You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κανενα μηνυμα σε μη ενεργο μελος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εσυ γραφεις στο φορουμ φιλε, το οτι δεν ανεβαζεις κριτικες, κακο μεν, αλλα μπορει μεσα στα 200 ποστ σου να εχεις δωσει καποια πληροφορια. κοινως δεν μπηκες εδω μεσα μονο για να παρεις, ανταλλασεις κουβεντες. τις μουνοπανιες δεν γουσταρω.
Καλά του τά'πες του μάβερικ....άντε με το κάθε κωλόψαρο...εδώ μέσα...
Καλά του τά'πες του μάβερικ....άντε με το κάθε κωλόψαρο...εδώ μέσα...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
μην μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανιειναι κωλοπαιδα φιλε ολοι οι τιμημενοι,εχουν κλικα δεν δινουν ινφος
maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
μονο ο διομηδης αξιζει φιλεμην μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
επίσης όλοι ξερουμε καποια στανταρακια που δεν τα μοιραζουμε...αυτο δεν εχει να κανει με το αν εισαι τιμημενος η οχι αλλα με το αν θες η οχι να καψεις μια κοπελα...γενικα σηκωνει πολυ συζητηση αυτο...μονο ο διομηδης αξιζει φιλε
για τον συν ΑΕΚτζη θα συμφωνησω
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
σκέψου και την πιθανότητα να κρίνεις λάθος
ουδείς αλάνθαστος
από το πιθανό λάθος σου κάποιος που ΔΕΝ το δικαιούται θα φάει φόλα
δίκαιο? δε νομίζω.
τι παει να πει κρινω λαθος ? βλεπω ενα ατομο που μου στελνει μνμ "φιλε ειναι εκει αυτη?" ή "φιλε η ταδε κανει αυτο?".
μπαινω στο προφιλ του, γραφει εγγεγραμενος τον αυγουστο του 2010. 0 μηνυματα. κριτικες: καμια κριτικη. οχι υπογραφη, οχι αβαταρ.
πες μου, ειναι λαθος η κριση μου ? ειναι ή δεν ειναι παρταλι αυτος ο χρηστης ?
σημειωσε οτι εχω ηδη εξαλειψει το θεμα "ντροπη", εδω ειμαστε ανωνυμοι. αν γουσταρεις η πορνη να σε δερνει ή να σου φοραει τη καποτα αναποδα, ανοιγεις ενα θεμα και ψαχνεις αυτο που θες να κανεις. ολοι εχουμε βιτσια, δεν κρινω αυτα.
και ποιος σου ειπε οτι θα φαει φολα ? μπορει να ειναι τυχερος και να πεσει σε καλυτερη γκομενα απο αυτη που περιμενε (εχε γουστο να με ευχαριστει κιολας μετα)...
αν ειμαι παραλογος ρε παιδες πειτε το μου (οχι οτι θα αλλαξω ευκολα αποψη)...
τι παει να πει ΔΕΝ δικαιουται να φαει φολα ρε toons ? υπαρχουν ατομα με εκατονταδες κριτικες, με καθημερινη ενημερωση για ολα τα μπουρδελα-στουντιο, υπαρχουν ατομα με τεραστια συμμετοχη στο φορουμ που βοηθανε γιατι δεν ειναι αρχιδια.
και ειναι και αρκετοι, που σκεφτονται οτι ολοι οι παραπανω ειναι μαλακες που αφιερωνουν λιγο χρονο, και εκμεταλλευονται ολα τα στοιχεια χωρις να προσφερουν. παρασιτα. εγω δικαιουμαι να φαω φολα επειδη το παρασιτο δεν εγραψε 2 κουβεντες για μια καινουρια κοπελα ? ποση ωρα σου παιρνει μια περιληπτικη κριτικη ? 5 λεπτα ? ειναι ολα αυτα τα παρταλια τοσο απασχολημενα ?
εγω πραττω κατα συνειδηση. να πα να γαμηθουν, θα τους στελνω στα σαπια
monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πραγματικά είσαι για τα μπάζα ..... τα λόγια σου και το αβαταρ σε χαρακτηρίζουν ..... τσογλάνι - νεοέλληνας ....
τι παει να πει κρινω λαθος ? βλεπω ενα ατομο που μου στελνει μνμ "φιλε ειναι εκει αυτη?" ή "φιλε η ταδε κανει αυτο?".
μπαινω στο προφιλ του, γραφει εγγεγραμενος τον αυγουστο του 2010. 0 μηνυματα. κριτικες: καμια κριτικη. οχι υπογραφη, οχι αβαταρ.
πες μου, ειναι λαθος η κριση μου ? ειναι ή δεν ειναι παρταλι αυτος ο χρηστης ?
σημειωσε οτι εχω ηδη εξαλειψει το θεμα "ντροπη", εδω ειμαστε ανωνυμοι. αν γουσταρεις η πορνη να σε δερνει ή να σου φοραει τη καποτα αναποδα, ανοιγεις ενα θεμα και ψαχνεις αυτο που θες να κανεις. ολοι εχουμε βιτσια, δεν κρινω αυτα.
και ποιος σου ειπε οτι θα φαει φολα ? μπορει να ειναι τυχερος και να πεσει σε καλυτερη γκομενα απο αυτη που περιμενε (εχε γουστο να με ευχαριστει κιολας μετα)...
αν ειμαι παραλογος ρε παιδες πειτε το μου (οχι οτι θα αλλαξω ευκολα αποψη)...
τι παει να πει ΔΕΝ δικαιουται να φαει φολα ρε toons ? υπαρχουν ατομα με εκατονταδες κριτικες, με καθημερινη ενημερωση για ολα τα μπουρδελα-στουντιο, υπαρχουν ατομα με τεραστια συμμετοχη στο φορουμ που βοηθανε γιατι δεν ειναι αρχιδια.
και ειναι και αρκετοι, που σκεφτονται οτι ολοι οι παραπανω ειναι μαλακες που αφιερωνουν λιγο χρονο, και εκμεταλλευονται ολα τα στοιχεια χωρις να προσφερουν. παρασιτα. εγω δικαιουμαι να φαω φολα επειδη το παρασιτο δεν εγραψε 2 κουβεντες για μια καινουρια κοπελα ? ποση ωρα σου παιρνει μια περιληπτικη κριτικη ? 5 λεπτα ? ειναι ολα αυτα τα παρταλια τοσο απασχολημενα ?
εγω πραττω κατα συνειδηση. να πα να γαμηθουν, θα τους στελνω στα σαπια
Επισκέπτης
Μην εισαι παρτακια ρε φιλε, αν δεν μοιραστεις τις εμπειριες με τους συναγωνιστες δεν λεει
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
πραγματικά είσαι για τα μπάζα ..... τα λόγια σου και το αβαταρ σε χαρακτηρίζουν ..... τσογλάνι - νεοέλληνας ....
αυτο καταλαβες ? εισαι καθυστερημενος.
τα 0 μηνυματα και οι 0 κριτικες σε χαρακτηριζουν, ναι. σε συνδιασμο με την μηδενικη ενασχοληση σου με το site (αβαταρ κτλ) μου δειχνουν οτι ειναι παρταλι.
εγω ειμαι ο νεοελληνας ή τα αρχιδια που μονο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα ? ρε εισαι σοβαρος ?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
βασικα τωρα ειδα τι ρολο βαρας. τιμη μου να βριζει ενα απολιθωμα της κοινωνιαςπραγματικά είσαι για τα μπάζα ..... τα λόγια σου και το αβαταρ σε χαρακτηρίζουν ..... τσογλάνι - νεοέλληνας ....
Μεγαλο το χασμα μεταξυ μας τυπε. Μην κρινεις για να μην κριθεις.οπως ειπα ηδη 3 φορες, βοηθαω οποιον κρινω οτι βοηθαει.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
Μεγαλο το χασμα μεταξυ μας τυπε. Μην κρινεις για να μην κριθεις.
μα γιαυτο ειμαστε εδω, για να κρινουμε. ή μηπως ξεχασες οτι γραφουμε "κριτικες".
φυσικα και κρινω, και δεχομαι ΚΑΙ αποδεχομαι κριτικη. η κριτικη σκεψη ειναι ενα στοιχειο που μας διαχωριζει απο τα ζωα.
αν καποιος εχει να μου προσαψει κατι, να με "κρινει", ειναι δικαιωμα του. και δικαιωμα μου ειναι να φιλτραρω τι διαβαζω και να αντιλαμβανομαι ποιος αξιζει την βοηθεια μου και ποιος οχι.
αν πιστευεις οτι και εσυ ο ιδιος δεν κρινεις, και ακομα χειροτερα αν πραγματικα δεν κρινεις, τοτε ναι, το χασμα μεταξυ μας ειναι τεραστιο.
σορρυ που ειμαι ειλικρινης, ειναι κακο συνηθειο...
εγω απο δω και περα, θα κανω ενα μικρο σκαναρισμα σε αυτον που μου στελνει, λιγα δευτερα μου παιρνει να δω αν συμμετεχει στο site. και μετα, αν βλεπω οτι ανηκει στα παρασιτα που προανεφερα, θα του δινω λανθασμενες πληροφοριες.
συγκεκριμενα, θα του δινω τηλεφωνο αλλης cg απο αυτης που ζηταει, θα τον στελνω σε χοντρες αντι για λεπτες (αναλογα τι ζηταει) κτλ. θα απανταω σε ολους τους γυφταραδες με ενα περιληπτικο μηνυμα το οποιο θα τους χαλαει σιγουρα την συνευρεση που ειχαν στο νου τους. ειναι δικαιωμα μου να απανταω οπως θελω σε προσωπικα μηνυματα αλλωστε, οποιος παρεμβαινει στην ιδιωτικοτητα μου ενοχλοντας με θα υποστει το τρολαρισμα, ομορφα και ωραια.
και γιατι γραφω ολη αυτη τη μαλακια ? επειδη σεβομαι καποια ατομα απο εδω μεσα και βλεπω οτι ειναι αλληλεγγυα προς τους υπολοιπους χυστες βοηθωντας κτλ, θεωρω προσβολη τους τεμπεληδες αυτους. και επειδη, καποιος μπορει να γραψει απο δω και περα για εμενα, οτι τον εστειλα σε λαθος μερος, σε λαθος πουτανα κτλ. οποτε ξεκαθαριζω τη θεση μου, για να μην χαρακτηριστω αναξιοπιστος και μαλακας.
πιθανοτατα οσοι διαβαζουν μονο κριτικες και στελνουν πμ δεν θα μπουν ποτε στο "σχετικα με το site" γιατι στο πουτσο τους, αρα εδω θα το διαβασουν μονο οσοι πρεπει.
καλημερα και στην υγεια σας
υπερβολικό σε βρίσκω...
ρε τυπε θα μας τρελανεις κανονικα?? κριτικες γραφουμε για τα κοριτσια οχι για εμας Για εμενα και μονο εμενα θα πω το εξης και οσοι θελουν ας με βγαλουν βλακα: κρινω μονο τα κοριτσια, το γαμησι που εριξα τελος τιποτα αλλο. Δεν θα κρινω τους παιχτες μεσα στο μπου.μα γιαυτο ειμαστε εδω, για να κρινουμε. ή μηπως ξεχασες οτι γραφουμε "κριτικες".
φυσικα και κρινω, και δεχομαι ΚΑΙ αποδεχομαι κριτικη. η κριτικη σκεψη ειναι ενα στοιχειο που μας διαχωριζει απο τα ζωα.
αν καποιος εχει να μου προσαψει κατι, να με "κρινει", ειναι δικαιωμα του. και δικαιωμα μου ειναι να φιλτραρω τι διαβαζω και να αντιλαμβανομαι ποιος αξιζει την βοηθεια μου και ποιος οχι.
αν πιστευεις οτι και εσυ ο ιδιος δεν κρινεις, και ακομα χειροτερα αν πραγματικα δεν κρινεις, τοτε ναι, το χασμα μεταξυ μας ειναι τεραστιο.
σορρυ που ειμαι ειλικρινης, ειναι κακο συνηθειο...
ρε τυπε θα μας τρελανεις κανονικα?? κριτικες γραφουμε για τα κοριτσια οχι για εμας Για εμενα και μονο εμενα θα πω το εξης και οσοι θελουν ας με βγαλουν βλακα: κρινω μονο τα κοριτσια, το γαμησι που εριξα τελος τιποτα αλλο. Δεν θα κρινω τους παιχτες μεσα στο μπου.
Φιλαράκο,δεν βλέπω ποια είναι η βοήθεια σου προς άλλα μέλη...1 κριτική έχεις και κάτι μηνύματα της πλάκας...
Κάνε την αρχή εσύ και θα σε ακολουθήσουν και άλλοι...εκτός αν είσαι κλώνος και τρολάρεις...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ρε τυπε θα μας τρελανεις κανονικα?? κριτικες γραφουμε για τα κοριτσια οχι για εμας Για εμενα και μονο εμενα θα πω το εξης και οσοι θελουν ας με βγαλουν βλακα: κρινω μονο τα κοριτσια, το γαμησι που εριξα τελος τιποτα αλλο. Δεν θα κρινω τους παιχτες μεσα στο μπου.
δικαιωμα σου.
εμενα οποιο απο τα κοπροσκυλα με ενοχλησει, θα λαβει παραπλανητικη απαντηση. πες το κομπλεξ, ειμαι κομπλεξικος, δεν συμπαθω τους τεμπεληδες και τους παρτακηδες. το δεχεσαι ?
οκ, θεωρω και γω υπερβολικο να δωσω διαφορετικο τηλεφωνο cg -κυριως γιατι θα βγαλει φραγκα καποια που δεν αξιζει,
στα υπολοιπα θα γαμανε πατσαβουρες. ποσως με ενδιαφερει.
το εβαλα και στο προφιλ μου, οποιος ενδιαφερεται θα διαβαζει οτι δεν συνεισφερω πληροφοριες σε κωλοσκυλα. και σιγα την πηγη πληροφοριων που αποτελω εγω για το site. γραψτε με στα αρχιδια σας, εγω ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση μου. αν καποιος admin εχει αντιρρησεις μου το λεει (αρκει να μην εχει 0 κριτικες και αυτος )
ουτε εγω θυμαμαι εσυ να με ρωτησες κατι και να μην απαντησα.. Δεν καταλαβαινω την επιθεση που κανεις τι εισαι?? δικηγορος? Σιγουρα δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω που γραφεις.Φιλαράκο,δεν βλέπω ποια είναι η βοήθεια σου προς άλλα μέλη...1 κριτική έχεις και κάτι μηνύματα της πλάκας...
Κάνε την αρχή εσύ και θα σε ακολουθήσουν και άλλοι...εκτός αν είσαι κλώνος και τρολάρεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις