Κατάβασα ήδη ένα προγραμματάκι που ψάχνει να βρει το password.
Το πρόβλημα είναι ότι θα τρέχει μέρες ολόκληρες, ίσως και εβδομάδα μέχρι να το βρει
...μετά το kaspersky,
και δεύτερη σκληρή δοκιμασία περιμένει τo PC του Nearxou
Κατάβασα ήδη ένα προγραμματάκι που ψάχνει να βρει το password.
Το πρόβλημα είναι ότι θα τρέχει μέρες ολόκληρες, ίσως και εβδομάδα μέχρι να το βρει
...μετά το kaspersky,
και δεύτερη σκληρή δοκιμασία περιμένει τo PC του Nearxou
Μιμίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ !
Πες το ψεματα.Επιτέλους σε λίγο καιρό θα αποκτήσω αυτό το ρημάδι το i-mac και θα ηρεμήσω απο τα κωλοwindows
Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα Linux και Unix?
αμα πατησεις ο.κ για αυτο το αντισπαι την εκανες.Παιδες, help.Ενω το συστημα δεν βρισκει καποιο υιο στο pc μου, μιλαει για ενα τροιαν χορς. Καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ μου βγαινει μια προειδοποιηση για ενα επικινδυνο υιο που εχει κολησει το PC και οτι πρεπει να κανω νταουνλοουντ ενα αντισπαι. Ειναι παγιδα? Αν ναι πως το ξεφορτωνομαι?. Ευχαριστω προκαταβολικα
οποιο trojan remover και να περασεις και να σου πει οτι καλα εχει σβηστει απο το pc σου δεν σβηνεται!!το μονο που κανει ειναι να το μπλοκαρει η να τιο απενεργοπιει!!Παιδες, help.Ενω το συστημα δεν βρισκει καποιο υιο στο pc μου, μιλαει για ενα τροιαν χορς. Καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ μου βγαινει μια προειδοποιηση για ενα επικινδυνο υιο που εχει κολησει το PC και οτι πρεπει να κανω νταουνλοουντ ενα αντισπαι. Ειναι παγιδα? Αν ναι πως το ξεφορτωνομαι?. Ευχαριστω προκαταβολικα
μηπως εκανες απ ντειτ divx?Οταν παω να δω ενα αρχειο avi στον μιντια πλειερ, το pc κολαει και κανει restart. Kοινος δεν παιζει βιντεο.
Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει?
Οταν παω να δω ενα αρχειο avi στον μιντια πλειερ, το pc κολαει και κανει restart. Kοινος δεν παιζει βιντεο.
Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει?