iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Ερωτηση
Τα ντεσκτοπ μπορουν να συνδεθουν ασυρματα με το ρουτερ?
Υπαρχει κατι εξτρα γστην αγορα?
Αν δεν εχεις μητρικη με onboard wi-fi καρτα ...
Ερωτηση
Τα ντεσκτοπ μπορουν να συνδεθουν ασυρματα με το ρουτερ?
Υπαρχει κατι εξτρα γστην αγορα?
Αυτο το USB ειναι ασχετο με τη μητρικη ? Δηλαδη δεν απαιτει κατι απο τη μητρικη, απλα το βαζεις και οκ?Αν δεν εχεις μητρικη με onboard wi-fi καρτα ...
Ποια windows???ADMIRAL 1966 σε κατάσταση YELLOW ALERT!!!!
Το πρωι παταω εκκινηση του LAPTOP και με γραφει στ' @ρχίδι@ του..Λεω ,μπα,ιδέα μου θα ειναι..Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω "τα Windows δεν φορτωσαν κανονικά,να γινει επιδιορθωση αυτόματη"...Τα φιδια με ζωνουν, "η επιδιόρθωση δεν ελυσε το προβλημα"...Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω σε safe mode,σημεία επαναφοράς 2 μόνο μεσα στον αυγουστο,παταω το πρωτο χρονικά,"η επαναφορά συστηματος δεν εγινε", τα φιδια μπηκαν στο σπιτι μεσα..Ξανακλεινω,safe mode δευτερο σημειο επαναφοράς,τον πούλο και παλι....
Ανοίγει η οθόνη, βγαινει το προγραμμα διαγνωστικών του δισκου,ολα ΟΚ,αλλα..μαυρη οθονη από πισω!
Το κλεινω σε αναμονή,φευγω για μπανιο,ερχομαι και ...παιζει τωρα κανονικά!
ΑΚΟΥΩ !!!!!
Το εχω παθει κι εγώ,χωρις λόγο.Μετα απο καποιο διαστημα αναγκαστηκα να κανω format,δεν ξερω βεβαια αν συνδεονται.Παρατηρησα επισης εκεινο το διαστημα,μεγαλυτερες τιμες θερμοκρασιας στον σκληρο δίσκο.Δεν κανεις ενα backup σε εναν εξωτερικο,να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο;7 pro...
Ξέχασα να σου πω ότι ο δίσκος είχε διαμορφωθεί για Κεντρική Ευρώπη.ADMIRAL 1966 σε κατάσταση YELLOW ALERT!!!!
Το πρωι παταω εκκινηση του LAPTOP και με γραφει στ' @ρχίδι@ του..Λεω ,μπα,ιδέα μου θα ειναι..Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω "τα Windows δεν φορτωσαν κανονικά,να γινει επιδιορθωση αυτόματη"...Τα φιδια με ζωνουν, "η επιδιόρθωση δεν ελυσε το προβλημα"...Ξανακλείνω,ξανα ανοίγω σε safe mode,σημεία επαναφοράς 2 μόνο μεσα στον αυγουστο,παταω το πρωτο χρονικά,"η επαναφορά συστηματος δεν εγινε", τα φιδια μπηκαν στο σπιτι μεσα..Ξανακλεινω,safe mode δευτερο σημειο επαναφοράς,τον πούλο και παλι....
Ανοίγει η οθόνη, βγαινει το προγραμμα διαγνωστικών του δισκου,ολα ΟΚ,αλλα..μαυρη οθονη από πισω!
Το κλεινω σε αναμονή,φευγω για μπανιο,ερχομαι και ...παιζει τωρα κανονικά!
ΑΚΟΥΩ !!!!!
εχεις μηνυμα στο skype...Ξέχασα να σου πω ότι ο δίσκος είχε διαμορφωθεί για Κεντρική Ευρώπη.
Τώρα εκέι στο νότο με τις τσικουδιές και τα καλτσούνια, ντάκους, γραβιέρες μάλον θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.
Εντάξη στα σοβαρά τώρα τι την ήθελες τι μετακόμηση.
Τρέξε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων και κάνε σε παρακαλώ ένα screenshot που λένε και στο χωριό μου.
Θα προτιμουσα απο Σύστημα και προγράμματα.
Ηντα κάμεις άλλο κουζουλέ;
Ξέχασα να σου πω ότι ο δίσκος είχε διαμορφωθεί για Κεντρική Ευρώπη.
Τώρα εκέι στο νότο με τις τσικουδιές και τα καλτσούνια, ντάκους, γραβιέρες μάλον θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.
Εντάξη στα σοβαρά τώρα τι την ήθελες τι μετακόμηση.
Τρέξε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων και κάνε σε παρακαλώ ένα screenshot που λένε και στο χωριό μου.
Θα προτιμουσα απο Σύστημα και προγράμματα.
Ηντα κάμεις άλλο κουζουλέ;
Καλημερα σε ολους..Και πάλι ,ο "ΓΙΟΝΤΑ" του σαιτ,ο σοφός LONEMARVEL απεκατεστησε τη λειτουργία τoυ γαμω-Laptop μεσω Teamviewer...
Τωρα ειναι υπό εβδομαδιαία παρακολούθηση...
Φίλε μου έχει πολλή καιρό τώρα που έχω καταχωρήση ένα blog για να βοηθήσω τους φίλους εδώ.Τύπε, την βλέπω την δουλειά.
Όπως πάει σε λίγο θα μάθεις το Ναύαρχο να τρέχει Sysinternals από command line.
Και για τιμωρία θα μάθει και registry hacks.
Φίλε μου έχει πολλή καιρό τώρα που έχω καταχωρήση ένα blog για να βοηθήσω τους φίλους εδώ.
Θα έχει διάφορα ας πούμε εκπαιδευτικά θέματα και παρουσιάσεις διαδικασίας ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων.
Ακόμα όμως δεν έχω βρει χρόνο να τα συντάξω. Εχω μαζέψη κάποιο υλικό ελπίζω σε λίγο καιρό που θα έχουν τελείωση κάποια
έργα που έχω αναλάβει στη δουλειά μου να υπάρξει χρόνος να το κάνω.
καλησπερα
...
καμοια ιδεια τι το προκαλλει?