Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ευχαριστώ Duracell   :) :)

Παρακαλώ Αγρίμι :)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά... (και με την πρώτη ευκαιρία πάρε έναν εξωτερικό δίσκο για να αποθηκεύεις ΜΟΝΟΝ τα δεδομένα σου κι ένα ups για προστασία από τις υπερτάσεις + τις διακοπές της ΔΕΗ) ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
.. όπως επίσης και τα (s)vista να κρασσάρουν κάθε τρεις και λίγο για διάφορους λόγους και αιτίες... βάλε win xp pro sp3 να ησυχάσεις !!!
πως θα γινει αυτο????υπαρχει περιπτωση να εχεις και βιστα και αυτα που λες εσυ?????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Δεν ήθελα να ανοίξω k άλλο thread, αλλα πιστεύω ότι εδώ μπορώ να πω k εγώ το πρόβλημα μου.

Έχω το Vista k πήγα να κάνω install το Alcohol 120%, το έκανε install, αλλα πλέον δεν ανοίγει ο υπολογιστής μου.  δηλαδή ανοίγει k ξανακλείνει. Τώρα μπαίνω από το ubuntu  :helpplea: :helpplea:

Τα vista με το alcohol δεν παιζουν. Και γω που το χα βαλειμου βγαζε μπλε οθονη και εκανε συνεχεια εππανεκκινησεις.
Προσπαθησε να απεγκαταστησεις το alcohol.

Επισκέπτης
Τα vista με το alcohol δεν παιζουν. Και γω που το χα βαλειμου βγαζε μπλε οθονη και εκανε συνεχεια εππανεκκινησεις.
Προσπαθησε να απεγκαταστησεις το alcohol.

Ναι, ακριβώς έτσι μου κάνει.
αλλα δεν μπορώ να μπω να κάνω απεγκατάσταση

Δώσε πληροφορίες  :helpplea:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εμενα ο υπολογιστης μου κανει μια ωρα να ξεκινησει.Αργει,κολλαει κλπ...
Τι  να κανω????να ξαναπερασω τα windows??να βαλω τα χρ που ακουω οτι ειναι καλυτερα????ειναι οντως μαπα τα vista????
kai αν χρειαστει να τα ξαναπερασω αρκει να αντιγραψω το σκληρο c???μπορουν να τρεξουν και τα δυο μαζι????βοηθατε ρε παλληκαρια γιατι πνιγομαι....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΑΝ τον εχεις πενταετια ηρθε καιρος να τον αλλαξεις.

Επισκέπτης
Εμενα ο υπολογιστης μου κανει μια ωρα να ξεκινησει.Αργει,κολλαει κλπ...
Τι  να κανω????να ξαναπερασω τα windows??να βαλω τα χρ που ακουω οτι ειναι καλυτερα????ειναι οντως μαπα τα vista????
kai αν χρειαστει να τα ξαναπερασω αρκει να αντιγραψω το σκληρο c???μπορουν να τρεξουν και τα δυο μαζι????βοηθατε ρε παλληκαρια γιατι πνιγομαι....

Διάβαζε λίγο εδώ k μετά αποφάσισε  :)

Εγώ θα μείνω στα vista

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
επειδη ασχολουμαι με εκατονταδες pc καθε βδομαδα, ειληκρινα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει. Μπορει να χα κανει ξανα εγκατασταση γιατι πρεπει να ταν φρεσκο (μολις ειχε εγκατασταθει).
Σε safe mode δεν μπαινει ετσι???
To erd commander θα σε βοηθουσε (αν και δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε σε vista)
Ειναι βοηθητικο προγραμματακι σε περιβαλλον window.Ξεκιναw και μπουταρεις απ το cd.  Για κανε μια προσπαθια μ αυτο.
Παντως αν καταφερεις και τα απεγκαταστησεις θα λυθει σιγουρα το προβλημα σου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
1 xρονο τον εχω...αυτος που διαφημιζε ο εισαγγελατος ειναι...μαλλον τα windows πρεπει να φταινε..
To οτι ειναι τα xp πιο σταθερο λειτουργικο συστημα απ τα vista ειναι αποδεδειγμενο.
Τα vista ακομα και σημερα παρουσιαζουν προβληματα ασυμβατοτητας με ορισμενες συσκευες οπως και προγραμματα (βλ. alcohol ;) )
Ασε που χρειαζονται διπλασια μνημη απ οτι στα xp για να δουλεψουνε σε καλους χρονους.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
To οτι ειναι τα xp πιο σταθερο λειτουργικο συστημα απ τα vista ειναι αποδεδειγμενο.
Τα vista ακομα και σημερα παρουσιαζουν προβληματα ασυμβατοτητας με ορισμενες συσκευες οπως και προγραμματα (βλ. alcohol ;) )
Ασε που χρειαζονται διπλασια μνημη απ οτι στα xp για να δουλεψουνε σε καλους χρονους.
με λιγα λογια απο αυτα που λες συμπεραινω οτι πρεπει να κανω αλλαγη.Σωστα??? :think: :think: :think: :think: :think:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανα!!! Αν δεν εχεις και δυνατο μηχανημα. Τα χρ θα τρεχουν πολυ καλυτερα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
επειδη ασχολουμαι με εκατονταδες pc καθε βδομαδα, ειληκρινα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει. Μπορει να χα κανει ξανα εγκατασταση γιατι πρεπει να ταν φρεσκο (μολις ειχε εγκατασταθει).
Σε safe mode δεν μπαινει ετσι???
To erd commander θα σε βοηθουσε (αν και δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε σε vista)
Ειναι βοηθητικο προγραμματακι σε περιβαλλον window.Ξεκιναw και μπουταρεις απ το cd.  Για κανε μια προσπαθια μ αυτο.
Παντως αν καταφερεις και τα απεγκαταστησεις θα λυθει σιγουρα το προβλημα σου.

Ρε παιδιά το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι γνωστό.

Το Alcohol πάει να φτιάξει κάποιες virtual μηχανές με low level code που δεν είναι συμβατός με τα Vista.
Αυτό σε παλιότερη έκδοση, τώρα το πρόβλημα έχει λυθεί.

Για να λύσεις το πρόβλημα:
Βάζεις το boot cd των Vista ή το cd του Duracell και μετά πας στο command repair console.

Από εκεί και πέρα τα γράφει εδώ:
(Βρίσκεις από command prompt το αρχείο a347bus.sys και το διαγράφεις.)

Μετά μπουτάρεις κανονικά -> απεγκατάσταση του Alcohol και όλα OK.

(Και ούτε Vista ούτε Alcohol έχω, οπότε δεν εγγυώμαι τίποτε. Αλλά λύση υπάρχει χωρίς εγκατάσταση ξανά λειτουργικού)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ρε παιδιά το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι γνωστό.

Το Alcohol πάει να φτιάξει κάποιες virtual μηχανές με low level code που δεν είναι συμβατός με τα Vista.
Αυτό σε παλιότερη έκδοση, τώρα το πρόβλημα έχει λυθεί.

Για να λύσεις το πρόβλημα:
Βάζεις το boot cd των Vista ή το cd του Duracell και μετά πας στο command repair console.

Από εκεί και πέρα τα γράφει εδώ:
(Βρίσκεις από command prompt το αρχείο a347bus.sys και το διαγράφεις.)

Μετά μπουτάρεις κανονικά -> απεγκατάσταση του Alcohol και όλα OK.

(Και ούτε Vista ούτε Alcohol έχω, οπότε δεν εγγυώμαι τίποτε. Αλλά λύση υπάρχει χωρίς εγκατάσταση ξανά λειτουργικού)
Σωστος!!!
Απλα για καποιους αυτα ειναι πιο προχωρημενα πραγματα!!!
Αν μπορεσει και μπει σε safe mode και απεγκαταστησει το προγραμμα θα ναι πολυ πιο ευκολο!!!
Επισης γενικα καλο ειναι να κανουμε και system restore για να μπορομε να επαναφερουμε το συστημα σε περιπτωσεις σαν κι αυτες και χειροτερες...

Επισκέπτης
I'm back  :grin:

Τελικά τα vista δεν είναι για τα (s)vista

Ευχαριστώ παρα πολύ σε όλους που με βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα μου  :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom