givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
αυτες ειναι 2,ολες οι αλλες ειναι χοντρες,και στην αμερικη ολες οι μαυρες χοντρες ειναι,ακομα και οι 17αρες μαυρεςΗ Ναόμι Κάμπελ ,η ιμάν είναι χοντρές;
αυτες ειναι 2,ολες οι αλλες ειναι χοντρες,και στην αμερικη ολες οι μαυρες χοντρες ειναι,ακομα και οι 17αρες μαυρεςΗ Ναόμι Κάμπελ ,η ιμάν είναι χοντρές;
Στην Αφρική οι χοντρές είναι στην δυτική Αφρική κ όχι στην υπόλοιπηαυτες ειναι 2,ολες οι αλλες ειναι χοντρες,και στην αμερικη ολες οι μαυρες χοντρες ειναι,ακομα και οι 17αρες μαυρες
ενταξει δε λεω,απο αιθιοπια ειναι πιο αδυνατες,αλλα για να βρεις ασυνατη μαθρη θα δυσκολευτειςΣτην Αφρική οι χοντρές είναι στην δυτική Αφρική κ όχι στην υπόλοιπη
ενταξει δε λεω,απο αιθιοπια ειναι πιο αδυνατες,αλλα για να βρεις ασυνατη μαθρη θα δυσκολευτεις
Αυτό από που προκύπτει? Από τις πρεζοπουτάνες στην Ομόνοια? Γιατί οι κανονικές γυναίκες, μια χαρά ξέρουν και μια χαρά προσέχουν. Τουλάχιστον όπως και οι κανονικές Ελληνίδες.Μακριά από Νιγηρία.Οι περισσότερες δεν ξέρουν για τα ΣΜΝ.
Στην Αφρική έχω πάει πολλάκις κ πραγματικά μόλις ξυπνάς κατεβαίνεις από το ξενοδοχείο με πιτζάμες στο δρόμο διαλέγεις δυο τρεις από τα μυριουνια στους δρόμους κ γαμαςενταξει δε λεω,απο αιθιοπια ειναι πιο αδυνατες,αλλα για να βρεις ασυνατη μαθρη θα δυσκολευτεις
Μιλας για Νιγηρια ή για αλλα κρατη της Αφρικης?Στην Αφρική έχω πάει πολλάκις κ πραγματικά μόλις ξυπνάς κατεβαίνεις από το ξενοδοχείο με πιτζάμες στο δρόμο διαλέγεις δυο τρεις από τα μυριουνια στους δρόμους κ γαμας
Τόσο απλά .
ενω εδω οι ελλεινιδες με το που δουνε αφρικανο στο μοναστηρακι,ξερογλειφονται,φαντασου,οι μαυρες εχουν πολυ ανωτερο πολιτισμικο επιπεδο απο τις βρωμοελλεινιδεςΣτην Αφρική έχω πάει πολλάκις κ πραγματικά μόλις ξυπνάς κατεβαίνεις από το ξενοδοχείο με πιτζάμες στο δρόμο διαλέγεις δυο τρεις από τα μυριουνια στους δρόμους κ γαμας
Τόσο απλά .