LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 355
- Πόντοι
- 36
Να σαι καλάευχαριστω, δουλεψε
Να σαι καλάευχαριστω, δουλεψε
Ευκολακια σου βαζουν...κατσε να σου ριξω τιποτα περίεργο... ;) ;)Να σαι καλά
Περιμένω κάτι καλό απο εσένα μεθαύριο που έχω γενέθλια.Ευκολακια σου βαζουν...κατσε να σου ριξω τιποτα περίεργο... ;) ;)
ΥΓ: Ευχαριστω για τις ευχές αδερφε,αντευχομαι οτι καλυτερο σε σενα....
Βρήκα δύο λύσεις:
Έκανα cut paste κάτι φωτος απ το κινητό στο laptop και έγινε paste μόνο ο φάκελος χωρίς τις φωτός και οι φωτός χαθηκαν όλες.. έκανα εγκατάσταση καποιες εφαρμογές android που κάνουν restore και τις βρήκε μόνο πολύ μικρές 15kb ή καθεμία.
Υπάρχει τρόπος να τις βρω;
Βρήκα δύο λύσεις:
Δεν τα έχω δοκιμάσει.
Εαν έχεις διάθεση τα δοκιμάζεις.
Κάτι θα πάιζει και με την συσκευή σου τότε.Ευχαριστώ για την απάντηση. Εκανα install την εφαρμογή απ το δεύτερο link αλλα ζητάει rooted devices για να δουλέψει.. εμένα δεν ειναι
Το πρώτο link ειναι εφαρμογή Windows, την εγκατέστησα, σύνδεσα το κινητό όπως ζήτησε(enable USB debugging mode), έκανα κάποια ρύθμιση στο κινητό που μου ζήτησε και ενώ εκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις μου εβγαλε μνμ unable tο detect device το προγραμμα..
Ευκολακια σου βαζουν...κατσε να σου ριξω τιποτα περίεργο... ;) ;)
ΥΓ: Ευχαριστω για τις ευχές αδερφε,αντευχομαι οτι καλυτερο σε σενα....
Φτυσε με!Είναι γεγονός οτι σε έχουμε χάσει απο αυτό το νήμα!!!!
Μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να βγάλεις τον δίσκο έξω;μου έπεσε έναςσκληρος εξωερκπς δισκος wdκαι δεν τον διαβαζει ο υπολογιστης, ρωτησα τεχνικο και μου ειπε να τον ξεχασω, πως μπορώ να σώσω τα αρχεια; μορώ να κανω κατι;
Ωχ....κατι μου θυμίζει,κατι μου θυμίζει....Τον εχεις ακόμα το δισκο που σου εστειλα????Μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να βγάλεις τον δίσκο έξω;
Μετά βλέπουμε.
Νομίζω δεν είναι μόνο ο δικός εδώ.Ωχ....κατι μου θυμίζει,κατι μου θυμίζει....Τον εχεις ακόμα το δισκο που σου εστειλα????
Καλησπέρα φίλεΜε τον ιό "odin",τι μπορώ να κάνω?
Δοκίμασα αντιπυρετικά,συρόπια,αναβράζοντα,κομπρέσες.....μέχρι και βεντούζες έκανα αλλά τίποτα.
Έχει κλειδώσει όλες τις φωτο,τα βίντεο,τα τραγούδια.....
Νομίζω δεν είναι μόνο ο δικός εδώ.
Εχω κανα 4 που έχουν πάθει κοκομπλοκ
Πιθανόν το λογγαρισμα με το ιδιο gmail account. Πρέπει να έχει ρύθμιση στο ιστορικό να μην το θυμάται... και 2η λύση να ανοιξεις παράθυρο ιδιωτικής προβολής. Αν ξέρει κανείς κάτιπερισσοτερο ας προσθέσει.μπορει να που κάποιος φίλος τι μαλακία έκανα, και ότι κάνω στο google chrome στον υπολογιστή στο σπίτι το κα΄νει και στον υπολογιστή της δουλειάς μου ιστορικό σελιδες που σώζω...