mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Καλησπέρα.καλησπέρα φίλε μου μήπως αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά η το αντίθετο;
Σε μένα απαντάς? ΟΧΙ. Συμβαίνει ΚΑΙ τότε.
Καλησπέρα.καλησπέρα φίλε μου μήπως αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά η το αντίθετο;
Τα αρχεία που έχεις είναι εκτελέσιμα;Με καλύπτουν τα ΧΡ και δεν θέλω να αγοράσω πάλι λογισμικό ούτε εμπιστεύομαι τα σπασμένα, άσε που βαριέμαι το φορμά εκ νέου. Αναρωτιέμαι αν βγαίνει κάποια άκρη από τους τίτλους των οδηγών που σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται εντελώς άσχετοι, αλλά είναι σωσμένοι πανάθεμα. Λες να γκουγκλίσω για drivers του συγκεκριμένου μοντέλου προφανώς...
Εχεις laptop;Ζητώ τα φώτα σας.
Οι γνώσεις μου γύρω από τους κομπιούτερς είναι ελάχιστες έως μηδαμινές...
΄Οταν γράφω κείμενο
ξαφνικά ο κέρσορας "πετάγεται" σε άλλο σημείο του κειμένου
και συνεχίζει να γράφει σε λάθος σημείο αν δεν το προσέξεις
ταλαιπωρώντας αφάνταστα ....
ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει ...
Μόνο από καποιο μη νόμιμο ( torrent κλπ ).καλησπερα σε ολους.
γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.
εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.
Τα αρχεία που έχεις είναι εκτελέσιμα;
Εαν ναι απλά τα εκτελείς και εγκαθηστά τους οδηγούς δεν χρειάζεται να ξέρεις πιο αρχείο αντιστοιχεί σε ποιά συσκευή.
Εαν οχι τότε θα κάνεις λίγη δουλειά παραπάνω θα ανοίξεις την Διαχείρηση Συσκευών και μια μια άγνωστη συσκευή δεξί κλικ και αναβάθμιση οδηγού επιλέγης και πάλι με όποια σειρά θέλεις απο τα αρχεία και προσπαθείς.
Ζημιά βασικά δεν μπορείς να κάνεις όταν δεν βρήσκει οδηγό κατάληλο απλά διακόπτει την εγκατάσταση ή και να την τελειώση δεν ενεργοποιήται η συσκευή.
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...
καλησπερα σε ολους.
γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.
εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.
ευχαριστώ φίλοςτο sp3 μπορείς να το κατεβάσεις από το site της microsoft
μπορεις να δωσεις λινκ?το sp3 μπορείς να το κατεβάσεις από το site της microsoft
μπορεις να δωσεις λινκ?
υπάρχει περίπτωση από τις εταιρίες internet να παίζει απάτη και να βάζουν όριο στις ταχύτητες για να ελαφρύνουν το σύστημα τους ?
παρατηρώ εδώ και καιρό..
με το που τους παίρνω τηλ στην HOL ότι έχω πρόβλημα με την ταχύτητα κάνουν reset την γραμμή και στο στάτους του ρούτερ γράφει Download:5000 Kbps.
περνάνε λίγες μέρες και πεύτει στα 4500'
άλλες λίγες μέρες στα 3500
μετά από μερικές διακοπές ίντερνετ δευτερολέπτων φτάνει στα 2500
τώρα έχει πάει στα 1500 και το ίντερνετ σέρνετε
αύριο που θα τους πάρω τηλ να τους συχτιρίσω θα το φτιάξουν δια μαγείας για κάνα μήνα πάλι
μπας και παίζει πουστιά η HOL ?
*τώρα είναι vodafone δλδ
Να υπάρχει κάποιου είδους κόφτης, ναι είναι πιθανό.
Τις περισσότερες φορές όμως η γραμμή γαμιέται γιατί υπάρχει συμφόρηση.
Μπαίνουν όλοι στην περιοχή σου online σε ώρες αιχμής (τότε που μπαίνεις κι εσύ δηλαδή) και κατεβάζουν τον κώλο τους γιατί "είναι τσάμπα" (ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή).
Όταν παίρνεις τηλέφωνο στον πάροχο και σου λένε πως σου "καθαρίζουν τη γραμμή" (και κάτι τέτοιες πίπες), κατά κάποιο τρόπο απελευθερώνουν κόμβους του δικτύου που είναι υπερ-φορτωμένοι.
Η γραμμή βελτιώνεται παροδικά (αμφιβάλλω ότι κρατάει μέρες όπως λες) μέχρι να ξανα-μπουκώσει.
Γενικά, αν το internet σέρνεται πολύ, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις πάροχο.
ποια εταιρία είναι καλή αυτή την εποχή ?