπτοπ καθως μπορει να σε βολεψει σε περιπτωση μετακινησης,διακοπων η γενικοτερα μεταφορα οποιασδηποτε εργασιας εκτος σπιτιουΚάτι άσχετο με τη συζήτηση,
Τι προτείνετε ?
All in one
Desktop
ή lap top
Basic χρήση και χωρις απαιτήσεις φορητότητας.
φιλε το καλυτερο που εχεις να κανεις σε περιπτωση προβληματος με τη μητρικη ειναι να την αλλαξεις και να παρεις καινουργια το οποιο βεβαια ειναι ασυμφορο καθως με το κοστος της ιδιας της μητρικης και τα εργατικα του τεχνικου παιρνεις ανετα καινουργιο και πολυ καλο λαπτοπ...η οποια επιδιορθωση σε οποιοδηποτε ποσοστο ειναι ψιλορισκο πιστευω γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα "κουμπωσει" μετα η μητρικη στο λαπτοπ...ασε που μετα ειναι πολυ πιθανο να σου ξαναβγαλει προβλημα η ναμην ανταποκρινεται το ιδιο σε καποιες λειτουργιεςΒρήκα έναν τεχνικό μου ισχυρίζεται επιδιορθώνει μητρική σε ποσοστό 90%. Παίζει λες;
Και καλα, η microsoft εβγαλε 190 ενημερωσεις ΣΗΜΕΡΑ?Γιατι χτες που το εκλεισε δεν εβγαλε καμμια...
Οχι ρε συ..Καθε βραδυ το κλεινει η κυρα και δεν βγαζει τιποτα...Χτες εβγαλε 190..Ολη τη νυχτα εκανε εγκατασταση και το πρωί ειχε εγκαταστησει τις 175...Το εκλεισε και το ξανανοιξε και τωρα δε δειχνει καμια εκκρεμη...190 δεν έβγαλε! εσύ ειχες καιρό να κάνεις update!!
σαινια εχω γραψει με recorder συνδεδεμενο σε μικτη ενα dj set σε μορφη wav,αλλα ακουγεται χαμηλωμενο σε ενταση.πως μπορω να την αυξησω?
[URL unfurl="true"]http://www.thebest3d.com/audacity/tutorials/make-louder/audacity-tutorial-make-louder-more-volume-increased-amplitude.html[/code[/URL]]
αν ζεις κοντα σε θαλασσα το βαφεις μπλε με ενα κοινο σπρευ και το φουνταρεις να μην ενοχλει και οπτικα το οικοσυστημα...αν δεν ζεις κοντα σε θαλασσα βρες ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα.τυποι μετα απο εγκατασταση express gate της asus το πισι δεν μπουταρει εχω μαυρη οθονη και δεν μπορω ουτε στο βιος να μπω....καμμια ιδεα κανεις?
Ευχαριστω....αν ζεις κοντα σε θαλασσα το βαφεις μπλε με ενα κοινο σπρευ και το φουνταρεις να μην ενοχλει και οπτικα το οικοσυστημα...αν δεν ζεις κοντα σε θαλασσα βρες ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα.
αυτα ειναι πολυ εξειδικευμενα θεματα και δεν εχω γνωση..Ευχαριστω....
Μετα απο αυτο ενα υπολαπτοπ που εχω δεν μπάινει καν στο δυκτιο...
Πως ποσταρω γιουτουμπ απο ταμλετ?
Ευχαριστω και αποχωρω
Ρε τυπε δεν με αφηνει καν να μπω...αν λες για εμενα
Μπές μέσα στο BIOS με F2 ή F10 απενεργοποίησε το. Εsc και αποθήκευσε τις αλλαγές
Πεθανε το πληκτρολογιο η ο διακος?
Μπές μέσα στο BIOS με F2 ή F10 απενεργοποίησε το. Εsc και αποθήκευσε τις αλλαγές