Τον αποκληρωσαν και δουλεύει ντελιβερι? Αν όχι, πήρε μερίδιο, του δίνουν χρήματα ή θα πάρει με τη διαθήκη ό,τι πάρει?
Αν ο πατέρας του κι η μάνα του δεν τον συμπαθούν , πάει και δουλεύει για τα έξοδα του. Σχεδόν πάντα οι κακές σχέσεις με τους γονείς, οδηγουν σε κατάχρηση, για αυτό γίνεται κόκαλο όλο το σκ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις φταίνε κι οι γονείς
Γενικά αν μπλέξεις με ουσίες οδηγείσαι σε ναυάγιο
Εσείς οι φίλοι πείτε του να πάει για απεξάρτηση
Τίποτα. Απλά είναι κουκουρούκου όπως έγραψα. Μυαλό κουκούτσι. Δεν είναι χαζός ή εξαρτημένος. Απλά στην κοσμάρα του. Μένει με τους γονείς του αν και έχουν πολυκατοικία με κάμποσα διαμερίσματα συν ακίνητα. Να σου φέρω μερικά παραδείγματα για το πως σκέφτεται.
1ον θέλω να φύγω για ΠΣΚ. Πάω στη δουλειά έτοιμος με το αυτοκίνητο φορτωμένο και αρχίζει να λέει σε όλους ότι πάω να γαμήσω σε μπουρδέλο γιατί εδώ δε μου κάθεται καμία.
2ον Οικογενειακοί φίλοι έχουν ξενοδοχείο στο οποίο δουλεύει και μια πολύ καλή μου φίλη. Πάω και κάθομαι τα απογεύματα να πιω ένα καφέ. Έχω γνωρίσει μια Γαλλίδα ξεναγό που έρχεται συνέχεια με γκρουπ. Κάποια στιγμή το συζητάμε με ένα συνάδελφο και επεμβαίνει ο Χ λέγοντας ότι είναι τόσο αγάμητη και χαζή που έρχεται από τη Γαλλία για να τη γαμήσω εγώ.
3ον έχω αγροτικά εισοδήματα και όλο το χειμώνα λέει ότι τα κρύβω κάτω από το στρώμα μιας που δεν κάθομαι το ΣΚ ή φεύγω τρέχοντας μετά το ωράριο να πάω να βοηθήσω. Όταν κάνω μια "καλή" αγορά το καλοκαίρι ή πάω διακοπές αναρωτιέται πως δεν παθαίνω ανακοπή που ξόδεψα χρήμα.
Θα μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να ασχοληθεί με κάτι σοβαρά και να εκμεταλλευτεί και την περιουσία. Να μην αλλάζει δουλειές σαν τα πουκάμισα. Γίνε ταξιτζής, φορτηγατζής ή κάτι τέλος πάντων αλλά να το κάνεις σωστά. Αυτός τα γράφει όλα στα @@ του και είτε τον απολύουν, είτε παραιτείται, είτε δεν του ανανεώνουν τη σύμβαση. Δε γίνεται να είσαι 25-30 χρόνια στην αγορά εργασίας και να είσαι τόσο "λέσο". Να μην έχεις βρει κάτι που να σου αρέσει ή έστω κάτι εύκολο.
Και στο γκομενικό κομμάτι τέρμα ξεραϊλα. Σαχάρα. Για τους από πάνω λόγους που έγραψα. Όλη την ώρα λέει μαλακίες με αποτέλεσμα να τον έχουν στο φτύσιμο.