imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Πριν μπεις στο astalavista.com κάνε ενημέρωση όλων των προγραμμάτων για ιούς,trojan κλπ που διαθέτεις,διότι σε βλέπω να πηγαίνεις για φορμάτ!
Μήπως παίζει κανένα πρόγραμμα που βρίσκει 100% password απο winrar ??? ;)
Ο μαλάκας κατέβασα βίντεο 20gb...ξεζίπαρα τα μισά....κ τώρα δε θυμάμαι το pass...κ δε βρίσκω κάτι στο google....
Ποσο μεγαλο περιπου ειναι το pass?Θυμασαι αν εχει γραμματα και αριθμους?
Eιπαμε..δεν πινουμε πολυ τα βραδυα..!!!
Έχει σίγουρα 2 αριθμούς...(πιθανόν το 77)...κ σίγουρα 5+ γράμματα....
Το rar έχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση και από ότι ξέρω η ανακάλυψη του password γίνεται μόνο με εξαντλητική αναζήτηση. Αν το password είναι μεγάλο σε μέγεθος είναι λογικό να παίρνει πολύ. Με 7 ψηφία που περιέχουν αριθμούς και γράμματα μιλάμε για 100 δισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Αν είναι ακόμα μεγαλύτερο καλά κρασιά. Μόνη ελπίδα τότε να είναι συνδιασμός λέξεων και να έχει το πρόγραμμα κάποιο λεξικό που βάζει λέξεις στην αναζήτηση.
...το update δεν μου μου εβρισκε το wireless Network και γι'αυτον τον λογο αναγκαστηκα να το απεγκαταστησω ωστε να βρω μια λυση. (Γνωριζει κανεις)?
Δοκίμασα να το τρέξω και στην αρχή όταν προσπάθησα να κάνω drivers update, μου έδινε server error. Σήμερα ενώ το πρόγραμμα είναι registered μου λέει οτι το account δεν είναι validated.....Έλεος.....
φιλε δεν καταλαβαινω τιποτα αλλα δε πειραζει,ωραια πραματα γραφειςΗ Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα καινούργιο WGA Notification (1.8.31.9).
Στοχεύει στους χρήστες των XP professional.
Χωρίς αυτό (όπως και σε παλαιότερα versions) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Update και βέβαια έχεις και την κίτρινη ασπίδα μόνιμα στο tray.
Αν το εγκαταστήσεις δεν διαγράφεται με τίποτε και κατεβάζει αυτόματα updates του WGA.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν θα ήθελε αυτόν τον ρουφιάνο στο PC του (μέχρι την MAC address στέλνει στην MS). Επίσης εναρμονίζει την τιμωρία για μη original XP με το Vista, δηλαδή μόνιμη υπενθύμιση από τον ρουφιάνο, μαύρο desktop κλπ.
Ήδη εμφανίστηκε τεχνική παράκαμψης στο Net παρόλο που ο γνωστός Eth0 έχει αποσυρθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εμπειρία με την παραπάνω τεχνική παρακάμψης και αν δούλεψε.
Παρακαλώ μόνον αν κάποιος το έχει κάνει ο ίδιος, δηλαδή έχει εγκαταστήσει την παράκαμψη και στην συνέχεια έχει χρησιμοποιήσει τα Windows Update χωρίς προβλήματα. Διότι έχω διαβάσει κάπου ότι ακόμη και μετά από την παράκαμψη το Windows Update σου κάνει update των Windows γενικά και αόριστα (όχι τα κανονικά updates) και τότε σου τον φοράει.
Επίσης έχει κανένας εμπειρία παράκαμψης πειράζοντας το HOSTS file;
λινουξ φιλε εχο εγο φεντορα με ενα μπλε καπελακι ,μου το βαλε ο αδερφος πολι καλο δε μπλοκαρει καθολου, ενο γουιντου ολο ιους κολαγα και μπλοκερνεεσύ έχεις πειρατικά windows ή έχεις κανονικά και δεν γουστάρεις να σε παρακολουθούν.
κάτι είχα ακούσει για αυτά που λες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιαί όλες τις δουλειές μου παράνομες και μη τις κάνω σε λινουξ οπότε το μόνο που μπορεί να με κατηγορήσει κανείς είναι να με πει μλκα για καμια τσόντα που βλέπω.
έχουν βγει πατέντες να παρακάμψεις αυτά που λες ... αλλά είναι κάπως επικύνδινα... μπορεί να σου γαμήσει καμία βιβλιοθήκη.
http://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=WGA+Notification&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8έχω την εντύπωση ότι όλα μπορούν να απεγκατασταθούν ή να αχρηστοποιηθούν με τα κατάλληλα firewall. εγώ μέσω του antivirus μου μπορώ να το κάνω αλλά δεν ξέρω ποιο απ' όλα τα αρχεία είναι αυτό που ρουφιανεύει.
θα κοιτάξω και αν βρω τίπτα θα το ποστάρω...
αλλά ποτέ μην νομίσεις ότι θα βρεις άκρη... όλο και από κάπου θα φεύγουν δεδομένα.
Εγώ πάντως σε σπασμένη έκδοση των xp pro που τρέχω σε virtual pc μπορώ να κάνω κανονικά updates χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Έχω την επιλογή στο Notify στα updates και μέχρι τώρα όλα κανονικά.
εσύ έχεις πειρατικά windows ή έχεις κανονικά και δεν γουστάρεις να σε παρακολουθούν.
κάτι είχα ακούσει για αυτά που λες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιαί όλες τις δουλειές μου παράνομες και μη τις κάνω σε λινουξ οπότε το μόνο που μπορεί να με κατηγορήσει κανείς είναι να με πει μλκα για καμια τσόντα που βλέπω.
έχουν βγει πατέντες να παρακάμψεις αυτά που λες ... αλλά είναι κάπως επικύνδινα... μπορεί να σου γαμήσει καμία βιβλιοθήκη.
http://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=WGA+Notification&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8έχω την εντύπωση ότι όλα μπορούν να απεγκατασταθούν ή να αχρηστοποιηθούν με τα κατάλληλα firewall. εγώ μέσω του antivirus μου μπορώ να το κάνω αλλά δεν ξέρω ποιο απ' όλα τα αρχεία είναι αυτό που ρουφιανεύει.
θα κοιτάξω και αν βρω τίπτα θα το ποστάρω...
αλλά ποτέ μην νομίσεις ότι θα βρεις άκρη... όλο και από κάπου θα φεύγουν δεδομένα.
λινουξ φιλε εχο εγο φεντορα με ενα μπλε καπελακι ,μου το βαλε ο αδερφος πολι καλο δε μπλοκαρει καθολου, ενο γουιντου ολο ιους κολαγα και μπλοκερνε