Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
αξίζει τα λεφτά της με την προσφορά ? αστεράκι μου φαίνεται
Κοίταξε αν θέλεις εδώGTX750 Ti 4GB η gtx1050 2GB στα ίδια χρήματα ?
Ρε μάγκες είναι δυνατόν ιός να χτυπήσει την κάρτα γραφικών? Δεν ξέρω αν λέω μαλακία η όχι αλλά το άκουσα και αυτό.
κυκλοφορούν κάτι προγράμματα ανακτησης δεδομενων απο USB και SD cards δεν έχω δοκιμάση κανένα ψάξε κάποιο. Το πιο πιθανον βέβαια το USB μπήκε κάπου και πείραξε χάλασε, πείραξε το συστημα διαχείρησης αρχείων.Βοηθεια παλικαρια...-Το στικακι που εχω δεν αναγνωριζετε πλεον απο το Pc..-το εχω βαλει σε αλλα 2-3 ...το ιδιο πραγμα..!Ειχα 6 gb δεδομενα μεσα-ξερετε πως μπορω να τα ανακτησω?
κυκλοφορούν κάτι προγράμματα ανακτησης δεδομενων απο USB και SD cards δεν έχω δοκιμάση κανένα ψάξε κάποιο. Το πιο πιθανον βέβαια το USB μπήκε κάπου και πείραξε χάλασε, πείραξε το συστημα διαχείρησης αρχείων.
Γεια χαρα και απο μενα.Υπαρχει ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Εγινε ενημερωση του λογισμικου windows 10 και απο τοτε η οθονη τα δειχνει καπως πλακε....σα να παραμορφωνει η εικονα.Ξερει κανεις τι παιζει ?
θενξ προκαταβολικα
Γιατί νομιζω οτι τις απενεργοποιησαμε εαν θυμαμε.Μην τρομαζετε...Ολα καλα με τα laptop-αν εξαιρεσω μια δυο φορές που το καινουργιο LENOVO εκει που ασχολουμαι μου βγαζει ενα "..problem and the laptop needs to restart...".Αλλα γι αυτο θα τα πουμε αλλη φορα....
Θελω να ρωτησω πώς γινεται δυο laptop με το ιδιο λειτουργικο-Win 7 ultimate-να μη δεχονται ταυτοχρονα τις ενημερωσεις των Windows..Και εξηγούμαι:Κλεινει η γυναικα το laptop της σημερα και βρισκει 190 (!!) ενημερωσεις που πρπει να γινουν..Οκ,εγιναν παρολο που καθε βραδυ που το κλείνει δεν εχει καμια..Το δικο μου το toshiba-ξερετε το φτιαγμενο με overflow-γιατι δεν βγαζει ενημερωσεις?Και δεν ειναι απενεργοποιημένες...
μπουρδελο τα εκανες παλι υποσμηναγεΓιατί νομιζω οτι τις απενεργοποιησαμε εαν θυμαμε.
Λες ρε συ?Δεν θυμαμαι καθολου και μου φανηκε κουφο....Γιατί νομιζω οτι τις απενεργοποιησαμε εαν θυμαμε.