Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Τα games ξέχνατα!!! Μόνο αν έχεις κάτι saved, όχι το installation.

Ok, ξεχνώ τα games, τα υπόλοιπα όμως δεν θέλω να τα χάσω, ειδικά φωτό k τραγούδια.
Με τα λόγια ακούγεται πολύ εύκολα αλλα στην πράξη... μάλλον θα χρειαστώ σίγουρα έναν τεχνικό. Έχω πάθει μεγάλη ζημια

αχ...αυτά τα vista

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μεσω του λειτουργικού συστήματος δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Ξεκίνα το PC σου απο το CD της εγκατάστασης των Windows και μόλις σου πεί τις γνωστές μαλακίες "Welcome to setup κτλ." πάτα το κουμπί "R".
Με τον τρόπο αυτό θα μπείς στο Recovery Console των Windows. Σε command line περιβάλλον θα σου εμφανίσει τις εγκαταστάσεις ΛΣ που έχεις (εσύ έχεις 1) οπότε και την επιλέγεις. Θα σου ζητήσει κωδικό administrator (αν έχεις βάλει) και θα τρέξει μόνο του. Μόλις τελειώσει πατάς exit και κάνει restart μόνο του.

Αν δεν βγεί άκρη έτσι, έχεις πρόβλημα στον δίσκο ή στην μνήμη.
Η κάρτα γραφικών που σου είπε κάποιος δεν έχει πρόβλημα γιατί στην οθόνη δεν θα έβλεπες τίποτα απο τα boot λογότυπα των Windows, όπως λες οτι βλέπεις.

Αν έχεις πρόβλημα στην μνήμη και έχεις 2 dimms, δοκίμασε να ξεκινήσεις το σύστημα με το 1 dimm αλλάζοντας ενίοτε και το DIMM slot.

Αν έχεις πρόβλημα στον δίσκο τότε βάλε τον σαν δεύτερο δίσκο σε κάποιο άλλο PC και δοκίμασε να δείς τι βλέπεις και τι μπορείς να σώσεις απο αυτόν ή βάλε τον σαν εξωτερικό όπως σου είπαν και άλλοι φίλοι και δες τι μπορείς να σώσεις (αν μπορείς...)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ok, ξεχνώ τα games, τα υπόλοιπα όμως δεν θέλω να τα χάσω, ειδικά φωτό k τραγούδια.
Με τα λόγια ακούγεται πολύ εύκολα αλλα στην πράξη... μάλλον θα χρειαστώ σίγουρα έναν τεχνικό. Έχω πάθει μεγάλη ζημια

αχ...αυτά τα vista

Έλα Χανιά αγκαλιά με το PC να στο φτιάξω!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση σου.

Επισκέπτης
χμμμ Αγρίμι, τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να τα μεταφέρεις όλα σε άλλο δίσκο. Η πιθανότητα να χαθούν δεδομένα από απλο repair είναι αμελητέα, αλλά με τα δεδομένα του άλλου δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη.

Οποτε θα πρέπει να βρω έναν σκληρό δίσκο k να βάλω πάλι τα windows

Δεν το πιστεύω  :headbang:  :headbang:

Επισκέπτης
Έλα Χανιά αγκαλιά με το PC να στο φτιάξω!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση σου.

Τόσο κοντά είσαι?? K γιατί δεν μου το πρότεινες τόσο καιρό? Καθόμαστε k μιλάμε k μιλάμε... Θα κάνω k τα μπανακια μου  :grin:

Ετοιμάζω της βαλίτσες  :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
τωρα που εχετε μαζευτει ολοι οι ειδικοι εδω,για ριξτε καμια ιδεα για το πως καθαριζεις το Win32/Mebroot.K trojan..

Ψάξε λίγο στο Internet ρε γαύρε :
Αν δεν βάλεις το χεράκι σου, με antivirus δεν νομίζω να γίνεται δουλειά...

Επισκέπτης
εψαξα αλλα σε ολα τα φορουμς γραφουν ενα καρο μαλακιες σε αυτους που εχουν το ιδιο προβλημα,αυτοι κανουν οτι τους λενε & μετα επανερχονται με το ιδιο & χειροτερα προβληματα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιας και μαζευτήκατε όλοι σας  :grin: :grin: :grin: :grin:

Έκανα την καταραμένη αναβάθμιση στο SP3 και τώρα.........δεν λειτουργεί το task manager.
Κοινώς όταν πατάω τα Ctrl-Alt-Del μου βγάζει το καλόγουστο μηνυματάκι "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί απο τον Διαχειριστή σας"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλό ε??
Παρακαλώ καμιά ιδέα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
πλεσουρ, αν χρησιμοποιούσα το πισι για Online banking και τέτοια, εγώ θα σκεφτόμουν σαν επιλογή ακόμα και το φορμάτ για αν είμαι σίγουρος ότι το σύστημα είναι καθαρό, γιατί αν μολυνθεί σύστημα μετά είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις με σιγουριά ότι καθάρισε πλήρως.

δοκίμασε πάντως αν γίνεται τίποτα με το boot time scan του avast (εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις ταυτόχρονα εγκατεστημένα 2 αντιβάιρους).

Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αυτα που συμβουλευει ο τυπος στο φορουμ που μου εδωσες,δεν τα κανω ουτε με ενεση..ασε καλα δουλευει & ετσι..η πλακα ειναι οτι το eset smart security,ουτε το καθαριζει,ουτε το βαζει σε καραντινα γαμω τα 59 ευρωπουλα που τους εδωσα πριν 20 ημερες..

Επισκέπτης
πλεσουρ, αν χρησιμοποιούσα το πισι για Online banking και τέτοια, εγώ θα σκεφτόμουν σαν επιλογή ακόμα και το φορμάτ για αν είμαι σίγουρος ότι το σύστημα είναι καθαρό, γιατί αν μολυνθεί σύστημα μετά είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις με σιγουριά ότι καθάρισε πλήρως.

δοκίμασε πάντως αν γίνεται τίποτα με το boot time scan του avast (εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις ταυτόχρονα εγκατεστημένα 2 αντιβάιρους).
μπα..δεν κανω τετοιες ταρζανιες με το pc..διαβασα τι κανει το συγκεκριμμενο τρογιαν & φρικαρα αλλα δεν θα βρει τιποτε ο μαλακοπιτουρας που το εφτιαξε..

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μιας και μαζευτήκατε όλοι σας  :grin: :grin: :grin: :grin:

Έκανα την καταραμένη αναβάθμιση στο SP3 και τώρα.........δεν λειτουργεί το task manager.
Κοινώς όταν πατάω τα Ctrl-Alt-Del μου βγάζει το καλόγουστο μηνυματάκι "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί απο τον Διαχειριστή σας"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλό ε??
Παρακαλώ καμιά ιδέα.
εγω τα εβαλα σε ενα μηχανακι το χειμωνα (αγγλικα)  και δουλεψε μπομπα ,αφου τα χασα,δε το πιστευα. 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μιας και μαζευτήκατε όλοι σας  :grin: :grin: :grin: :grin:

Κοινώς όταν πατάω τα Ctrl-Alt-Del μου βγάζει το καλόγουστο μηνυματάκι "Η διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί απο τον Διαχειριστή σας"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλό ε??
Παρακαλώ καμιά ιδέα.

Μπες σαν local administrator, όχι σαν user (είναι καλύτερα έτσι) και ξαναβάλε το SP3. Συνήθως δεν κάνει τέτοια προβλήματα.

Επισκέπτης
Ευχαριστώ k πάλι για την βοήθεια.

Αν κάποιος ξέρει πως να την γλιτώσω χωρίς να χάσω τίποτα k χωρίς να ξαναβάλω τα windows, ας στείλει pm

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ευχαριστώ k πάλι για την βοήθεια.
Αν κάποιος ξέρει πως να την γλιτώσω χωρίς να χάσω τίποτα k χωρίς να ξαναβάλω τα windows, ας στείλει pm

Παιδεύτηκα αλλά ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ στο πρόβλημά σου :)

κατέβασέ το (180 ΜΒ, περιλαμβάνει τα δεδομένα του Recovery Center από το original dvd εγκατάστασης των win vista) και "κάψε" ένα dvd σε μορφή iso...

boot από το dvd...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom