Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ειμαι ο ADMIRAL GR και τα laptops ειναι καλα !!!!
Εχω μια ερωτηση για γατους....
Πώς μπορω να διαβασω τα αρχειοθετημενα μηνυματα απο outlook σε αυτα τα laptop που εχουν thunderbird?
Μπορω να τα ανοιξω με notepad και word αλλα δεν βλεπω τα συνημμενα σε αυτα αρχεία..
Η συνημμενη φωτο δειχνει τα αρχεια αποθηκευμενα με μορφη thunderbird document.wdseml αλλα δεν ανοιγουν...
Για να σας δω....

Αν και δεν εχω δουλέψει το thunderbird φαντάζομαι οτι κάπου αποθηκεύει τα συνημμένα. Πρέπει να βρεις που και απο εκει θα τα ανοίξεις. Μια άλλη λύση είναι να τα κάνεις όλα export στο outlook και να τα διαβάσεις.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δοκίμασε να τους αλλάξεις κατάληξη σε eml και προσπάθησε να τα ανοίξεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αρκετα σας αφησα λασκα δε νομιζετε?
Λοιποοον,προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office professional 2016 στο παλιο PC TOSHIBA που μου εφτιαξαν Win 7 ειναι και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...Γνωμες παρακαλώ...

Συνημμένα

• MOFFICE.jpg
    MOFFICE.jpg
    245,7 KB · Εμφανίσεις: 44

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Αρκετα σας αφησα λασκα δε νομιζετε?
Λοιποοον,προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office professional 2016 στο παλιο PC TOSHIBA που μου εφτιαξαν Win 7 ειναι και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...Γνωμες παρακαλώ...
30068-4 σημαίνει χοντρά χοντρά ότι κάτι πήγε στραβά κ κρασαρισε η εγκατάσταση, δοκίμασε να κάνεις πλήρη απεγκατασταση σαν administrator και δοκίμασε να ξανά κάνεις εγκατάσταση, μόλις τελειώσει, μη το τρέξεις αμέσως κάνε επανεκκίνηση κ θα είναι οκ,, βεβαιώσου ότι θα έχεις κάνει backup την εγράφη σου πριν την απεγκατασταση.... Αν πάλι κάνει τα ίδια, στείλε να σ πω να δοκιμάσεις με cmd

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
30068-4 σημαίνει χοντρά χοντρά ότι κάτι πήγε στραβά κ κρασαρισε η εγκατάσταση, δοκίμασε να κάνεις πλήρη απεγκατασταση σαν administrator και δοκίμασε να ξανά κάνεις εγκατάσταση, μόλις τελειώσει, μη το τρέξεις αμέσως κάνε επανεκκίνηση κ θα είναι οκ,, βεβαιώσου ότι θα έχεις κάνει backup την εγράφη σου πριν την απεγκατασταση.... Αν πάλι κάνει τα ίδια, στείλε να σ πω να δοκιμάσεις με cmd
Αδερφε δεν εκανε καν εγκατασταση -απο cd ειναι-....

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Αδερφε δεν εκανε καν εγκατασταση -απο cd ειναι-....
αδερφέ δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει με το pc αλλά το μνμ αυτό σημαίνει ότι κατά την εγκατάσταση βρίσκει υπολείμματα από φάκελο office,πιθανών από προηγούμενη προσπάθεια εγκατάστασης ή πιθανώς να υπήρχαν γραμμές office προεγκατεστημενες από τ windows που έβαλες..  , κάνε manual απεγκατασταη σου στέλνω link

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αδερφέ δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει με το pc αλλά το μνμ αυτό σημαίνει ότι κατά την εγκατάσταση βρίσκει υπολείμματα από φάκελο office,πιθανών από προηγούμενη προσπάθεια εγκατάστασης ή πιθανώς να υπήρχαν γραμμές office προεγκατεστημενες από τ windows που έβαλες..  , κάνε manual απεγκατασταη σου στέλνω link
Ειχες δικιο αδερφε,εκανα restart και ξεκινησε κανονικα...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.... :hi: :hi:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ειχες δικιο αδερφε,εκανα restart και ξεκινησε κανονικα...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.... :hi: :hi:

Βασικός κανόνας:

Πάντα ρεσταρτ μετά απο κάθε εγκατάσταση/απεγκατάσταση.
Και οταν κάνουμε απεγκατάσταση σβήνουμε και τα τυχόν υπολείμματα - σκουπίδια!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΕΔΩ ADMIRAL GR KAI ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
Παιξτε μπαλλα.....
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 46

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αγόρασε μια άδεια από το ΕΒΑΥ είσαι νόμιμος και είσαι κομπλέ.
Πχ από εδώ:
Ψάξε όμως και αλλού. Με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω link. Εγώ έχω ψωνίσει από άλλους και τα κλειδιά δουλεύουν εδώ και χρόνια κανονικά.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αγόρασε μια άδεια από το ΕΒΑΥ είσαι νόμιμος και είσαι κομπλέ.
Πχ από εδώ:
Ψάξε όμως και αλλού. Με κάθε επιφύλαξη το παραπάνω link. Εγώ έχω ψωνίσει από άλλους και τα κλειδιά δουλεύουν εδώ και χρόνια κανονικά.
Πηρα απο εδω,δεν φανταζομουν οτι ηταν τοσο φτηνα, γι αυτο και δεν μου εκοψε καν να ψαξω το ebay...Eυχαριστω φιλε...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Βάλε αν θες και την Ελληνική έκδοση ή και τον ορθογραφικό έλεγχο κτλ.

ΟΕΜ έκδοση σημαίνει ότι κλείδωσε με αυτόν τον υπολογιστή. Αν ήταν retail θα μπορούσες να το μεταφέρεις σε άλλο υπολογιστή.
Υπάρχει μια διαδικασία που το αφαιρείς από το παλιό pc και το αποδεσμεύεις από το office και το πας σε καινούργιο ή άλλο. Φυσικά αν είναι retail έκδοση.
Plus σημαίνει ότι είναι μία άδεια από μια σειρά αδειών πχ 500 κομμάτια που προορίζονται για υπολογιστές εταιρειών οργανισμών κτλ

Είναι τόσο φθηνά γιατί προορίζονται τα κλειδιά αυτά για το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν τύπε! Άλλη πολιτική τιμών για εκείνες τις χώρες βέβαια.

πάκικο office πως λέμε πακοτηλέωνο!

:zombie: :zombie:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Βάλε αν θες και την Ελληνική έκδοση ή και τον ορθογραφικό έλεγχο κτλ.

ΟΕΜ έκδοση σημαίνει ότι κλείδωσε με αυτόν τον υπολογιστή. Αν ήταν retail θα μπορούσες να το μεταφέρεις σε άλλο υπολογιστή.
Υπάρχει μια διαδικασία που το αφαιρείς από το παλιό pc και το αποδεσμεύεις από το office και το πας σε καινούργιο ή άλλο. Φυσικά αν είναι retail έκδοση.
Plus σημαίνει ότι είναι μία άδεια από μια σειρά αδειών πχ 500 κομμάτια που προορίζονται για υπολογιστές εταιρειών οργανισμών κτλ

Είναι τόσο φθηνά γιατί προορίζονται τα κλειδιά αυτά για το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν τύπε! Άλλη πολιτική τιμών για εκείνες τις χώρες βέβαια.

πάκικο office πως λέμε πακοτηλέωνο!

Και πού βρισκω την ελληνικη εκδοση και τον ορθογραφικο ελεγχο?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ερωτηση, εχω ενα pc παλιο, με xp, και δεν οταν ειναι να δω ταινιες - βιντεο δεν παιζει, κολαε ολος ο υπολογιστης, στη αρχή νομιαζ οτι φται ο μιντιοα πλαιερ που ειχα, αλλα το κανει σε ολους και των γουιντοους, γιατι, αν μπορεινα βοηθησει ενας φιλοσ ευχαριστω

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν είναι παλιό φταίει το hardware και δεν γίνεται τίποτα.
Ο υπολογιστής αυτός θέλει απόσυρση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom