Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και καλα, η microsoft εβγαλε 190 ενημερωσεις ΣΗΜΕΡΑ?Γιατι χτες που το εκλεισε δεν εβγαλε καμμια...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.126
Πόντοι
6.256
Κάτι άσχετο με τη συζήτηση,
Τι προτείνετε ?
All in one
Desktop
ή lap top
Basic χρήση και χωρις απαιτήσεις φορητότητας.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Τι προτείνετε ?
All in one
Desktop
ή lap top
Προσωπικά Desktop εφόσον δεν υπάρχει θέμα φορητότητα κάνεις πιο εύκολα αναβαθμιση ή προσθήκη.

monimaprostuxos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Τι προτείνετε ?
All in one
Desktop
ή lap top
πανω κατω φιλε μου ο,τι απο τα δυο και να παρεις για τη χρηση που το θες ειναι το ιδιο πραγμα...απλως εγω θα σου προτεινα το λαπτοπ καθως μπορει να σε βολεψει σε περιπτωση μετακινησης,διακοπων η γενικοτερα μεταφορα οποιασδηποτε εργασιας εκτος σπιτιου

monimaprostuxos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Βρήκα έναν τεχνικό μου ισχυρίζεται επιδιορθώνει μητρική σε ποσοστό 90%. Παίζει λες;
φιλε το καλυτερο που εχεις να κανεις σε περιπτωση προβληματος με τη μητρικη ειναι να την αλλαξεις και να παρεις καινουργια το οποιο βεβαια ειναι ασυμφορο καθως με το κοστος της ιδιας της μητρικης και τα εργατικα του τεχνικου παιρνεις ανετα καινουργιο και πολυ καλο λαπτοπ...η οποια επιδιορθωση σε οποιοδηποτε ποσοστο ειναι ψιλορισκο πιστευω γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα "κουμπωσει" μετα η μητρικη στο λαπτοπ...ασε που μετα ειναι πολυ πιθανο να σου ξαναβγαλει προβλημα η ναμην ανταποκρινεται το ιδιο σε καποιες λειτουργιες

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
190 δεν έβγαλε! εσύ ειχες καιρό να κάνεις update!!
Οχι ρε συ..Καθε βραδυ το κλεινει η κυρα και δεν βγαζει τιποτα...Χτες εβγαλε 190..Ολη τη νυχτα εκανε εγκατασταση και το πρωί ειχε εγκαταστησει τις 175...Το εκλεισε και το ξανανοιξε και τωρα δε δειχνει καμια εκκρεμη... :think: :think: :think:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
σαινια εχω γραψει με recorder συνδεδεμενο σε μικτη ενα dj set σε μορφη wav,αλλα ακουγεται χαμηλωμενο σε ενταση.πως μπορω να την αυξησω?

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
σαινια εχω γραψει με recorder συνδεδεμενο σε μικτη ενα dj set σε μορφη wav,αλλα ακουγεται χαμηλωμενο σε ενταση.πως μπορω να την αυξησω?

Θελεις το audacity κι αυτό το μαθηματακι

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.thebest3d.com/audacity/tutorials/make-louder/audacity-tutorial-make-louder-more-volume-increased-amplitude.html[/code[/URL]]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
τυποι μετα απο εγκατασταση express gate της asus το πισι δεν μπουταρει εχω μαυρη οθονη και δεν μπορω ουτε στο βιος να μπω....καμμια ιδεα κανεις?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.475
Πόντοι
3.656
τυποι μετα απο εγκατασταση express gate της asus το πισι δεν μπουταρει εχω μαυρη οθονη και δεν μπορω ουτε στο βιος να μπω....καμμια ιδεα κανεις?
αν ζεις κοντα σε θαλασσα το βαφεις μπλε με ενα κοινο σπρευ και το φουνταρεις να μην ενοχλει και οπτικα το οικοσυστημα...αν δεν ζεις κοντα σε θαλασσα βρες ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
αν ζεις κοντα σε θαλασσα το βαφεις μπλε με ενα κοινο σπρευ και το φουνταρεις να μην ενοχλει και οπτικα το οικοσυστημα...αν δεν ζεις κοντα σε θαλασσα βρες ενα σπιτι κοντα σε θαλασσα.
Ευχαριστω....
Μετα απο αυτο ενα υπολαπτοπ που εχω δεν μπάινει καν στο δυκτιο...
Πως ποσταρω γιουτουμπ απο ταμλετ?
Ευχαριστω και αποχωρω

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.475
Πόντοι
3.656
Ευχαριστω....
Μετα απο αυτο ενα υπολαπτοπ που εχω δεν μπάινει καν στο δυκτιο...
Πως ποσταρω γιουτουμπ απο ταμλετ?
Ευχαριστω και αποχωρω
αυτα ειναι πολυ εξειδικευμενα θεματα και δεν εχω γνωση..
στο καλο να πας και τα δεοντα στον ντελιβερα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
IMG_20141104_144041.jpg

Μπές μέσα στο BIOS με F2 ή F10 απενεργοποίησε το. Εsc και αποθήκευσε τις αλλαγές

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι ο ADMIRAL GR και τα laptops ειναι καλα !!!!
Εχω μια ερωτηση για γατους....
Πώς μπορω να διαβασω τα αρχειοθετημενα μηνυματα απο outlook σε αυτα τα laptop που εχουν thunderbird?
Μπορω να τα ανοιξω με notepad και word αλλα δεν βλεπω τα συνημμενα σε αυτα αρχεία..
Η συνημμενη φωτο δειχνει τα αρχεια αποθηκευμενα με μορφη thunderbird document.wdseml αλλα δεν ανοιγουν...
Για να σας δω....

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    376,5 KB · Εμφανίσεις: 67

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom