LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 355
- Πόντοι
- 36
Είναι πιο ευελικτο απο το κουβαλάς εξωτερικούς δίσκους και πιο γρήγορος.σκουπα..ναι δεν εχει..
μαρβελ,ναι εχει υποδοχη για καρτα,αυτο να κανω καλητερα εεε?
Είναι πιο ευελικτο απο το κουβαλάς εξωτερικούς δίσκους και πιο γρήγορος.σκουπα..ναι δεν εχει..
μαρβελ,ναι εχει υποδοχη για καρτα,αυτο να κανω καλητερα εεε?
Ποιά έκδοση εχεις Windows 10 Home ;
Γι'αυτο και ρώτησα αν και μετά υπάρχει μια περιγραφή του μηχανήματοςπου έχει οπότε επαληθεύτηκε η υποψία που είχα.Τα group policies παίζουν σε εκδόσεις pro και άνω. Δεν παίζουν σε home & mobile.
για δοκίμασε αυτό...Τσακαλια καλησπέρα, ειμαι καλά και τα laptop επισης αρκετα καλα...
Το θεμα ειναι οτι εχω ενα αρχειο με καταληξη .ive ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ σε .avi, .mp4 η αλλο γνωστο βιντεο file για να το αναπαραγω με καποιον player...
Υπαρχει κανενα converter η κατι άλλο??
Eυχαριστω αδερφε, αλλα ... κολλαει στην μετατροπή...για δοκίμασε αυτό...
έχεις δοκιμάσει να το ανοίξεις με vlc?? Νομίζω παίζει ive...Eυχαριστω αδερφε, αλλα ... κολλαει στην μετατροπή...
Καλησπέρα,Δεν παιζει με κανενα player,VLC,KMP,123 κλπ κλπ..
Εχουν γινει τα νευρα μου σχοινια...!!
Ελα αρχοντα των PC!Χαθηκαμε...Καλησπέρα,
Είσαι σίγουρος οτι είναι αρχείο video γιατί βρισκω οτι είναι αρχείο από αυτό το λογισμικό ->
Δεν αλλαζει σε win 8..Αν ξερεις τον τροπο, πες μου κι εμενα..Ναύαρχε, άλλαξε την κατάληξη με το χέρι σε mpeg ή ότι άλλο γουστάρεις και ..... καθάρισες.
Ναύαρχε, τρολλάρω.......
Τσακαλια καλησπέρα, ειμαι καλά και τα laptop επισης αρκετα καλα...
Το θεμα ειναι οτι εχω ενα αρχειο με καταληξη .ive ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ σε .avi, .mp4 η αλλο γνωστο βιντεο file για να το αναπαραγω με καποιον player...
Υπαρχει κανενα converter η κατι άλλο??
Το ειδα κι εγω φιλε,αλλα μετα σε βγαζε στην εικονα που βαζω...Τι κανουμε μετα?παταω το link και με βγαζει σε ενα φορουμ!
Τιποτε και αυτο!!αντε να σας δω, τσακαλακια!!!Συνεχιστε,εχουμε κανει παπαδες εδω μεσα 10 χρονια,ενα γαμω-αρχειο δεν μπορούμε να ανοιξουμε??για δες και αυτο :