Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ωραία :)

Τελικά όμως ΤΙ απ' όλες τις συμβουλές έκανες για να λυθεί το πρόβλημα?

Δυστυχώς το cd τον vista (αν k γνήσιο) δεν έχει command repair

Το πρόβλημα λύθηκε με την "τελευταία γνωστη σωστή ρύθμιση παραμέτρων" μετά μπήκα κανονικά στα windows, έκανα uninstall το Alcohol k όλα ok  :)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
αλλα γνωριζει κανεις πως σε εγγραφο excel μπορει καποιος να επιλεξει πολλα κελια που περιεχουν αριθμους και να τους αυξησει κατα 10% ας πουμε χωρις να κανει ενα-ενα κελι?

ευχαριστω

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συγχωνεύτηκε

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ρε Moderator δεν δινεις και καμμια απαντηση? κατι θα ξερεις εσυ..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν έχεις τις τιμές στα α1, α2, α3 κτλ. γιατί δεν γράφεις στο β1 το εξης =α1*1,1
Μετά αν τραβήξεις την άκρη του κελιού β1 μέχρι εκεί που θέλεις να κάνεις μετατροπή θα περάσει αυτόματα την φόρμουλα και στα άλλα κελλιά. πχ. στο β2 θα συμπληρωθεί αυτόματα το =α2*1,1 κ.ο.κ.

Αν θες να γίνει η αλλαγή στα υπάρχοντα κελλιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις VBA κώδικα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν με VBA κάνε το εξής ...
γράψε τον ακόλουθο κώδικα σε ένα module στον VBA editor του excel ....

Sub test()
Dim myRange As Range
  For Each myRange In Selection
   myRange.Value = myRange.Value * 1.1
  Next myRange
End Sub

Φτιάξε ένα button ή μια μακρο μέσα στο λογιστικό φύλλο και ανέθεσε να εκτελείται η ρουτίνα test() μόλις πατιέται το button.

Επέλεξε τα κελλιά που θες να αλλαχθούν και πάτα το button.

Οι τιμές των κελλιων θα ενημερωθούν αυτόματα με τις νεες.

Στείλε μου 100 ευρώ για αμοιβή :-).

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ φιλε μου...να σαι καλα...
οσο για την αμοιβη σου...οταν ερθει κανενα καλο city tour ή αν κανουμε καμμια ομαδικη εξορμηση καμμια φορα!!
χαχα

να σαι καλα και παλι!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά μόλις κατέβασα τα 4 αρχεία από το επεισόδειο 00 του 4ου κύκλου του Lost από το greek-fun.
Τα άνοιξα και τα ένωσα.
Μαζί τους κατέβασα και ένα αρχείο με ελληνικούς υπότιτλους.
Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βάλω τους υπότιτλους στο αρχείο του video?

Ευχαριστώ.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
O player που εχεις και παιζει τα ivx αρχεια που πιθανον κατεβασες, πρεπει να μπορουν αν παιζουν αρχεια υποτιτλων. Μερικα δε προγραμματα για να παιξουν τους υποτιτλους, πρεπει να ειναι τα αρχεια εικονας και υποτιτλων στον ιδιο φακελο και με τον ιδιο τιτλο.

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ειναι problem αλλα ειμαι ασχετος.

Στον σκληρο εχω 45.000 αρχεια περιπου και στον εξωτερικο(back up)τα ιδια 45.000+100 περιπου.

Πως κανω διασταυρωση για να δω τα 100 αρχεια που ειναι παραπανω??

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι problem αλλα ειμαι ασχετος.

Στον σκληρο εχω 45.000 αρχεια περιπου και στον εξωτερικο(back up)τα ιδια 45.000+100 περιπου.

Πως κανω διασταυρωση για να δω τα 100 αρχεια που ειναι παραπανω??

Ειναι πολυπλοκο να κανεις τετοια σύγκριση. Χρειαζεσαι κάποιο file comparison utility.
Δινει και η microsoft ένα τέτοιο δωρεαν. Λεγεται synctoy. Βαλε synctoy στο google και θα βρεις τη σελιδα για να το κατεβασεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστω και τους δυο(DURACELL-SIEFG).

Θα δοκιμασω.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δημιουργω αυτο το θεμα ετσι ωστε οσοι εχουν καποια ερωτηση που αφορα υπολογιστες , software-hardware, να την κανουν εδω και οποιος γνωριζει να βοηθα.Αντε και καλα ξεμπερδεματα σε οσους εχουν προβλημα :P

Επισκέπτης
Μήπως παίζει κανένα πρόγραμμα που βρίσκει 100% password απο winrar ??? ;)

Ο μαλάκας κατέβασα βίντεο 20gb...ξεζίπαρα τα μισά....κ τώρα δε θυμάμαι το pass...κ δε βρίσκω κάτι στο google....:(

Επισκέπτης

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χόρχε....ψάχνω κάτι εγγυημένο...γιατί κάποιο απ'αυτά έψαχνε απ'το απόγευμα κ τελικά ακόμη δε βρήκε το pass πριν λίγο που είδα στο pc του σπιτιού...:( :( :(
Δεν μου έχει τύχει σαν περίπτωση και δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι εγγυημένο, εάν δεν βαριέσαι, ψάξε στα αρχεία του astalavista.com, κυρίως στα articles, όχι στα προγράμματα. Παλαιότερα είχα βρει οδηγίες και προγραμματάκια για κάποια θέματα security (administrator passwords σε servers κλπ). Λογικά θα έχει οδηγίες και για winrar, απλά θέλει υπομονή γιατί δεν είναι και το πιο userfriendly site. Με υπομονή όμως βρίσκεις πολλά καλούδια.

Επισκέπτης
Δεν μου έχει τύχει σαν περίπτωση και δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι εγγυημένο, εάν δεν βαριέσαι, ψάξε στα αρχεία του astalavista.com, κυρίως στα articles, όχι στα προγράμματα. Παλαιότερα είχα βρει οδηγίες και προγραμματάκια για κάποια θέματα security (administrator passwords σε servers κλπ). Λογικά θα έχει οδηγίες και για winrar, απλά θέλει υπομονή γιατί δεν είναι και το πιο userfriendly site. Με υπομονή όμως βρίσκεις πολλά καλούδια.

Thnx...θα το κοιτάξω...(το έχω στα υπόψιν το site...απλά είναι λίγο εξειδικευμένο το κοινό που απευθύνεται)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom