Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε νομίζω πως πρέπει να ανεβάσεις μια φωτογραφία από την κοπέλα σου για να έχουμε πλήρη εικόνα...
χεχεχεχ μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση μαν!Τύπε νομίζω πως πρέπει να ανεβάσεις μια φωτογραφία από την κοπέλα σου για να έχουμε πλήρη εικόνα...
οτι ο διαχειριστης ειναι πατερας της κοπελιας μου και δε ξερει απο νομικα και τετοι.75 χρονων ανθρωπος και η κοπεια μου φοβαται μηπως του ριξουν ευθυνες απο το πουθενα.τη νομικη πλευρα ζηταωkouke0000 εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου δηλαδη ?
Mαν μπορείς να βάλεις εδώ στο bou το σχέδιο εγκαταστάσεις του αγωγού αερίου για να ελεχυει από την αρμόδια υπηρεσία μας;;
2000 απαντησεις στα καπακιαΠροτείνω η επικεφαλίδα του νήματος να αλλάξει σε <ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΕΡΑΤΩΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ> θα ανεβάσει με τη μια επισκεψιμοτητα και οι συνάδελφοι θα απατήσουν και στο ερώτημα της εγκαταστασεις !!!
Τύπε νομίζω πως πρέπει να ανεβάσεις μια φωτογραφία από την κοπέλα σου για να έχουμε πλήρη εικόνα...
επισης πιστευουν οτι οσοι γαμαμε στα μπουρδελα ειμαστε αποτυχημενενοι κουασιμοδοι.
Κάποτε είχα κακή γνώμη για τα δέλα, χάλασα λεφτά σε βίζιτες. Από τότε έχω αλλάξει γνώμη. Μακράν καλύτερα, πιο φτηνά, σε περιόδους άγχους το καλύτερο αγχολυτικό, αν είναι και καθαρά σούπερ..
ετσι ακριβως αδερφε. καλο φθηνο αγχολυτικο.ειδικα αν ειναι κατι δελα τυπου κατερινας στη κολωνου οτι καλυτεροεπισης πιστευουν οτι οσοι γαμαμε στα μπουρδελα ειμαστε αποτυχημενενοι κουασιμοδοι.
Κάποτε είχα κακή γνώμη για τα δέλα, χάλασα λεφτά σε βίζιτες. Από τότε έχω αλλάξει γνώμη. Μακράν καλύτερα, πιο φτηνά, σε περιόδους άγχους το καλύτερο αγχολυτικό, αν είναι και καθαρά σούπερ..
Αυτά στη Κολωνού είναι με φυσικο αεριο ?ετσι ακριβως αδερφε. καλο φθηνο αγχολυτικο.ειδικα αν ειναι κατι δελα τυπου κατερινας στη κολωνου οτι καλυτεροεπισης πιστευουν οτι οσοι γαμαμε στα μπουρδελα ειμαστε αποτυχημενενοι κουασιμοδοι.
Για οποιαδήποτε επεμβαση σε εσωτερικο ή εξωτερικο (πχ εξωτερικος τοιχος κλπ) κοινοχρηστο χωρο γινεται θα πρεπει υποχρεωτικα να γινει συνελευση πολυκατοικιας να τεθει το θεμα σε ολους τους ιδιοκτητες αν ειναι συμφωνοι οι οχι και να κανουν ενα πρακτικο σαυτο, αυτο ειναι το νομιμο.
Ενα χαρακτηριστικο παρομοιο παραδειγμα ειναι με οπτικη ινα για γρηγορο ιντερνετ που ηθελε να βαλει ενας εδω στην πολυκατοικια , στην εισοδο της πολυκατοικιας τοποθετειται αποτον παροχο ενα μικρο κουτι (διανεμητης ή κατι τετοιο) και απο κει ενα πολυ ψιλο καλωδιο ανεβαινε εσωτερικα η εξωτερικα στο διαμερισμα του , λοιπον δεν ειχε ενημερωσει κανεναν ουτε ειχε την συμφωνη γνωμη της πολυκατοικιας και οταν ηρθε το συνεργειο της wind ο δοαχειριστης φωναξε την αστυνομια και σταματησαν επι τοπου.
Εν ολιγοις κανενας χωρις συμφωνη γνωμη - πλειοψηφια δεν μπορει να παρεμβεστο ελαχιστο σε κοινοχρηστους χωρους και επισης να ξερεις οτι και το μπαλκονι θεωρειται κοινοχτηστος χωρος.
Ας φωναξει την αστυνομια ο διαχειριστης οταν ξαναρθουν να κανουν την υπολοιπη εγκατασταση και ας βαλει κι εναν δικηγορο για να μην τρεχει ο ιδιος, με εξοδα που θα χρεωσει στην διαχειρηση , Γιατι αν δεν κανει τις απαραιτητες ενεργειες ως διαχειριστης και ολοκληρωθει η εγκατατασταση τοτε καποιος αλλος ιδιοκτητης που θα μανουριασει δενθα παει σαυτον που εκανε την εγκατασταση του φυσικου αεριου αλλα θα απευθυνθει και α αναζητησει ευθυνες απο τον διαχειριστη. γενικοτερα οι διαχειριστες εχουν παρα πολλες ευθυνες , και δεν εινια για να μαζευουν κοινοχρηστα , θα πρεπει να κανει το οτιδηποτε για να εχει τον κωλο του καλυμενο και να μην μπορει να του κουνηθει κανενας μετα , η το απλουστερο ας παραιτηθει να αναλαβει καποιος αλλος να εχει το κεφαλι του ησυχο
Mαν μπορείς να βάλεις εδώ στο bou το σχέδιο εγκαταστάσεις του αγωγού αερίου για να ελεχυει από την αρμόδια υπηρεσία μας;;
Μαν ειδικά τις Κυριακές περισσότεροMαν μπορείς να βάλεις εδώ στο bou το σχέδιο εγκαταστάσεις του αγωγού αερίου για να ελεχυει από την αρμόδια υπηρεσία μας;;
τυπε δουλευoυν και ΣΚ οι μηχανικοι του bou ?
Δεν υπαρχει ωράριο ουσιαστικά. Το παν είναι η εξυπηρέτηση των μελών τύποι!!!Μαν ειδικά τις Κυριακές περισσότεροMαν μπορείς να βάλεις εδώ στο bou το σχέδιο εγκαταστάσεις του αγωγού αερίου για να ελεχυει από την αρμόδια υπηρεσία μας;;