Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κανε search σε γοογλεη ή αντιστοιχο "excel password remover" "excel password cracker" "excel password recovery" και κατι θα βρεις!!!
Ελπιζω να εχεις καλο αντιικο γιατι καποια απο τα αρχεια που θα βρεις μπορει να ειναι και περιεργα!! Δεν εχω καποιο δοκιμασμενο πάντως!
ότι χειρότερο...!
παιδιά το αρχείο είναι κλειδωμένο .
να σκεφτόμαστε
πριν γράψουμε
βλακείες.
παιδιά το αρχείο είναι κλειδωμένο .
να σκεφτόμαστε
πριν γράψουμε
βλακείες.
Nearxos , δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο εργαλειο αλλα ρίξε μια ματια μήπως σου κανει αυτό ....
μολις εκανα φορματ και το cd με τους drivers ειναι κατεστραμενο
υπαρχει καποιο προγραμμα να μου λεει ποιους χρειαζομαι για να τους κανω download???????
ξερει κανεις πως αποθηκευουμε φωτογραφιες που δεν μπορεις να κανεις δεξι κλικ(save as)πανω τους?
1) CTRL-C -> copyΠερίεργα πράγματα φίλε μου.
Εγκατέστησα αυτή τη μακροεντολή, και θεωρητικά μου ξεκλείδωσε και το φύλλο αλλά και το workbook του excel. Δυστυχώς όμως και πάλι το δεξί κλικ είναι ανενεργό και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.
εισαι αστερι αδερφεΚατεβασε τα αρχεια αποσυμπιεσε τα και καψε το .iso σε cd.
Μετα βαζεις το cd στον οδηγο και βρισκει το OS τους drivers
και τους περναει αυτοματα.
Iblis πιστεύεις ότι μπορείς να το ξεκλειδώσεις ;
θα σε βοηθήσω. πήγαινε ή σε κάποιο ψάχτήρι τόρεντ. ψάξε xl password recovery. κοιτα τα σχολια και διαλεξε καποιο που κανει δουλεια. αν εχει ιο-συνηθω trojan-αγνοησε το μεχρι να κανεισ τη δουλεια . ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
1) CTRL-C -> copy
2) CTRL-V -> paste
3) CTRL-A -> select all.
μου φαίνεται λίγο χαζό αυτό που σου λέω αλλα δοκίμασε το
χρησιμοποίησε το τρίτο στην αρχή , μετά το πρώτο για να κανεις αντιγραφή και μετά το δεύτερο για να κανεις επικόλληση
όλα αυτά σε περίπτωση που μπορείς να επιλέξεις το κείμενο σου...
Κατάβασα ήδη ένα προγραμματάκι που ψάχνει να βρει το password.
Το πρόβλημα είναι ότι θα τρέχει μέρες ολόκληρες, ίσως και εβδομάδα μέχρι να το βρει