Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
GTX750 Ti 4GB η gtx1050 2GB  στα ίδια χρήματα ?

skoupas

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
GTX750 Ti 4GB η gtx1050 2GB  στα ίδια χρήματα ?
Κοίταξε αν θέλεις εδώ

Στην πάνω δεξιά γωνία (εκεί που λέει select a page) στο drop down menu θα βρεις όλες τις επιλογές σε μορφή πίνακα κατάταξης

Η 750 είναι στη 144 θέση και η 1050 στην 99.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ty ty θα κάτσω να τσεκάρω προσεκτικά

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Ρε μάγκες είναι δυνατόν ιός να χτυπήσει την κάρτα γραφικών? Δεν ξέρω αν λέω μαλακία η όχι αλλά το άκουσα και αυτό.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Σε περιβάλλον Windows μπορεί να πιάσεις virus που να σου κάνει μ@λ@κίες
με το registry και να σου αλάζει την ανάλυση της οθόνης.
Να καταστέψεις την κάρτα γραφικών μόνο σε linux με κάποιο πειραματικό compile kernel.
Τα Windows δεν σε αφήνουν να κάνεις καταστροφή στο υλικό που έχει το pc σου.
Αρα ή κάρτα γραφικών σου ήταν ανακατασκευαμένη και γ@μήθηκε με την χρήση,
ή έχεις πρόβλημμα με τα drivers.

Οταν ανάβεις το pc πριν μπει στα Windows πάτα F2 η Delete για να μπει στο BIOS.
Εάν μπορείς να δεις όλες τις ενδείξεις, κάνε reset. Εχεις θεμα με τα drivers
Σε διαφορετική περίπτωση εάν δεν μπαίνει στο BIOS η κάρτα που αγόρασες
είναι 100% ανακατασκευασμένη η στα Ελληνικά refurbished.

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Ναι εχει δικιο ο nakayama  :respect:..το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να δοκιμάσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό θα ήταν να διαγράψει / σβήσει το Bios στη GPU, το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί πραγματικά.....
Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει αυτο που νομίζεις ότι μπορεί....χοντρα χοντρα, δεν υπαρχει non-volatile storage για να κρυφτει

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Θα συμφωνήσω nakayama και dimer και μιας και μιλάμε για ιούς και απειλές να μία για MacOS High Sierra όποιος έχει ας το κοιτάξη -> είναι και λίγο για γέλια αυτό που κάνανε βέβαια επηρεάζει μονο το γραφικό περιβάλον οχι το τερματικό.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι πάρα πολύ στοχευμένες. Είναι κοματάκι περίεργο να κτυπήσουν ένα προσωπικό Η/Υ. Αυτές οι επιθέσεις στοχεύουν άλλα "επαγγελματικά" πράγματα....

Panosssss21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2017
Like
5
Πόντοι
0
Βοηθεια παλικαρια...-Το στικακι που εχω δεν αναγνωριζετε πλεον απο το Pc..-το εχω βαλει σε αλλα 2-3 ...το ιδιο πραγμα..!Ειχα 6 gb  δεδομενα μεσα-ξερετε πως μπορω να τα ανακτησω?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Βοηθεια παλικαρια...-Το στικακι που εχω δεν αναγνωριζετε πλεον απο το Pc..-το εχω βαλει σε αλλα 2-3 ...το ιδιο πραγμα..!Ειχα 6 gb  δεδομενα μεσα-ξερετε πως μπορω να τα ανακτησω?
κυκλοφορούν κάτι προγράμματα ανακτησης δεδομενων απο USB και SD cards δεν έχω δοκιμάση κανένα ψάξε κάποιο. Το πιο πιθανον βέβαια το USB  μπήκε κάπου και πείραξε χάλασε, πείραξε το συστημα διαχείρησης αρχείων.

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Οι υπόλοιποι υπολογιστές που τ δοκίμασες ήταν ίδια τα Windows με τα δικά σου;;; αν ναι δοκίμασε να κουμπώσει το στικ σε παλιότερο υπολογιστή μήπως είναι απλά θέμα driver

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
κυκλοφορούν κάτι προγράμματα ανακτησης δεδομενων απο USB και SD cards δεν έχω δοκιμάση κανένα ψάξε κάποιο. Το πιο πιθανον βέβαια το USB  μπήκε κάπου και πείραξε χάλασε, πείραξε το συστημα διαχείρησης αρχείων.

Μερικές φορές μπορεις να ανακτήσεις. Αν όμως τα έπαιξε το τσιπάκι  αντε γεια!!!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Γεια χαρα και απο μενα.Υπαρχει ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Εγινε ενημερωση του λογισμικου windows 10 και απο τοτε η οθονη τα δειχνει καπως πλακε....σα να παραμορφωνει η εικονα.Ξερει κανεις τι παιζει ?
θενξ προκαταβολικα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Γεια χαρα και απο μενα.Υπαρχει ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Εγινε ενημερωση του λογισμικου windows 10 και απο τοτε η οθονη τα δειχνει καπως πλακε....σα να παραμορφωνει η εικονα.Ξερει κανεις τι παιζει ?
θενξ προκαταβολικα

τύπε θα λεγα να δοκίμαζες να ξαναπεράσεις τους drivers που σχετίζονται με τα γραφικά σου για αρχή

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μην τρομαζετε...Ολα καλα με τα laptop-αν εξαιρεσω μια δυο φορές που το καινουργιο LENOVO εκει που ασχολουμαι μου βγαζει ενα "..problem and the laptop needs to restart...".Αλλα γι αυτο θα τα πουμε αλλη φορα....
Θελω να ρωτησω πώς γινεται δυο laptop με το ιδιο λειτουργικο-Win 7 ultimate-να μη δεχονται ταυτοχρονα τις ενημερωσεις των Windows..Και εξηγούμαι:Κλεινει η γυναικα το laptop της σημερα και βρισκει 190 (!!) ενημερωσεις που πρπει να γινουν..Οκ,εγιναν παρολο που καθε βραδυ που το κλείνει δεν εχει καμια..Το δικο μου το toshiba-ξερετε το φτιαγμενο με overflow-γιατι δεν βγαζει ενημερωσεις?Και δεν ειναι απενεργοποιημένες...
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μην τρομαζετε...Ολα καλα με τα laptop-αν εξαιρεσω μια δυο φορές που το καινουργιο LENOVO εκει που ασχολουμαι μου βγαζει ενα "..problem and the laptop needs to restart...".Αλλα γι αυτο θα τα πουμε αλλη φορα....
Θελω να ρωτησω πώς γινεται δυο laptop με το ιδιο λειτουργικο-Win 7 ultimate-να μη δεχονται ταυτοχρονα τις ενημερωσεις των Windows..Και εξηγούμαι:Κλεινει η γυναικα το laptop της σημερα και βρισκει 190 (!!) ενημερωσεις που πρπει να γινουν..Οκ,εγιναν παρολο που καθε βραδυ που το κλείνει δεν εχει καμια..Το δικο μου το toshiba-ξερετε το φτιαγμενο με overflow-γιατι δεν βγαζει ενημερωσεις?Και δεν ειναι απενεργοποιημένες...
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Γιατί νομιζω οτι τις απενεργοποιησαμε εαν θυμαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom