μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα μου βγαινει σε σμικρυνση...κατι πατησα φανεται κατα λαθος κ μικρυναν οι χαρακτηρες.πως την αυξανω?
Ctrl και (γκρι) + ή - ή και το 0 για να παιξεις με το zoom
μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα μου βγαινει σε σμικρυνση...κατι πατησα φανεται κατα λαθος κ μικρυναν οι χαρακτηρες.πως την αυξανω?
Μπορείς να δεις μέσα στην Διαχείρηση Συσκευών ( Πατάς το κουμπι με την σημαιούλα των Windows + x ).Laptop TURBO-X μοντέλο M765S
Χτες για κακή μου τύχη το έδωσα σε ένα φίλο για format και αποφάσισα να βάλω τα 10αρια για πρώτη φορα γιατί βαρέθηκα τα 7 (καλός μαλάκας είμαι) για να τα δω πως δουλέουν και αν δεν μου άρεσαν να βάζαμε πάλι τα 7.Αλλα μόλις το άνοιξα παρατήρησα μετά από πολύ ώρα πως στην οθόνη κάτι δεν πήγαινε καλά.Έχει βγάλει σε όλη την οθόνη παράλληλες γραμμές (ισα που αχνοφαίνονται) αλλα δεν μπορείς να δουλέψεις γιατί είναι κουραστικό.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?
Μπορείς να μας δείξεις το υπομενου στους προσαρμογεις οθόνης και παρακάτω στον Υπολοστης υπάρχει κάποια συσκευή με κιτρινη σημαιούλα;Βαζω το SlimDrivers να δω
και για την οθονη
Συμφωνω με των φίλο.ωραία όπως βλέπεις είναι εγκατεστημένοι οι βασικοί οδηγοί! πρέπει να δεις τι κάρτα γραφικών φοράς και να περάσεις του κύριους!
Μάλλον αυτοί είναι δοκίμασε να τους εγκαταστήσεις!
Μηπως να σβησεις καμια τσοντα γιατί γέμισε ο δίσκος;εχω βαλει ενα ssd 120 gb στο λαπτοπ μου, ενα dell inspiron! οταν ομως πηγαινω στο "ο υπολογιστης μου" μου λεει οτι εχει μονο 2 γιγα ελευθερα απο 28.9 συνολο , ενω το dell support assist στο system info διαβαζει οτι εχω τον transced 128 gb. στο transcend ssd scope που ειναι ενα προγραμματακι για να βλεπω θεματα με το σκληρο λεει τοταλ 119 gb... το θεμα ειναι οτι θελω να κατεβασω κατι προγραμματα κ να κανω τα απντεητ αλλα δεν εχει καθολου χωρο ο δισκος... τι παιζει?