κλαιωΔουλευουν σκληρά τα παιδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ειμαι ο ADMIRAL GR και τα laptops ειναι καλα !!!!
Εχω μια ερωτηση για γατους....
Πώς μπορω να διαβασω τα αρχειοθετημενα μηνυματα απο outlook σε αυτα τα laptop που εχουν thunderbird?
Μπορω να τα ανοιξω με notepad και word αλλα δεν βλεπω τα συνημμενα σε αυτα αρχεία..
Η συνημμενη φωτο δειχνει τα αρχεια αποθηκευμενα με μορφη thunderbird document.wdseml αλλα δεν ανοιγουν...
Για να σας δω....
Αν και δεν εχω δουλέψει το thunderbird φαντάζομαι οτι κάπου αποθηκεύει τα συνημμένα. Πρέπει να βρεις που και απο εκει θα τα ανοίξεις. Μια άλλη λύση είναι να τα κάνεις όλα export στο outlook και να τα διαβάσεις.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
30068-4 σημαίνει χοντρά χοντρά ότι κάτι πήγε στραβά κ κρασαρισε η εγκατάσταση, δοκίμασε να κάνεις πλήρη απεγκατασταση σαν administrator και δοκίμασε να ξανά κάνεις εγκατάσταση, μόλις τελειώσει, μη το τρέξεις αμέσως κάνε επανεκκίνηση κ θα είναι οκ,, βεβαιώσου ότι θα έχεις κάνει backup την εγράφη σου πριν την απεγκατασταση.... Αν πάλι κάνει τα ίδια, στείλε να σ πω να δοκιμάσεις με cmdΑρκετα σας αφησα λασκα δε νομιζετε?
Λοιποοον,προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office professional 2016 στο παλιο PC TOSHIBA που μου εφτιαξαν Win 7 ειναι και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...Γνωμες παρακαλώ...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αδερφε δεν εκανε καν εγκατασταση -απο cd ειναι-....30068-4 σημαίνει χοντρά χοντρά ότι κάτι πήγε στραβά κ κρασαρισε η εγκατάσταση, δοκίμασε να κάνεις πλήρη απεγκατασταση σαν administrator και δοκίμασε να ξανά κάνεις εγκατάσταση, μόλις τελειώσει, μη το τρέξεις αμέσως κάνε επανεκκίνηση κ θα είναι οκ,, βεβαιώσου ότι θα έχεις κάνει backup την εγράφη σου πριν την απεγκατασταση.... Αν πάλι κάνει τα ίδια, στείλε να σ πω να δοκιμάσεις με cmd
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
αδερφέ δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει με το pc αλλά το μνμ αυτό σημαίνει ότι κατά την εγκατάσταση βρίσκει υπολείμματα από φάκελο office,πιθανών από προηγούμενη προσπάθεια εγκατάστασης ή πιθανώς να υπήρχαν γραμμές office προεγκατεστημενες από τ windows που έβαλες.. , κάνε manual απεγκατασταη σου στέλνω linkΑδερφε δεν εκανε καν εγκατασταση -απο cd ειναι-....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ειχες δικιο αδερφε,εκανα restart και ξεκινησε κανονικα...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση....αδερφέ δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει με το pc αλλά το μνμ αυτό σημαίνει ότι κατά την εγκατάσταση βρίσκει υπολείμματα από φάκελο office,πιθανών από προηγούμενη προσπάθεια εγκατάστασης ή πιθανώς να υπήρχαν γραμμές office προεγκατεστημενες από τ windows που έβαλες.. , κάνε manual απεγκατασταη σου στέλνω link
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ειχες δικιο αδερφε,εκανα restart και ξεκινησε κανονικα...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση....
Βασικός κανόνας:
Πάντα ρεσταρτ μετά απο κάθε εγκατάσταση/απεγκατάσταση.
Και οταν κάνουμε απεγκατάσταση σβήνουμε και τα τυχόν υπολείμματα - σκουπίδια!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Αγόρασε μια άδεια από το ΕΒΑΥ είσαι νόμιμος και είσαι κομπλέ.
Πχ από εδώ:
Ψάξε όμως και αλλού. Με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω link. Εγώ έχω ψωνίσει από άλλους και τα κλειδιά δουλεύουν εδώ και χρόνια κανονικά.
Πχ από εδώ:
Ψάξε όμως και αλλού. Με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω link. Εγώ έχω ψωνίσει από άλλους και τα κλειδιά δουλεύουν εδώ και χρόνια κανονικά.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πηρα απο εδω,δεν φανταζομουν οτι ηταν τοσο φτηνα, γι αυτο και δεν μου εκοψε καν να ψαξω το ebay...Eυχαριστω φιλε...Αγόρασε μια άδεια από το ΕΒΑΥ είσαι νόμιμος και είσαι κομπλέ.
Πχ από εδώ:
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Βάλε αν θες και την Ελληνική έκδοση ή και τον ορθογραφικό έλεγχο κτλ.
ΟΕΜ έκδοση σημαίνει ότι κλείδωσε με αυτόν τον υπολογιστή. Αν ήταν retail θα μπορούσες να το μεταφέρεις σε άλλο υπολογιστή.
Υπάρχει μια διαδικασία που το αφαιρείς από το παλιό pc και το αποδεσμεύεις από το office και το πας σε καινούργιο ή άλλο. Φυσικά αν είναι retail έκδοση.
Plus σημαίνει ότι είναι μία άδεια από μια σειρά αδειών πχ 500 κομμάτια που προορίζονται για υπολογιστές εταιρειών οργανισμών κτλ
Είναι τόσο φθηνά γιατί προορίζονται τα κλειδιά αυτά για το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν τύπε! Άλλη πολιτική τιμών για εκείνες τις χώρες βέβαια.
πάκικο office πως λέμε πακοτηλέωνο!
ΟΕΜ έκδοση σημαίνει ότι κλείδωσε με αυτόν τον υπολογιστή. Αν ήταν retail θα μπορούσες να το μεταφέρεις σε άλλο υπολογιστή.
Υπάρχει μια διαδικασία που το αφαιρείς από το παλιό pc και το αποδεσμεύεις από το office και το πας σε καινούργιο ή άλλο. Φυσικά αν είναι retail έκδοση.
Plus σημαίνει ότι είναι μία άδεια από μια σειρά αδειών πχ 500 κομμάτια που προορίζονται για υπολογιστές εταιρειών οργανισμών κτλ
Είναι τόσο φθηνά γιατί προορίζονται τα κλειδιά αυτά για το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν τύπε! Άλλη πολιτική τιμών για εκείνες τις χώρες βέβαια.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και πού βρισκω την ελληνικη εκδοση και τον ορθογραφικο ελεγχο?Βάλε αν θες και την Ελληνική έκδοση ή και τον ορθογραφικό έλεγχο κτλ.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Και πού βρισκω την ελληνικη εκδοση και τον ορθογραφικο ελεγχο?
MEMO????
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
nakayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2010
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
οκ, εγκατεστημενα ηταν...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
ερωτηση, εχω ενα pc παλιο, με xp, και δεν οταν ειναι να δω ταινιες - βιντεο δεν παιζει, κολαε ολος ο υπολογιστης, στη αρχή νομιαζ οτι φται ο μιντιοα πλαιερ που ειχα, αλλα το κανει σε ολους και των γουιντοους, γιατι, αν μπορεινα βοηθησει ενας φιλοσ ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις