LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 355
- Πόντοι
- 36
Πατάς το κουμπί και τιποτα ούτε το fan δεν ξεκινάει;Τώρα δεν αναβει καθόλου
Εξωτερική οθόνη μπορείς να συνδέσεις;
Πατάς το κουμπί και τιποτα ούτε το fan δεν ξεκινάει;Τώρα δεν αναβει καθόλου
Καρτα γραφικών μπορεί το καλώδιο που συνδέει την μηρική με την οθόνη.
Γρήγορη εκτιμηση ένα live usb από κάποιο linux εάν παίξει δεν είναι hardware πρόβλημα.
Το κατάλαβα οτι είναι laptopΔε κατάλαβα τίποτα, λαπτοπ ειναι
Το κατάλαβα οτι είναι laptop
Αυτό με το φλασάκι πως γίνεται;Εαν έχεις Windows 7 γίνεται εύκολα όταν ξεκινάει το μηχάνημα απλά πάτα συνέχεια το F8
Για Windows 8 και άνω πρέπει να το κάνεις μέσα από τα windows ή εαν πλέον δεν μπορείς να μπείς στα Windows θα πρέπει να έχεις κάποιο φλασάκι με τα Windows.
Εαν δεν ξεκιναει τίποτα δηλαδη ούτε fan ούτε κάτι άλλο μάλον έχεις θέμα με τροφοδοσία ή με την μητρική. Εαν μπορείς να το ανοίξεις και τουλάχιστον βγάλεις τις μνήμες και το ανάψεις να τσεκάρεις εάν κάνει κάποιο μπιπ για να καλάβουμε. Αλλιώς σε τεχνικό.Χθες εκανε αυτό 3 φορες, το έκλεινα από το power button, σήμερα δεν ανοίγει καν
Εαν δεν ξεκιναει τίποτα δηλαδη ούτε fan ούτε κάτι άλλο μάλον έχεις θέμα με τροφοδοσία ή με την μητρική. Εαν μπορείς να το ανοίξεις και τουλάχιστον βγάλεις τις μνήμες και το ανάψεις να τσεκάρεις εάν κάνει κάποιο μπιπ για να καλάβουμε. Αλλιώς σε τεχνικό.
Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο iso των windows 8 έπειτα να δημιούργίσεις ένα USB boot με κάποιο πρόγραμμα πχ. rufus.Αυτό με το φλασάκι πως γίνεται;
Μάλλον τα windows 8 έχω.
Το έχω δοκιμάσει το άλλο με το f8 και δεν γινόταν τίποτα.
Εαν το ανάψεις έτσι γυρνάει το fan;Το ανοιξα
Εαν το ανάψεις έτσι γυρνάει το fan;
Μπορείς να βγάλεις την μνήμη και το ανάψεις εαν κάνει κάποιο ήχο ή οχι;
Φαντάζομαι οτι έχεις βγάλει μπαταρία και έχεις μόνο των φορτιστή λάθος βέβαια έπρεπε να το γράψω απο την αρχή.Δεν αναβει ούτε ακούγεται κάτι, παρά μόνο πατώντας το power button ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι μαζί
Αλλαγή θέλει και μάλιστα πρέπει να βρείς την ίδια λόγω μεγέθους ( εδώ το μέγεθος μετράει αλλά όχι με την έννοια που έχουμε στο μυαλό ).Επισκευαζετε η μητρική φίλε ή αλλαγή;
Φίλε υπάρχει παραπάνω η λύση με το φλασάκι, θα μπορούσα να σου στείλω ένα φλασάκι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος και θα παρει μέρες να το λάβεις.Ποιός θα σκύψει πάνω στο πρόβλημα μου;
Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω μόνος μου;
Δώρο το στημένο του Πανιωνίου είπαμε
Είμαι άσχετος στο ειδος.Φίλε υπάρχει παραπάνω η λύση με το φλασάκι, θα μπορούσα να σου στείλω ένα φλασάκι αλλά είμαι εκτός Ελλάδος και θα παρει μέρες να το λάβεις.
Εαν θέλεις μπορώ να σου περιγράψω μια λύση τουλάχιστων να μην χάσεις δεδομένα που έχει στον δίσκο σου.
Στο ερώτημα τι μπορεί να χάσεις.Είμαι άσχετος στο ειδος.
Τι μπορώ να χάσω από τον σκληρό δηλαδή;
Θα του κάνω τίποτα βαρύ και ανεπανόρθωτο;
Τα έπαιξαν τα windows από ότι κατάλαβα;