Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πριν μπεις στο astalavista.com κάνε ενημέρωση όλων των προγραμμάτων για ιούς,trojan κλπ που διαθέτεις,διότι σε βλέπω να πηγαίνεις για φορμάτ!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μήπως παίζει κανένα πρόγραμμα που βρίσκει 100% password απο winrar ??? ;)

Ο μαλάκας κατέβασα βίντεο 20gb...ξεζίπαρα τα μισά....κ τώρα δε θυμάμαι το pass...κ δε βρίσκω κάτι στο google....:(

Ποσο μεγαλο περιπου ειναι το pass?Θυμασαι αν εχει γραμματα και αριθμους?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το rar έχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση και από ότι ξέρω η ανακάλυψη του password γίνεται μόνο με εξαντλητική αναζήτηση. Αν το password είναι μεγάλο σε μέγεθος είναι λογικό να παίρνει πολύ. Με 7 ψηφία που περιέχουν αριθμούς και γράμματα μιλάμε για 100 δισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Αν είναι ακόμα μεγαλύτερο καλά κρασιά. Μόνη ελπίδα τότε να είναι συνδιασμός λέξεων και να έχει το πρόγραμμα κάποιο λεξικό που βάζει λέξεις στην αναζήτηση.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Έχει σίγουρα 2 αριθμούς...(πιθανόν το 77)...κ σίγουρα 5+ γράμματα....

Μιλαμε δηλαδη για εναν κωδικο μεγεθους 7-9 και περιεχει γραμματα και αριθμους.Μιλαμε για 75 τρις συνδιασμους κατι που θα παρει γυρω στα 2300 χρονια να βρεις με brute force.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το rar έχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση και από ότι ξέρω η ανακάλυψη του password γίνεται μόνο με εξαντλητική αναζήτηση. Αν το password είναι μεγάλο σε μέγεθος είναι λογικό να παίρνει πολύ. Με 7 ψηφία που περιέχουν αριθμούς και γράμματα μιλάμε για 100 δισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Αν είναι ακόμα μεγαλύτερο καλά κρασιά. Μόνη ελπίδα τότε να είναι συνδιασμός λέξεων και να έχει το πρόγραμμα κάποιο λεξικό που βάζει λέξεις στην αναζήτηση.

Καλυτερη επιλογη εφοσον θυμασαι οτι αρχιζει ο κωδικος με 77 ειναι να βρεις/φτιαξεις ενα λεξικο με αγγλικες λεξεις
και να το βαλεις να κανει συνδυασμους με το 77 παντα στην αρχη.Ετσι λογικα σε μερικες μερες θα το εχεις βρει :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειναι γνωστη η ανικανοτητα των ανθρωπων της Microsoft στο να κανουν ενα προγραμμα να δουλευει σωστα.

Αφου κανω install αυτο το update δεν μου μου εβρισκε το wireless Network και γι'αυτον τον λογο αναγκαστηκα να το απεγκαταστησω ωστε να βρω μια λυση. (Γνωριζει κανεις)?

Εκτος απο αυτο μου εβγαλε σε καποια φαση και ενα ακυρο μυνηματακι το οποιο εγραφε πως τα (κωλο)windows δεν μπορουν να βρουν το wireless και για να φταξω αυτο το προβλημα (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ) επρεπε να συνδεθω στην σελιδα τις Microsoft.  :rockon: :rockon: :rockon:

[move]ΕΛΕΟΣ![/move]

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...το update δεν μου μου εβρισκε το wireless Network και γι'αυτον τον λογο αναγκαστηκα να το απεγκαταστησω ωστε να βρω μια λυση. (Γνωριζει κανεις)?

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου από το cd της ή βρες τους μέσω internet...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρώτα να εγκαταστήσεις τους drivers και μετά να συνδέσεις την κάρτα... (κι αυτό ισχύει ΓΕΝΙΚΑ όταν εγκαθιστάτε συσκευές στα win)... :idiot:

George_71

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε παιδιά έχω ένα παλιό πισι... pentium III στα 667ΜΗz 128 ram και 10.2 GB σκληρό.

αυτό που έχω πάθει είναι ότι η συνδεση IDE σκληρού και dvd driver δεν γίνεται σωστά με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει το driver.
έχω συνολικά 2 θύρες για IDE με 2 κορδέλες πάνω. στην μία έχω τον σκληρό που δουλεύει και τον αναγνωρίζει μια χαρά και στο άλλο όταν συνδέω τον driver τροφοδοσία και την κορδέλα δεν μου ανοίγει μερικές φορές ενώ άλλες δεν το αναγνωρίζει καν.

δεν θυμάμαι πως πάει το primary/slave σε αυτά ... γαμώτο 3 μέρες τώρα δεν βρίσκω άκρη....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα καινούργιο WGA Notification (1.8.31.9).
Στοχεύει στους χρήστες των XP professional.
Χωρίς αυτό (όπως και σε παλαιότερα versions) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Update και βέβαια έχεις και την κίτρινη ασπίδα μόνιμα στο tray.
Αν το εγκαταστήσεις δεν διαγράφεται με τίποτε και κατεβάζει αυτόματα updates του WGA.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν θα ήθελε αυτόν τον ρουφιάνο στο PC του (μέχρι την MAC address στέλνει στην MS). Επίσης εναρμονίζει την τιμωρία για μη original XP με το Vista, δηλαδή μόνιμη υπενθύμιση από τον ρουφιάνο, μαύρο desktop κλπ.

Ήδη εμφανίστηκε τεχνική παράκαμψης στο Net παρόλο που ο γνωστός Eth0 έχει αποσυρθεί.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εμπειρία με την παραπάνω τεχνική παρακάμψης και αν δούλεψε.
Παρακαλώ μόνον αν κάποιος το έχει κάνει ο ίδιος, δηλαδή έχει εγκαταστήσει την παράκαμψη και στην συνέχεια έχει χρησιμοποιήσει τα Windows Update χωρίς προβλήματα. Διότι έχω διαβάσει κάπου ότι ακόμη και μετά από την παράκαμψη το Windows Update σου κάνει update των Windows γενικά και αόριστα (όχι τα κανονικά updates) και τότε σου τον φοράει.

Επίσης έχει κανένας εμπειρία παράκαμψης πειράζοντας το HOSTS file;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα καινούργιο WGA Notification (1.8.31.9).
Στοχεύει στους χρήστες των XP professional.
Χωρίς αυτό (όπως και σε παλαιότερα versions) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Update και βέβαια έχεις και την κίτρινη ασπίδα μόνιμα στο tray.
Αν το εγκαταστήσεις δεν διαγράφεται με τίποτε και κατεβάζει αυτόματα updates του WGA.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν θα ήθελε αυτόν τον ρουφιάνο στο PC του (μέχρι την MAC address στέλνει στην MS). Επίσης εναρμονίζει την τιμωρία για μη original XP με το Vista, δηλαδή μόνιμη υπενθύμιση από τον ρουφιάνο, μαύρο desktop κλπ.

Ήδη εμφανίστηκε τεχνική παράκαμψης στο Net παρόλο που ο γνωστός Eth0 έχει αποσυρθεί.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εμπειρία με την παραπάνω τεχνική παρακάμψης και αν δούλεψε.
Παρακαλώ μόνον αν κάποιος το έχει κάνει ο ίδιος, δηλαδή έχει εγκαταστήσει την παράκαμψη και στην συνέχεια έχει χρησιμοποιήσει τα Windows Update χωρίς προβλήματα. Διότι έχω διαβάσει κάπου ότι ακόμη και μετά από την παράκαμψη το Windows Update σου κάνει update των Windows γενικά και αόριστα (όχι τα κανονικά updates) και τότε σου τον φοράει.

Επίσης έχει κανένας εμπειρία παράκαμψης πειράζοντας το HOSTS file;
φιλε δεν καταλαβαινω τιποτα αλλα δε πειραζει,ωραια πραματα γραφεις

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

εσύ έχεις πειρατικά windows ή έχεις κανονικά και δεν γουστάρεις να σε παρακολουθούν.

κάτι είχα ακούσει για αυτά που λες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιαί όλες τις δουλειές μου παράνομες και μη τις κάνω σε λινουξ οπότε το μόνο που μπορεί να με κατηγορήσει κανείς είναι να με πει μλκα για καμια τσόντα που βλέπω.

έχουν βγει πατέντες να παρακάμψεις αυτά που λες ... αλλά είναι κάπως επικύνδινα... μπορεί να σου γαμήσει καμία βιβλιοθήκη.

έχω την εντύπωση ότι όλα μπορούν να απεγκατασταθούν ή να αχρηστοποιηθούν με τα κατάλληλα firewall. εγώ μέσω του antivirus μου μπορώ να το κάνω αλλά δεν ξέρω ποιο απ' όλα τα αρχεία είναι αυτό που ρουφιανεύει.

θα κοιτάξω και αν βρω τίπτα θα το ποστάρω...

αλλά ποτέ μην νομίσεις ότι θα βρεις άκρη... όλο και από κάπου θα φεύγουν δεδομένα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εσύ έχεις πειρατικά windows ή έχεις κανονικά και δεν γουστάρεις να σε παρακολουθούν.

κάτι είχα ακούσει για αυτά που λες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιαί όλες τις δουλειές μου παράνομες και μη τις κάνω σε λινουξ οπότε το μόνο που μπορεί να με κατηγορήσει κανείς είναι να με πει μλκα για καμια τσόντα που βλέπω.

έχουν βγει πατέντες να παρακάμψεις αυτά που λες ... αλλά είναι κάπως επικύνδινα... μπορεί να σου γαμήσει καμία βιβλιοθήκη.

έχω την εντύπωση ότι όλα μπορούν να απεγκατασταθούν ή να αχρηστοποιηθούν με τα κατάλληλα firewall. εγώ μέσω του antivirus μου μπορώ να το κάνω αλλά δεν ξέρω ποιο απ' όλα τα αρχεία είναι αυτό που ρουφιανεύει.

αλλά ποτέ μην νομίσεις ότι θα βρεις άκρη... όλο και από κάπου θα φεύγουν δεδομένα.
λινουξ φιλε εχο εγο φεντορα με ενα μπλε καπελακι ,μου το βαλε ο αδερφος πολι καλο δε μπλοκαρει καθολου, ενο γουιντου ολο ιους κολαγα και μπλοκερνε

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ πάντως σε σπασμένη έκδοση των xp pro που τρέχω σε virtual pc μπορώ να κάνω κανονικά updates χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Έχω την επιλογή στο Notify στα updates και μέχρι τώρα όλα κανονικά. 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ πάντως σε σπασμένη έκδοση των xp pro που τρέχω σε virtual pc μπορώ να κάνω κανονικά updates χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Έχω την επιλογή στο Notify στα updates και μέχρι τώρα όλα κανονικά. 

Εμένα προχθές το έβγαλε για πρώτη φορά.

Η Microsoft το κάνει σταδιακά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εξαρτάται σε ποιό update server θα συνδεθείς.

Να σου πω δεν έχεις και άδικο.

Ο μόνος λόγος που έχω μηχάνημα με windows είναι ότι χρησιμοποιώ αρκετά προγράμματα που δεν τρέχουν σε άλλο λειτουργικό. Αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνω στο Net όταν δουλεύω με τα προγράμματα αυτά.

Η λύση λοιπόν είναι να μπένω στο Net μόνον από μηχάνημα με Windows από την μάνα τους (και επομένως fully patched) και να εγκαταστήσω και Linux στο άλλο μηχάνημα για την περίπτωση που θα θέλω να συνδεθώ.

Not a bad idea εδώ που τα λέμε.

Άντε γιατί τα έχω πάρει με τις μλκίες της MS.
Δηλαδή έχεις genuine Windows, πόσες φορές θα πρέπει να κάνεις validate ότι είναι genuine;
Άει σιχτιρ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
λινουξ φιλε εχο εγο φεντορα με ενα μπλε καπελακι ,μου το βαλε ο αδερφος πολι καλο δε μπλοκαρει καθολου, ενο γουιντου ολο ιους κολαγα και μπλοκερνε

1. Να μείνεις εκεί που είσαι
2. Να απεγκαταστήσεις ΠΛΗΡΩΣ το πρόγραμμα ορθογραφίας που έβαλες. Μήπως δηλαδή μπεις στον πειρασμό και αρχίσεις να το χρησιμοποιείς ξανά.
Δεν είμαστε τώρα για τέτοια.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η Microsoft το έχει παρακάνει με τόσα καλόπαιδα που έχει προσλάβει.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια καλησπερα....
γραφω απο το λαπτοπ γιατι απο το pc μολις το ανοιγω και ξεκιναει εκεινα τα περιεργα στην αρχη καπου μπλοκαρει και η εχει μαυριλα η οθονη η κολλαει σε μια σελιδα που γραφει κατι σαν:push del. to enter και κατι τετοια....
παταω ολα τα κουμπια αλλα τζιφος....
τον βγαζω συνεχεια απο το ρευμα και τον επαναφερω αλλα τιποτα...
τι να κανω;;;;;
παιζει να εχω φαει ιο;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom