LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Πες την αλήθεια σου λείπει η καζουρα που σου γινεται εδω.Ειμαι ο ADMIRAL1966 και τα 2 Laptop ειναι καλα!!!!
Πες την αλήθεια σου λείπει η καζουρα που σου γινεται εδω.Ειμαι ο ADMIRAL1966 και τα 2 Laptop ειναι καλα!!!!
Παντα με την καλη κουβεντα εισαι ρε ...Αφού δεν μπορειτε χωρίς εμενα...Πες την αλήθεια σου λείπει η καζουρα που σου γινεται εδω.
Παντα με την καλη κουβεντα εισαι ρε ...Αφού δεν μπορειτε χωρίς εμενα...
Πάρε ένα σφυράκι και κοπάνησε τα ελαφρα απο κάτω.Μην κακομάθουν.Ειμαι ο ADMIRAL1966 και τα 2 Laptop ειναι καλα!!!!
Εκανα μία επαναφορά δικτύου και από τότε όποτε βάζω κωδικό να ξεκινήσουν τα windows κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.
Ξέρει κανείς τι θέλει;
Χειροκίνητη επαναφορά συστήματος ξέρει κανείς μήπως πως γίνεται;
ΚαλησπέραΕχει τα προηγούμενα από τα windows 10.
Kαποτε τα κατέβασα αλλά με άλλη επαναφορά συστήματος με ξαναγύρισε στα προηγούμενα.
Βοηθάτε φίλοι μπουρδελιάρηδες.
Επαναφορά συστήματος χειροκίνητα θέλω, μαλλον για αρχή!!!
Εαν έχεις Windows 7 γίνεται εύκολα όταν ξεκινάει το μηχάνημα απλά πάτα συνέχεια το F8Αν και δεν ξέρω από υπολογιστές σκέφτηκα μήπως και το σώσω με επαναφορά συστήματος τωρα.
Δεν με αφήνει ούτε στην αρχική οθόνη να μπω.
Φαντάσου ένα laptop που δεν κάνει τίποτα εκτός από μόνο του συνέχεια επανεκκινήσεις.
Καμία άλλη λειτουργία
[URL unfurl="true"]https://www.easeus.com/computer-instruction/windows-10-continuously-reboots.html[/code[/URL]]
Καρτα γραφικών μπορεί το καλώδιο που συνδέει την μηρική με την οθόνη.Αυτό τι πρόβλημα είναι παιδιά;