Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.936
Πόντοι
6.256

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ADMIRAL 1966 σε κατάσταση YELLOW ALERT!!!!
Το πρωι παταω εκκινηση του LAPTOP και με γραφει στ' @ρχίδι@ του..Λεω ,μπα,ιδέα μου θα ειναι..Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω "τα Windows δεν φορτωσαν κανονικά,να γινει επιδιορθωση αυτόματη"...Τα φιδια με ζωνουν, "η επιδιόρθωση δεν ελυσε το προβλημα"...Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω σε safe mode,σημεία επαναφοράς 2 μόνο μεσα στον αυγουστο,παταω το πρωτο χρονικά,"η επαναφορά συστηματος δεν εγινε", τα φιδια μπηκαν στο σπιτι μεσα..Ξανακλεινω,safe mode δευτερο σημειο επαναφοράς,τον πούλο και παλι....
Ανοίγει η οθόνη, βγαινει το προγραμμα διαγνωστικών του δισκου,ολα ΟΚ,αλλα..μαυρη οθονη από πισω!
Το κλεινω σε αναμονή,φευγω για μπανιο,ερχομαι και ...παιζει τωρα κανονικά!
ΑΚΟΥΩ !!!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Το πρωι παταω εκκινηση του LAPTOP και με γραφει στ' @ρχίδι@ του..Λεω ,μπα,ιδέα μου θα ειναι..Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω "τα Windows δεν φορτωσαν κανονικά,να γινει επιδιορθωση αυτόματη"...Τα φιδια με ζωνουν, "η επιδιόρθωση δεν ελυσε το προβλημα"...Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω σε safe mode,σημεία επαναφοράς 2 μόνο μεσα στον αυγουστο,παταω το πρωτο χρονικά,"η επαναφορά συστηματος δεν εγινε", τα φιδια μπηκαν στο σπιτι μεσα..Ξανακλεινω,safe mode δευτερο σημειο επαναφοράς,τον πούλο και παλι....
Ανοίγει η οθόνη, βγαινει το προγραμμα διαγνωστικών του δισκου,ολα ΟΚ,αλλα..μαυρη οθονη από πισω!
ΑΚΟΥΩ !!!!!
Ποια windows???

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Το εχω παθει κι εγώ,χωρις λόγο.Μετα απο καποιο διαστημα αναγκαστηκα να κανω format,δεν ξερω βεβαια αν συνδεονται.Παρατηρησα επισης εκεινο το διαστημα,μεγαλυτερες τιμες θερμοκρασιας στον σκληρο δίσκο.Δεν κανεις ενα backup σε εναν εξωτερικο,να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο;
Σημ*Ειναι της δουλειάς ο υπολογιστης?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
ΑΚΟΥΩ !!!!!
Ξέχασα να σου πω ότι ο δίσκος είχε διαμορφωθεί για Κεντρική Ευρώπη.
Τώρα εκέι στο νότο με τις τσικουδιές και τα καλτσούνια, ντάκους, γραβιέρες μάλον θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Εντάξη στα σοβαρά τώρα τι την ήθελες τι μετακόμηση.
Τρέξε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων και κάνε σε παρακαλώ ένα screenshot που λένε και στο χωριό μου.
Θα προτιμουσα απο Σύστημα και προγράμματα.

Ηντα κάμεις άλλο κουζουλέ;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα εκέι στο νότο με τις τσικουδιές και τα καλτσούνια, ντάκους, γραβιέρες μάλον θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Τρέξε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων και κάνε σε παρακαλώ ένα screenshot που λένε και στο χωριό μου.

εχεις μηνυμα στο skype...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα σε ολους..Και πάλι ,ο "ΓΙΟΝΤΑ" του σαιτ,ο σοφός LONEMARVEL απεκατεστησε τη λειτουργία τoυ γαμω-Laptop μεσω Teamviewer...
Τωρα ειναι υπό εβδομαδιαία παρακολούθηση...
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τύπε, την βλέπω την δουλειά.

Όπως πάει σε λίγο θα μάθεις το Ναύαρχο να τρέχει Sysinternals από command line.

Και για τιμωρία θα μάθει και registry hacks.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Καλημερα σε ολους..Και πάλι ,ο "ΓΙΟΝΤΑ" του σαιτ,ο σοφός LONEMARVEL απεκατεστησε τη λειτουργία τoυ γαμω-Laptop μεσω Teamviewer...
Τωρα ειναι υπό εβδομαδιαία παρακολούθηση...
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
wisdom_yoda.jpg

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Τύπε, την βλέπω την δουλειά.

Όπως πάει σε λίγο θα μάθεις το Ναύαρχο να τρέχει Sysinternals από command line.

Και για τιμωρία θα μάθει και registry hacks.
Φίλε μου έχει πολλή καιρό τώρα που έχω καταχωρήση ένα blog για να βοηθήσω τους φίλους εδώ.
Θα έχει διάφορα ας πούμε εκπαιδευτικά θέματα και παρουσιάσεις διαδικασίας ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.
Ακόμα όμως δεν έχω βρει χρόνο να τα συντάξω. Εχω μαζέψη κάποιο υλικό ελπίζω σε λίγο καιρό που θα έχουν τελείωση κάποια
έργα που έχω αναλάβει στη δουλειά μου να υπάρξει χρόνος να το κάνω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Φίλε μου έχει πολλή καιρό τώρα που έχω καταχωρήση ένα blog για να βοηθήσω τους φίλους εδώ.
Θα έχει διάφορα ας πούμε εκπαιδευτικά θέματα και παρουσιάσεις διαδικασίας ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.
Ακόμα όμως δεν έχω βρει χρόνο να τα συντάξω. Εχω μαζέψη κάποιο υλικό ελπίζω σε λίγο καιρό που θα έχουν τελείωση κάποια
έργα που έχω αναλάβει στη δουλειά μου να υπάρξει χρόνος να το κάνω.

:rockon: :rockon: :rockon:
:hi: :hi: :hi: :hi:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καλησπερα

απο σημερα το βραδυ αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

συνεχεια η οθωνη αναβοσβηνει ειται ειμαι στο youtube ειται ειμαι σε sites ειται χωρις και απο τα 2

εκανα update την καρτα γραφικων, καθως επεισης με το win 7 manager εκανα επιδιορθωση πριν κανω update την καρτα γραφικων

τα στοιχεια μου ειναι τα εξης

win 7 ultimate english

nvidia GeForce GTX 570 version 372.70

καμοια ιδεια τι το προκαλλει?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
καλησπερα

...

καμοια ιδεια τι το προκαλλει?

Η δικιά σου οθόνη αναβοσβήνει, τα δικά μας τα μάτια βγήκανε.

Για αρχή, δες αν κάθονται καλά τα βύσματα των καλωδίων.

Την έχεις πολύ καιρό την οθόνη;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν φταιει η οθωνη

ειναι samusng tv monitor 21 ιντσων

βασικα εκανα uninstall και install 2 φορες το YTD Video Downloader νομιζοντας οτι το ειχα pro
αλλα τα μαλακισμενα επιτηδες ειχαν δηλωσει εκδοση pro αλλα δυστυχως ηταν εκδοση απλη

οποτε

να κανω system restore? η που αλλου να ψαξω για την ζημια αυτη?

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
107
Πόντοι
1
Αν δεν φταίει η LCD  τότε στο κανει η κάρτα γραφικών η άλλαξε ενα καλώδιο οθονης ....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
με troubleshooting history που εκανα fix μου ελεγε οτι  troubleshootinh history is taking too much hard drive  αυτο εγινε fixed
αλλα δεν μπορει να ειναι αυτο

τελοςπαντων ειδομεν

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Βάλε μια άλλη οθόνη ή σύνδεσέ την σε άλλον υπολογιστή να δεις αν παρουσιάζεται το πρόβλημα και μετά ψάχνεις που είναι ακριβώς η βλάβη.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα μου βγαινει σε σμικρυνση...κατι πατησα φανεται κατα λαθος κ μικρυναν οι χαρακτηρες.πως την αυξανω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom