Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το memory test  ολοκληρώνεται κανονικά? Αλλιώς μάλλον έχεις πρόβλημα στον δίσκο ή στην κάρτα οθόνης.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
438
Πόντοι
21
δεν ειμαι και σχετικος αλλα εφοσον ξεκιανει και μετα περναει στην οθονη με το σημα τοων ςινδοςσ καιδ ειχνει οτι φορτωνει δεν εχει οκλοκληρωθει κανονικα? - ξαναλεω δεν ειμαι σχετικος..

τι μπορει να παιζει? ή μαλλον τι μπορω να κανω?

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Και αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη... φέρτο να το πετάξουμε απο το παράθυρο μαζί με το δικό μου. Μέρες τώρα το σκέφτομαι....

:sunglasses:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με το που τελειώσει το μέτρημα της μνήμης, πριν βγάλει το λογότυπο των windows, πάτα κάμποσες φορές το F8. Πρέπει να βγει μια οθόνη με επιλογές. Την πρώτη φορά διάλεξε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και μετά κάνε restart. Την δεύτερη φορά ξαναπάτα το F8 και διάλεξε εκεί που λέει "Τεέυταίες γνωστές ρυθμίσεις.......κάτι τέτοιο". Στα αγγλικά windows το λέει σαν Last good known configuration. Κάνε αυτά και πες μου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.200
Πόντοι
22.785
Αυρι παιρνω καινουργιο αντε να παρακολουθουμε
γρηγορα τα πραγματα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πάρε i-mac φιλαράκι να γλυτώσεις απ'όλα αυτά.Έκανα και γω την κίνηση και σώθηκα.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Να μη ρωτήσω αν εχεις πάρει ποτε backup ε; Μια καλή λύση ίσως ήταν επανεγκατάσταση των windows πάνω από την ήδη υπάρχουσα (απ' ότι φαίνεται έχουν χτυπήσει αρχεία με τα user settings σου). Αν αυτό δεν πιάσει, δοκίμασε επανεγκατάσταση windows σε διαφορετικό directory από αυτό που είναι ήδη εγκατεστημένα. Είτε με τον ένα είτε με το άλλο τρόπο δεν θα χάσεις αρχεία.

Επισκέπτης
Δεν ήθελα να ανοίξω k άλλο thread, αλλα πιστεύω ότι εδώ μπορώ να πω k εγώ το πρόβλημα μου.

Έχω το Vista k πήγα να κάνω install το Alcohol 120%, το έκανε install, αλλα πλέον δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου.  δηλαδή ανοίγει k ξανακλείνει. Τώρα μπαίνω από το ubuntu  :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ. Συγγνώμη για τα greeklish, ξέρω τους κανόνες του site, αλλα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μεινε σε λινουξ μωρο αφου τα καταφερνεις. Και καλυτερα βαλε debian.
Σε λειτουργια ασφαλειας μπηκες και να το επαναφερεις σε προηγουμενη ημερομηνια?

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να κάνω ΤΊΠΟΤΑ, δεν προλαβαίνω, δεν μπαίνει καν σε safe mode  :helpplea: :helpplea:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν εχεις το dvd των indows προσπαθησε απο εκει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Oταν λες δεν ανοιγει,φτανει στη μπαρα κυλισης των windows και μετα κλεινει?

Μια λυση ειναι παντως να βαλεις αμα εχεις το cd των windows και να κανεις repair..

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ

Βήμα 1ο: Τσέκαρε ότι το ανεμιστηράκι CPU και κάρτας γραφικών δουλεύει, δημιουργούνται διάφορα από αύξηση θερμοκρασίας
Βήμα 2ο: Δώσε τον σκληρό σε έναν φίλο σου και κάνε backup τα δεδομένα σου
Βήμα 3ο: Κάνε επανεγκατάσταση των Windows από πάνω απο την προηγούμενη

Μνήμη δεν είναι, θα σου έβγαζε κάποιο exception σε κάποιο άσχετο σημείο. Σκληρός δεν είναι γιατί διαβάζεται

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το πιο πιθανο ειναι αν ηταν σπασμενο το προγραμμα που εγκατεστησες, να ειχε κανει λουμπινια ο κρακερ και να στα γαμησε. Εκτος και αν τα βιστα δε σηκωναν αυτο το προγραμμα και σου τα γαμησε κυριλε.

Επισκέπτης
Το πιο πιθανο ειναι αν ηταν σπασμενο το προγραμμα που εγκατεστησες, να ειχε κανει λουμπινια ο κρακερ και να στα γαμησε. Εκτος και αν τα βιστα δε σηκωναν αυτο το προγραμμα και σου τα γαμησε κυριλε.

Δυστυχώς νομίζω ότι είναι το τελευταίο, αν k το Alcohol που πήγα να βάλω, σπασμένο το έχω. Όμως το έχω ξαναεγκαταστήσει αλλα σε ΧΡ

Πείτε μου τι πρέπει να κάνω

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω

1. Χρησιμοποίησε το original cd των windows, δοκιμαζοντας να bootάρεις από εκεί (και όχι από τον δίσκο)
2. Αν ξεκινήσει, κάνε επανεγκατάσταση των Windows πάνω απο την προηγούμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom