tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Εννοείς να τα σβήσω όλα;
Οχι φίλε μου ακρίβως το αντίθετο να μην πειράξεις των δίσκο και χασεις δεδομένα.Εννοείς να τα σβήσω όλα;
Αλλαγή θέλει και μάλιστα πρέπει να βρείς την ίδια λόγω μεγέθους ( εδώ το μέγεθος μετράει αλλά όχι με την έννοια που έχουμε στο μυαλό ).
Εάν είναι ηλεκτρονικός και η μητρική σου έχει εμφανή βλάβη δηλ. καμμενο πυκνωτή τότε ναι μπορεί. Αλλιώς λίγο δύσκολο το κόβω.Βρήκα έναν τεχνικό μου ισχυρίζεται επιδιορθώνει μητρική σε ποσοστό 90%. Παίζει λες;
Εάν είναι ηλεκτρονικός και η μητρική σου έχει εμφανή βλάβη δηλ. καμμενο πυκνωτή τότε ναι μπορεί. Αλλιώς λίγο δύσκολο το κόβω.
Εαν θες δοκιμάζεις εγω δεν είμαι ηλεκτρονικος.
Καμία αλλά προσοχή έχεις VGA στο λαπτοπ δεν υπάρχει μόνο το τσιπ υπάρχουν και οι δίαυλοι επικοινωνίας στην μητρική.Μου πε ενας φίλος ότι καμμένο chip vga διορθώνετε με πιστολάκι αλλά δε θα παίξει για πολύ. Ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό;
Καμία αλλά προσοχή έχεις VGA στο λαπτοπ δεν υπάρχει μόνο το τσιπ υπάρχουν και οι δίαυλοι επικοινωνίας στην μητρική.
μηπως ξερεις πως?Το έχεις ενεργοποιήσει να εμφανίζεται έτσι η παράγραφος. Απενεργοποίσε το.
Είναι παλιά έκδοση και δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχεις πατήσει.
Μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων όμως.
Παιδια καλημερα,εχω το εξεις προβλημα.Οταν γραφω ενα Μαιλ στο OUTLOOK μου εμφανιζει αυτα τα εντονα στοιχεία και παυλες,ειδικα μετα το ENTER.
καμια ιδεα?
Αν δεν βλέπεις ένα εικονίδιο με το ίδιο σχήμα (ανάποδο Ρ) πατημένο για να το ξε-πατήσεις:
1. Click "New Email" from the main Outlook 2013 window.
2. Click "File," "Options" and then "Mail." Although you can access the mail options from the main Outlook window, the formatting options won't be available unless you access them from a composition window.
3. Click "Editor Options" in the Compose Messages section and then select the "Display" side-tab.
4. Uncheck "Paragraph Marks" and then click "OK" twice to close the Editor Options and Outlook Options windows. If the paragraph marks still appear, click the "Format Text" tab and then the show/hide icon for paragraph marks, which looks like a backwards "P" in the Paragraph group.
Δοκιμασε αυτο
Κώδικας:[URL unfurl="true"]https://www.easeus.com/computer-instruction/windows-10-continuously-reboots.html[/code[/URL]] [/quote] Αυτό είναι για τα 10. Ο φίλος μαλλον λέει για 8.1
Ευχαριστω πολυ εγινε!Το έχεις ενεργοποιήσει να εμφανίζεται έτσι η παράγραφος. Απενεργοποίσε το.
Είναι παλιά έκδοση και δεν θυμάμαι τι ακριβώς έχεις πατήσει.
Μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων όμως.
Ειμαι ο ADMIRAL και τα laptop μου ειναι καλα!!!!
Γεια σου Ναυαρχε και να μείνουν ετσι ελπίζω.Ειμαι ο ADMIRAL και τα laptop μου ειναι καλα!!!!
Γεια σου Ναυαρχε και να μείνουν ετσι ελπίζω.
Σαν σε απεξάρτηση νιώθω.