τωρα που εχετε μαζευτει ολοι οι ειδικοι εδω,για ριξτε καμια ιδεα για το πως καθαριζεις το Win32/Mebroot.K trojan..
SunBelt CounterSpy!!! Δεν υπάρχει μαλακία που να μην την καθαρίζει!!!!
τωρα που εχετε μαζευτει ολοι οι ειδικοι εδω,για ριξτε καμια ιδεα για το πως καθαριζεις το Win32/Mebroot.K trojan..
Τα games ξέχνατα!!! Μόνο αν έχεις κάτι saved, όχι το installation.
με την trial θα κανω δουλεια???SunBelt CounterSpy!!! Δεν υπάρχει μαλακία που να μην την καθαρίζει!!!!
Ok, ξεχνώ τα games, τα υπόλοιπα όμως δεν θέλω να τα χάσω, ειδικά φωτό k τραγούδια.
Με τα λόγια ακούγεται πολύ εύκολα αλλα στην πράξη... μάλλον θα χρειαστώ σίγουρα έναν τεχνικό. Έχω πάθει μεγάλη ζημια
αχ...αυτά τα vista
χμμμ Αγρίμι, τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να τα μεταφέρεις όλα σε άλλο δίσκο. Η πιθανότητα να χαθούν δεδομένα από απλο repair είναι αμελητέα, αλλά με τα δεδομένα του άλλου δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη.
Έλα Χανιά αγκαλιά με το PC να στο φτιάξω!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση σου.
εψαξα αλλα σε ολα τα φορουμς γραφουν ενα καρο μαλακιες σε αυτους που εχουν το ιδιο προβλημα,αυτοι κανουν οτι τους λενε & μετα επανερχονται με το ιδιο & χειροτερα προβληματα..Ψάξε λίγο στο Internet ρε γαύρε :
Αν δεν βάλεις το χεράκι σου, με antivirus δεν νομίζω να γίνεται δουλειά...
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αυτα που συμβουλευει ο τυπος στο φορουμ που μου εδωσες,δεν τα κανω ουτε με ενεση..ασε καλα δουλευει & ετσι..η πλακα ειναι οτι το eset smart security,ουτε το καθαριζει,ουτε το βαζει σε καραντινα γαμω τα 59 ευρωπουλα που τους εδωσα πριν 20 ημερες..Ψάξε λίγο στο Internet ρε γαύρε :
Αν δεν βάλεις το χεράκι σου, με antivirus δεν νομίζω να γίνεται δουλειά...
μπα..δεν κανω τετοιες ταρζανιες με το pc..διαβασα τι κανει το συγκεκριμμενο τρογιαν & φρικαρα αλλα δεν θα βρει τιποτε ο μαλακοπιτουρας που το εφτιαξε..πλεσουρ, αν χρησιμοποιούσα το πισι για Online banking και τέτοια, εγώ θα σκεφτόμουν σαν επιλογή ακόμα και το φορμάτ για αν είμαι σίγουρος ότι το σύστημα είναι καθαρό, γιατί αν μολυνθεί σύστημα μετά είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις με σιγουριά ότι καθάρισε πλήρως.
δοκίμασε πάντως αν γίνεται τίποτα με το boot time scan του avast (εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις ταυτόχρονα εγκατεστημένα 2 αντιβάιρους).
εγω τα εβαλα σε ενα μηχανακι το χειμωνα (αγγλικα) και δουλεψε μπομπα ,αφου τα χασα,δε το πιστευα.Μιας και μαζευτήκατε όλοι σας
Έκανα την καταραμένη αναβάθμιση στο SP3 και τώρα.........δεν λειτουργεί το task manager.
Κοινώς όταν πατάω τα Ctrl-Alt-Del μου βγάζει το καλόγουστο μηνυματάκι "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί απο τον Διαχειριστή σας"
Καλό ε??
Παρακαλώ καμιά ιδέα.
& εμενα μια χαρα δουλευουν(προς το παρον φτου-φτου)..εγω τα εβαλα σε ενα μηχανακι το χειμωνα (αγγλικα) και δουλεψε μπομπα ,αφου τα χασα,δε το πιστευα.
Μιας και μαζευτήκατε όλοι σας
Έκανα την καταραμένη αναβάθμιση στο SP3 και τώρα.........δεν λειτουργεί το task manager.
Κοινώς όταν πατάω τα Ctrl-Alt-Del μου βγάζει το καλόγουστο μηνυματάκι "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί απο τον Διαχειριστή σας"
Καλό ε??
Παρακαλώ καμιά ιδέα.
Μπες σαν local administrator, όχι σαν user (είναι καλύτερα έτσι) και ξαναβάλε το SP3. Συνήθως δεν κάνει τέτοια προβλήματα.
Δεν περνάς πρώτα από το registry να δεις τι παίζει:
Ευχαριστώ k πάλι για την βοήθεια.
Αν κάποιος ξέρει πως να την γλιτώσω χωρίς να χάσω τίποτα k χωρίς να ξαναβάλω τα windows, ας στείλει pm