You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
και
πως γινετε αυτο αδερφε?ρωταω γιατι δεν εεχω ιδεα απο δικτυα και τετοιαμεγαλε αν εχεις ασυρματο
δεν θα το κανεις automat θα κανεις εγκατασταση manual και θα τα δει ολααααα αναλυτικα!
ετσι την πατησα και γω πριλ λιγες μερες!
χωρις κωδικο και εμπαινα και απο το κινητο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ουτε και γω ειχα και απεκτησα κανοντας υπομονη πολυ τσγαρο και βρισιδι!και πως γινετε αυτο αδερφε?ρωταω γιατι δεν εεχω ιδεα απο δικτυα και τετοια
1,2,3,4 του πουστη! θα τα καταφερεις!
το δικο μου για παραδειγμα τα κανε σχεδον ολα αυτοματα!!
ναι αλλα εμπαινε και η κυρα Μαρικα.........σε καποια φαση πηγα στο manual και τα κανα...στο τελος ειχα ξεχασει τι κωδικους ειχα βαλει και μου ρχοτανε να το σπασω...ξανα απο την αρχη! επισης σε διακοπη ρευματος μηδενιστηκαν οι ρυθμισεις....χαχαχα..!!γαματο?? εκανα 15 φορες install ! ε μεχρι που το μαθα!!
το καθε router ειναι διαφορετικο!
γαμησε ταουτε και γω ειχα και απεκτησα κανοντας υπομονη πολυ τσγαρο και βρισιδι!
1,2,3,4 του πουστη! θα τα καταφερεις!
το δικο μου για παραδειγμα τα κανε σχεδον ολα αυτοματα!!
ναι αλλα εμπαινε και η κυρα Μαρικα.........σε καποια φαση πηγα στο manual και τα κανα...στο τελος ειχα ξεχασει τι κωδικους ειχα βαλει και μου ρχοτανε να το σπασω...ξανα απο την αρχη! επισης σε διακοπη ρευματος μηδενιστηκαν οι ρυθμισεις....χαχαχα..!!γαματο?? εκανα 15 φορες install ! ε μεχρι που το μαθα!!
το καθε router ειναι διαφορετικο!
ευχαριστω παντως
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σου γαμησα την ψυχολογια???γαμησε τα
ευχαριστω παντως
σορυ man!!! εμενα εκει που με τρελενε ειτανε οτι ελεγε οτι για περισσορεη βοηθεια επισκεφθειτε το site μας! με τι internet φωναζα εγω.....!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
με γεια το σπιτι ρε φιλε περιοχη; που χαθηκες; ολα τζετ;
να εισαι καλα αδερφε. παλι αιγακεω απλα αγορασα σπιτι τωρα δικο μου. ολα καλα αδερφε.εσυ?με γεια το σπιτι ρε φιλε περιοχη; που χαθηκες; ολα τζετ;
ρε φιλαρακι αφου και απο την υποστηριξη απο εκει το ενεργοποιησανη σωστη διευθυνση ειναι 192.168.0.1
και γιατι ρε αδερφε οι αληλοι να μπαινουν στην υγεια του μαλακαΚαι γιατι να το κλειδωσεις????
Αγαπατε αληλους!!!!!!!!
φιλαρακι απο εκει κανεις τις ρυθμισεις για ολα τα ρουτερ που υπαρχουν.
ρε φιλαρακι αφου και απο την υποστηριξη απο εκει το ενεργοποιησαν
δεν ξερω κατι μαλακιες μου βγαζειφιλαρακι απο εκει κανεις τις ρυθμισεις για ολα τα ρουτερ που υπαρχουν.
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μιας που υπαρχει ηδη θεμα για βοηθεια σε θεμα υπολογιστων,δεν ανοιγω αλλο.Εχω το εξης προβλημα.Δεν ανοιγει οποιαδηποτε μορφη αρχειου στον υπολογιστη μου εκτος αν εχω ανοιχτο το προγραμμα της καρτας ραδιοφωνου οποτε και ακουγονται και τα 2 μαζι.Ξερω οτι ειναι τελειως κουφο αλλα ειναι αληθεια και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος εχει ακουσει η παθει κατι παρομοιο και ξερει να με βοηθησει.Μονο αν το παθεις αυτο,ξερεις να το αντιμετωπισεις!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Καταργησε τον οδηγο της καρτας ραδιο απο διαχειριση συσκευων, και δες αν ανοιγουν.
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τιποτα φιλε.Ουτε ετσι γινεται κατι.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Πηγαινε σε αυτα τα φορουμ και ριξε μια ματια, η ανοιξε νεο τοπικ.
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια.Τα ειχα υποψη μου αυτα τα δυο φορουμ αλλα ειδικα στο δευτερο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη.Θα το ψαξω παντως.
tyler77
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα..όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει/ενημερώσει σχετικά..
Σε ενα pc στο γραφείο συμβαινει το εξης..
ενω ανοιγει κανονικά, κανει το memory test και εμφανιζει το σημα των windows και ξεκιναει,
φτανει στη στιγμη που πρεπει να ανοιξει την επιφαβεια εργασιας και βγαζει μαυρη οθονη μονο με τον κερσορα
καονικα. (μπορεις να τον μετακινησεις με το ποντικι κανονικα..)
Μηπως ξερει κανεις τι μαλακια εχει γινει?
ευχαριστω εκ των προτερων παιδια...
Σε ενα pc στο γραφείο συμβαινει το εξης..
ενω ανοιγει κανονικά, κανει το memory test και εμφανιζει το σημα των windows και ξεκιναει,
φτανει στη στιγμη που πρεπει να ανοιξει την επιφαβεια εργασιας και βγαζει μαυρη οθονη μονο με τον κερσορα
καονικα. (μπορεις να τον μετακινησεις με το ποντικι κανονικα..)
Μηπως ξερει κανεις τι μαλακια εχει γινει?
ευχαριστω εκ των προτερων παιδια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86