ουτε εγω θυμαμαι εσυ να με ρωτησες κατι και να μην απαντησα.. Δεν καταλαβαινω την επιθεση που κανεις τι εισαι?? δικηγορος? Σιγουρα δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω που γραφεις.
Σιγά την επίθεση ρε φίλε...
ουτε εγω θυμαμαι εσυ να με ρωτησες κατι και να μην απαντησα.. Δεν καταλαβαινω την επιθεση που κανεις τι εισαι?? δικηγορος? Σιγουρα δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω που γραφεις.
αυτο καταλαβες ? εισαι καθυστερημενος.
τα 0 μηνυματα και οι 0 κριτικες σε χαρακτηριζουν, ναι. σε συνδιασμο με την μηδενικη ενασχοληση σου με το site (αβαταρ κτλ) μου δειχνουν οτι ειναι παρταλι.
εγω ειμαι ο νεοελληνας ή τα αρχιδια που μονο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα ? ρε εισαι σοβαρος ?
Δεν βλεπω κανεναν να γελαει... Παρεμπιπτόντως μπηκα στο προφιλ σου και δεν ειδα καμια δικια σου. Κρυμενες τις εχεις? Οσο για τις δικες μου δεν λεω τιποτα. Μονο με πραξεις θα απαντησω.Σιγά την επίθεση ρε φίλε...
Δεν βλεπω κανεναν να γελαει... Παρεμπιπτόντως μπηκα στο προφιλ σου και δεν ειδα καμια δικια σου. Κρυμενες τις εχεις?
εν τω μεταξυ έχει ανοιχτει ένα θεμα για τις κριτικες και τα μελη που δινουν πληροφοριες και έχει φτάσει να τσακώνονται ανούσια όλα τα μελη που δεν έχουν δωσει τίποτα
Παιζει και να εχεις δικιο. Για δειξε μου ρε σπιρτο..Δες καλύτερα,μου φαίνεται δεν έχεις ιδέα από το σάιτ...
μπαινουν με τους κλωνους ρε μαν γιαυτοεν τω μεταξυ έχει ανοιχτει ένα θεμα για τις κριτικες και τα μελη που δινουν πληροφοριες και έχει φτάσει να τσακώνονται ανούσια όλα τα μελη που δεν έχουν δωσει τίποτα
αυτο σου κανει εντυπωση,η οτι ενας γραφει για μεταχειρισμενες καποτες σε μπαρ...ο αλλος φοβαται το μπουρδελο και την πουτανα μεσα σε αυτο λες και ειναι κανενας βραχος με σμερνες...,εν τω μεταξυ έχει ανοιχτει ένα θεμα για τις κριτικες και τα μελη που δινουν πληροφοριες και έχει φτάσει να τσακώνονται ανούσια όλα τα μελη που δεν έχουν δωσει τίποτα
Παιζει και να εχεις δικιο. Για δειξε μου ρε σπιρτο..
αυτο σου κανει εντυπωση,η οτι ενας γραφει για μεταχειρισμενες καποτες σε μπαρ...ο αλλος φοβαται το μπουρδελο και την πουτανα μεσα σε αυτο λες και ειναι κανενας βραχος με σμερνες...,
και υστερα εμενα λετε οτι πινω...
Εχεις δικιο φιλε μου και το κοβω εδω. Ειπα την αποψη μου απο εκει και περα οτι θελει κανει το καθε μελος.εν τω μεταξυ έχει ανοιχτει ένα θεμα για τις κριτικες και τα μελη που δινουν πληροφοριες και έχει φτάσει να τσακώνονται ανούσια όλα τα μελη που δεν έχουν δωσει τίποτα
αυτο σου κανει εντυπωση,η οτι ενας γραφει για μεταχειρισμενες καποτες σε μπαρ...ο αλλος φοβαται το μπουρδελο και την πουτανα μεσα σε αυτο λες και ειναι κανενας βραχος με σμερνες...,
και υστερα εμενα λετε οτι πινω...
Σε μεγαλο μερος της αρχικης σου τοποθετησης εχεις δικιο.και δικαιωμα σου ειναι να συμπεριφερεσαι οπως θελεις!
Απλα,μη θεωρεις δεδομενο οτι καποιος με πολλα μηνυματα εχει και ουσιαστικη συμμετοχη στο φορουμ.υπαρχει μελος με 2000 μηνυματα σε 1 1/2 μηνα εγγραφης απο τα οποια τα 1500 ειναι σκετα emoticons και τα υπολοιπα εξυπναδες του κωλου! παραδειγματα τετοια υπαρχουν παρα πολλα!
Δεν βλεπω κανεναν να γελαει... Παρεμπιπτόντως μπηκα στο προφιλ σου και δεν ειδα καμια δικια σου. Κρυμενες τις εχεις?
Ο καθένας εδώ που έχει μια στοιχειώδη εμπειρία γνωρίζει ή αξιολογεί σε ποιον θα δώσει. Τους ηλίθιους/ανύπαρκτους/περίεργους τους αγνοείς, δε βρίσκω κανένα λόγο για ψευδείς πληροφορίες.