Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν έχω τίποτα να χάσω
Πιό πολύ σερφαρω
Εννοείς ότι θα χάσω και τα windows  και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εννοείς να τα σβήσω όλα;
Οχι φίλε μου ακρίβως το αντίθετο να μην πειράξεις των δίσκο και χασεις δεδομένα.
Τα  windows μπορείς να τα βρεις τα windows όμως που είναι εγκατεστημένα θα τα χάσεις δηλ.
- Διάφορες παραμετροποιήσεις που έχεις κάνει ( χρωματα κλπ. )
- Εαν σερφάρεις με Google Chrome τότε όταν θα ξανασυνδεθείς με το email σου θα έχεις πάλι το ιστορικό και τις υπολοιπες ρυθμίσεις.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Αλλαγή θέλει και μάλιστα πρέπει να βρείς την ίδια λόγω μεγέθους ( εδώ το μέγεθος μετράει αλλά όχι με την έννοια που έχουμε στο μυαλό ).

Βρήκα έναν τεχνικό μου ισχυρίζεται επιδιορθώνει μητρική σε ποσοστό 90%. Παίζει λες;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Βρήκα έναν τεχνικό μου ισχυρίζεται επιδιορθώνει μητρική σε ποσοστό 90%. Παίζει λες;
Εάν είναι ηλεκτρονικός και η μητρική σου έχει εμφανή βλάβη δηλ. καμμενο πυκνωτή τότε ναι μπορεί. Αλλιώς λίγο δύσκολο το κόβω.
Εαν θες δοκιμάζεις εγω δεν είμαι ηλεκτρονικος.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εάν είναι ηλεκτρονικός και η μητρική σου έχει εμφανή βλάβη δηλ. καμμενο πυκνωτή τότε ναι μπορεί. Αλλιώς λίγο δύσκολο το κόβω.
Εαν θες δοκιμάζεις εγω δεν είμαι ηλεκτρονικος.

Μου πε ενας φίλος ότι καμμένο chip vga διορθώνετε με πιστολάκι αλλά δε θα παίξει για πολύ. Ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μου πε ενας φίλος ότι καμμένο chip vga διορθώνετε με πιστολάκι αλλά δε θα παίξει για πολύ. Ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό;
Καμία αλλά προσοχή έχεις VGA στο λαπτοπ δεν υπάρχει μόνο το τσιπ υπάρχουν και οι δίαυλοι επικοινωνίας στην μητρική.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Καμία αλλά προσοχή έχεις VGA στο λαπτοπ δεν υπάρχει μόνο το τσιπ υπάρχουν και οι δίαυλοι επικοινωνίας στην μητρική.

Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα κάνω μια προσπάθεια αν το φτιάξει αυτός που βρήκα αλλιώς πάω για άλλο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ τι να κάνω δόκτωρ;
Να αρχίσω να σβήνω και πως σβήνω;

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Παιδια καλημερα,εχω το εξεις προβλημα.Οταν γραφω ενα Μαιλ στο OUTLOOK μου εμφανιζει αυτα τα εντονα στοιχεία και παυλες,ειδικα μετα το ENTER.
καμια ιδεα?

Συνημμένα

• problem.jpg
    problem.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 40

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το έχεις  ενεργοποιήσει να εμφανίζεται έτσι η παράγραφος. Απενεργοποίσε το.
Είναι παλιά έκδοση και δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχεις πατήσει.
Μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων όμως.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
μηπως ξερεις πως?
Ευχαριστω

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
281
Παιδια καλημερα,εχω το εξεις προβλημα.Οταν γραφω ενα Μαιλ στο OUTLOOK μου εμφανιζει αυτα τα εντονα στοιχεία και παυλες,ειδικα μετα το ENTER.
καμια ιδεα?

Αν δεν βλέπεις ένα εικονίδιο με το ίδιο σχήμα (ανάποδο Ρ) πατημένο για να το ξε-πατήσεις:

1. Click "New Email" from the main Outlook 2013 window.

2. Click "File," "Options" and then "Mail." Although you can access the mail options from the main Outlook window, the formatting options won't be available unless you access them from a composition window.

3. Click "Editor Options" in the Compose Messages section and then select the "Display" side-tab.

4. Uncheck "Paragraph Marks" and then click "OK" twice to close the Editor Options and Outlook Options windows. If the paragraph marks still appear, click the "Format Text" tab and then the show/hide icon for paragraph marks, which looks like a backwards "P" in the Paragraph group.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Αν δεν βλέπεις ένα εικονίδιο με το ίδιο σχήμα (ανάποδο Ρ) πατημένο για να το ξε-πατήσεις:

1. Click "New Email" from the main Outlook 2013 window.

2. Click "File," "Options" and then "Mail." Although you can access the mail options from the main Outlook window, the formatting options won't be available unless you access them from a composition window.

3. Click "Editor Options" in the Compose Messages section and then select the "Display" side-tab.

4. Uncheck "Paragraph Marks" and then click "OK" twice to close the Editor Options and Outlook Options windows. If the paragraph marks still appear, click the "Format Text" tab and then the show/hide icon for paragraph marks, which looks like a backwards "P" in the Paragraph group.

ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Ευχαριστω πολυ εγινε!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι ο ADMIRAL και τα laptop μου ειναι καλα!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom