Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν θα χάσω όμως ότι έχω στον υπολογιστή??  :huh:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με repair όχι. Μόνο αν κάνεις επανεγκατάσταση θα χαθούν. Αν έχεις πάντως αμφιβολίες τι πρέπει να επιλέξεις πάρε ένα μπακ - απ καλού κακού.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το έχω γράψει και σε άλλο thread, με τις τιμές των εξωτερικών δίσκων να έχουν πέσει κάτω από 100 ευρώ... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ BACK-UP !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν θα χάσω όμως ότι έχω στον υπολογιστή??  :huh:

Καλύτερα πριν αρχίσεις τις δοκιμές... να μεταφέρεις σ' έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο τα δεδομένα σου (αλλά ΜΟΝΟΝ αυτά, όχι προγράμματα πιθανόν μολυσμένα από κάποιον ιο, ή με πρόβλημα λόγω crack κλπ)...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το πιο πιθανο ειναι αν ηταν σπασμενο το προγραμμα που εγκατεστησες, να ειχε κανει λουμπινια ο κρακερ και να στα γαμησε. Εκτος και αν τα βιστα δε σηκωναν αυτο το προγραμμα και σου τα γαμησε κυριλε.

Εχω δει πολλές φορές προγράμματα με cracks μέσω torrend να δημιουργούν ουκ ολίγα προβλήματα... όπως επίσης και τα (s)vista να κρασσάρουν κάθε τρεις και λίγο για διάφορους λόγους και αιτίες... βάλε win xp pro sp3 να ησυχάσεις !!!

Επισκέπτης
Δεν θέλω έναν εξωτερικό σκληρό, άλλωστε έχω 500GB, οποτε αρκούν k υπεραρκούν για μένα

Τώρα όσο αφορά να βάλω τα ΧΡ δεν ξέρω αν θα μπορέσω η αν πρέπει να το πάω σε κάναν τεχνικό. Έχω της Altec k είναι λίγο διαφορετικό το pc μου

Ευτυχώς που έχω τα ubuntu, να 'ναι καλά ο φίλος που μου το έχει δώσει

Πάντως ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια

tolis 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει βαλει κανεις τα service pack 3 στα xp?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν θέλω έναν εξωτερικό σκληρό, άλλωστε έχω 500GB, οποτε αρκούν k υπεραρκούν για μένα

Τώρα όσο αφορά να βάλω τα ΧΡ δεν ξέρω αν θα μπορέσω η αν πρέπει να το πάω σε κάναν τεχνικό. Έχω της Altec k είναι λίγο διαφορετικό το pc μου

Ευτυχώς που έχω τα ubuntu, να 'ναι καλά ο φίλος που μου το έχει δώσει

Πάντως ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια

O εξωτερικός σκληρός δίσκος δεν έχει σχέση με την χωρητικότητα του δίσκου τού υπολογιστή μας... αλλά τον χρησιμοποιούμε επειδή λειτουργεί ανεξάρτητα, ΑΚΡΙΒΩΣ σε περιπτώσεις όπως η δικιά σου...

Οσον αφορά την μεταφορά του υπολογιστή σου σε κάποιο service, ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ Κ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ (ξέρω 2-3 ανάλογες περιπτώσεις)...

Το ubuntu dvd είναι κορυφαίο bootable (και μπορεί επίσης να λειτουργήσει μέσα από usb memory stick) !!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
.Αγρίμι , αν έχεις χώρο σε άλλο παρτίτιον του σκληρού (όχι αυτό το παρτίτιον που έχει το λειτουργικό) κάνε μπακ απ εκεί τα δεδομένα σου και προχώρησε σε repair. Αν δεν κάνεις κάτι τραγικά λάθος (όπως πχ να κανεις λαλακία και να διαγράψεις τα partitions) τότε δεν θα χάσεις δεδομένα.

:grin: Αν δεν, τοτε αντεγραψε σε ενα usb στικάκι ή σε ένα dvd τα απολύτως απαραίτητα και προχώρα. Το πολύ πολύ να χάσεις τα mp3 σου που δεν ειναι μεγάλη απώλεια  :grin: 

Επισκέπτης
Αγρίμι , αν έχεις χώρο σε άλλο παρτίτιον του σκληρού κάνε μπακ απ εκεί τα δεδομένα σου και προχώρησε σε repair. Αν δεν κάνεις κάτι τραγικά λάθος (όπως πχ να κανεις λαλακία και να διαγράψεις τα partitions) τότε δεν θα χάσεις δεδομένα.

Δυστυχώς δεν έχω κάνει partition k έχω τα πάντα στο C, k πίστεψε με ότι έχω πολύ πράγμα k δεν θα ήθελα να τα χάσω με τίποτα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βγάζεις τον δίσκο, τον κοτσάρεις σε άλλο μηχάνημα είτε με USB adaptor ή άμεσα πάνω στο M/B και τραβάς τα αρχεία σου με κάνα Acronis, Directory Opus.......ακόμα και με απλό copy-paste αν είναι έγγραφα ή φώτος..........

Επισκέπτης
:grin: Αν δεν, τοτε αντεγραψε σε ενα usb στικάκι ή σε ένα dvd τα απολύτως απαραίτητα και προχώρα. Το πολύ πολύ να χάσεις τα mp3 σου που δεν ειναι μεγάλη απώλεια  :grin:   

Για να αντιγράψω θα χρειαστώ καμια 30 aria "στικακια". Τα τραγούδια είναι κάνα 50-60GB, τα έργα αλλα τόσα, k πάμε λέγοντας. Μην σου πω k για τα games

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα games ξέχνατα!!! Μόνο αν έχεις κάτι saved, όχι το installation.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οτι και να κανεις εχεις χασει ωρες, εχεις σπαστει αγρια και δε σε αποζημιωνει κανεις για το κλειστο λειτουργικο που πληρωσες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εχει βαλει κανεις τα service pack 3 στα xp?

Μετά από πολλή αναβολή χθες το έβαλα και εγώ.
Κατέβασμα του iso κλπ, κλπ.
Εγκατάσταση και μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τα εγκαταστήσει πάνω από κάποιο patch της MS για κάποιοι MUI pack το οποίο ήθελε απεγκατάσταση.
Έλα όμως που το patch αυτό δεν φαίνονταν πουθενά σαν εγκατεστημένο.
Μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε uninstaller και από εκεί όλα κύλησαν ομαλά.

Τώρα γιατί έπρεπε να απεγκατασταθεί το patch το οποίο μετά το πέρασε ξανά το SP3 μόνον η MS το ξέρει.

Συνολικά έπρεπε να χάσουμε κάνα 2ώρο από την ζωή μας για να έχουμε στο τέλος ένα CD που το πετάξαμε και έναν υπολογιστή που θεωρητικά είναι περισσότερο ασφαλής.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
χμμμ Αγρίμι, τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να τα μεταφέρεις όλα σε άλλο δίσκο. Η πιθανότητα να χαθούν δεδομένα από απλο repair είναι αμελητέα, αλλά με τα δεδομένα του άλλου δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη.

Επισκέπτης
τωρα που εχετε μαζευτει ολοι οι ειδικοι εδω,για ριξτε καμια ιδεα για το πως καθαριζεις το Win32/Mebroot.K trojan..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom