You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 301K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
δεν ειμαι και σχετικος αλλα εφοσον ξεκιανει και μετα περναει στην οθονη με το σημα τοων ςινδοςσ καιδ ειχνει οτι φορτωνει δεν εχει οκλοκληρωθει κανονικα? - ξαναλεω δεν ειμαι σχετικος..
τι μπορει να παιζει? ή μαλλον τι μπορω να κανω?
τι μπορει να παιζει? ή μαλλον τι μπορω να κανω?
...τι μπορω να κανω?
Δυστηχώς μόνος σου όχι και πολλά! Απευθύνσου στο service τού pc σου...
Με το που τελειώσει το μέτρημα της μνήμης, πριν βγάλει το λογότυπο των windows, πάτα κάμποσες φορές το F8. Πρέπει να βγει μια οθόνη με επιλογές. Την πρώτη φορά διάλεξε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και μετά κάνε restart. Την δεύτερη φορά ξαναπάτα το F8 και διάλεξε εκεί που λέει "Τεέυταίες γνωστές ρυθμίσεις.......κάτι τέτοιο". Στα αγγλικά windows το λέει σαν Last good known configuration. Κάνε αυτά και πες μου.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πάρε i-mac φιλαράκι να γλυτώσεις απ'όλα αυτά.Έκανα και γω την κίνηση και σώθηκα.
Πάρε i-mac φιλαράκι να γλυτώσεις απ'όλα αυτά.Έκανα και γω την κίνηση και σώθηκα.
ΕΤΣΙ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ίσα ρε!!!! Θα πεινάσουμε οι τεχνικοί μετά???????
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να μη ρωτήσω αν εχεις πάρει ποτε backup ε; Μια καλή λύση ίσως ήταν επανεγκατάσταση των windows πάνω από την ήδη υπάρχουσα (απ' ότι φαίνεται έχουν χτυπήσει αρχεία με τα user settings σου). Αν αυτό δεν πιάσει, δοκίμασε επανεγκατάσταση windows σε διαφορετικό directory από αυτό που είναι ήδη εγκατεστημένα. Είτε με τον ένα είτε με το άλλο τρόπο δεν θα χάσεις αρχεία.
Επισκέπτης
Δεν ήθελα να ανοίξω k άλλο thread, αλλα πιστεύω ότι εδώ μπορώ να πω k εγώ το πρόβλημα μου.
Έχω το Vista k πήγα να κάνω install το Alcohol 120%, το έκανε install, αλλα πλέον δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου. δηλαδή ανοίγει k ξανακλείνει. Τώρα μπαίνω από το ubuntu
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Υ.Γ. Συγγνώμη για τα greeklish, ξέρω τους κανόνες του site, αλλα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά
Έχω το Vista k πήγα να κάνω install το Alcohol 120%, το έκανε install, αλλα πλέον δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου. δηλαδή ανοίγει k ξανακλείνει. Τώρα μπαίνω από το ubuntu
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Υ.Γ. Συγγνώμη για τα greeklish, ξέρω τους κανόνες του site, αλλα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά
Επισκέπτης
Δεν μπορώ να κάνω ΤΊΠΟΤΑ, δεν προλαβαίνω, δεν μπαίνει καν σε safe mode
ΟΚ
Βήμα 1ο: Τσέκαρε ότι το ανεμιστηράκι CPU και κάρτας γραφικών δουλεύει, δημιουργούνται διάφορα από αύξηση θερμοκρασίας
Βήμα 2ο: Δώσε τον σκληρό σε έναν φίλο σου και κάνε backup τα δεδομένα σου
Βήμα 3ο: Κάνε επανεγκατάσταση των Windows από πάνω απο την προηγούμενη
Μνήμη δεν είναι, θα σου έβγαζε κάποιο exception σε κάποιο άσχετο σημείο. Σκληρός δεν είναι γιατί διαβάζεται
Βήμα 1ο: Τσέκαρε ότι το ανεμιστηράκι CPU και κάρτας γραφικών δουλεύει, δημιουργούνται διάφορα από αύξηση θερμοκρασίας
Βήμα 2ο: Δώσε τον σκληρό σε έναν φίλο σου και κάνε backup τα δεδομένα σου
Βήμα 3ο: Κάνε επανεγκατάσταση των Windows από πάνω απο την προηγούμενη
Μνήμη δεν είναι, θα σου έβγαζε κάποιο exception σε κάποιο άσχετο σημείο. Σκληρός δεν είναι γιατί διαβάζεται
Επισκέπτης
Το πιο πιθανο ειναι αν ηταν σπασμενο το προγραμμα που εγκατεστησες, να ειχε κανει λουμπινια ο κρακερ και να στα γαμησε. Εκτος και αν τα βιστα δε σηκωναν αυτο το προγραμμα και σου τα γαμησε κυριλε.
Δυστυχώς νομίζω ότι είναι το τελευταίο, αν k το Alcohol που πήγα να βάλω, σπασμένο το έχω. Όμως το έχω ξαναεγκαταστήσει αλλα σε ΧΡ
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω
1. Χρησιμοποίησε το original cd των windows, δοκιμαζοντας να bootάρεις από εκεί (και όχι από τον δίσκο)
2. Αν ξεκινήσει, κάνε επανεγκατάσταση των Windows πάνω απο την προηγούμενη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86