Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αν είναι παλιό φταίει το hardware και δεν γίνεται τίποτα.
Ο υπολογιστής αυτός θέλει απόσυρση.

:zombie: :zombie:
μεχρι πριν λιγες μερες ηταν οκ, ξαφνικα με το που παω να φορτώσω βιντεο κολαει ολος ο υπολογιστης....

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ερωτηση, εχω ενα pc παλιο, με xp, και δεν οταν ειναι να δω ταινιες - βιντεο δεν παιζει, κολαε ολος ο υπολογιστης, στη αρχή νομιαζ οτι φται ο μιντιοα πλαιερ που ειχα, αλλα το κανει σε ολους και των γουιντοους, γιατι, αν μπορεινα βοηθησει ενας φιλοσ ευχαριστω
Για να είσαι σίγουρος ότι είνια καθαρα θέμα υλικού ξεκίνα το pc σου με ένα live linux USB και δοκίμασε να αναπαράγεις το βίντεο εάν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα τότε κρατάς ότι νομίζεις αξίζει απο το pc και τα υπόλοιπα ανακύκλωση.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να είσαι σίγουρος ότι είνια καθαρα θέμα υλικού ξεκίνα το pc σου με ένα live linux USB και δοκίμασε να αναπαράγεις το βίντεο εάν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα τότε κρατάς ότι νομίζεις αξίζει απο το pc και τα υπόλοιπα ανακύκλωση.
Εδω ADMIRAL, ολα καλα!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
δνε μου το κάνεις λιανα, γιατι δε το εχω, κατεβαζω κάτι; τρεχω κάτι;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
δνε μου το κάνεις λιανα, γιατι δε το εχω, κατεβαζω κάτι; τρεχω κάτι;
Πρώτα κατεβάζεις απο εδώ -> κατεβάζεις το παρακάτω λογισμικό -> Δημιουργείς ένα Live USB και κάνεις εκκίνηση το pc από USB
Οταν τελειώση πατάς Ctrl+Alt+T
Πληκτρολογέις τα παρακάτω:
sudo add-apt-repository universe
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install vlc

Ελπίζω να βοήθησα ότι άλλο θέλεις εδώ

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αφού λες ότι πριν μερικές ημέρες όλα ήταν εντάξει τότε
πριν μπεις σε αυτή τη διαδικασία με τα linux κτλ σβήσε όλους τους media players που έχεις από μέσα εκτός του media player των windows. Βάλε τον VLC να δεις αν σου κάνει κόλπα.
Εννοείται ότι το Pc πρέπει να είναι καθαρό από διάφορα ζωύφια και τέτοια γιατί εκτός ότι είναι και επικίνδυνα δουλεύουν στο background και τρώνε πόρους.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους!ρε τσακαλια,γινετε να κλεισουμε της ενημερωσεις σε γουιντοους10 γνησια?
μου εχουν σπασει τα @@@@@!εν το μεταξυ το λαπτοπακι μου εχει μονο 32γιγα μνημη,και μου ζηταει να βαλω εξωτερικη μνημη.
δεν εχω τιποτα αποθυκευμενο,νομιζω...
το θεμα μου ειναι οτι πολλες φορες μπαινω με στικακι,και μου τρωει τα δεδομενα...
οταν το εχω με το γουιφι δε με νοιαζει..πριν κανα μηνα ειδα κατι στο γιουτιουμπ,τα εκανα..αλλα δεν εγινε δουλεια... :hi:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολους!ρε τσακαλια,γινετε να κλεισουμε της ενημερωσεις σε γουιντοους10 γνησια?
μου εχουν σπασει τα @@@@@!εν το μεταξυ το λαπτοπακι μου εχει μονο 32γιγα μνημη,και μου ζηταει να βαλω εξωτερικη μνημη.
το θεμα μου ειναι οτι πολλες φορες μπαινω με στικακι,και μου τρωει τα δεδομενα...
οταν το εχω με το γουιφι δε με νοιαζει..πριν κανα μηνα ειδα κατι στο γιουτιουμπ,τα εκανα..αλλα δεν εγινε δουλεια... :hi:
πινακας ελεγχου>γουιντοουζ απντειτ>ρυθμισεις ...  :S :S :S

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Την υπηρεσία Windows update την σταμάτησες;
Λύση -> Win Button + R πληκτρολογείς services.msc ψάχνεις Windows Update και την σταματας επίσης επιλέγης να απενεργοποιηθεί.
Μπορείς να κοιτάξεις κει εδώ -> Δεν καταλαβα το κομμάτι μνήμη 32GB ? και κάτω το τι περιγράφης

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Λύση -> Win Button + R πληκτρολογείς services.msc ψάχνεις Windows Update και την σταματας επίσης επιλέγης να απενεργοποιηθεί.
Μπορείς να κοιτάξεις κει εδώ -> Δεν καταλαβα το κομμάτι μνήμη 32GB ? και κάτω το τι περιγράφης
οτι ο σκληρος ειναι 32 γιγα και με καθε απντειτ τρωει μνημη..οταν μπαινει με στικ καταναλωνει δεδομενα με τις ενημερωσεις..κι εμεις εχουμε καλες τοστιερες αλλα ο τυπος μας ξεπερναει :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

αυτο που μου δειχνεις εχω κανει..παλι τα ιδια..
εχω μονο 32γ μνημη...οταν μπαινω με το στικακι (ιντερνετ ον δε γκοου)μου τρωει τα μεγκαμπαιτς

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
αυτο που μου δειχνεις εχω κανει..παλι τα ιδια..
εχω μονο 32γ μνημη...οταν μπαινω με το στικακι (ιντερνετ ον δε γκοου)μου τρωει τα μεγκαμπαιτς
Κοίταξε λίγο το άρθο που παρέθεσα έχει και άλλα πράγματα που πρέπει να απενεργοποιήσης.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ειναι μεχρι να το πεταξω...πουτανα τεχνολογια!μπαλονια μας τα κανες..γαμω το βασιλακη το θυρα..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν έχεις μονο 32gb δισκο πέτα το στα σκουπίδια,ελεος τα κινητά έχουν πιο πολύ χώρο!!!
την συνδεση με το στικάκι κάνε την metered,ετσι δεν θα κάνει ενημερώσεις,έτσι λέει τουλάχιστον η μικροσοφτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom