Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
0
χρησιμοποιείς το office 2007

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Με καλύπτουν τα ΧΡ και δεν θέλω να αγοράσω πάλι λογισμικό ούτε εμπιστεύομαι τα σπασμένα, άσε που βαριέμαι το φορμά εκ νέου. Αναρωτιέμαι αν βγαίνει κάποια άκρη από τους τίτλους των οδηγών που σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται εντελώς άσχετοι, αλλά είναι σωσμένοι πανάθεμα. Λες να γκουγκλίσω για drivers του συγκεκριμένου μοντέλου προφανώς...
Τα αρχεία που έχεις είναι εκτελέσιμα;
Εαν ναι απλά τα εκτελείς και εγκαθηστά τους οδηγούς δεν χρειάζεται να ξέρεις πιο αρχείο αντιστοιχεί σε ποιά συσκευή.
Εαν οχι τότε θα κάνεις λίγη δουλειά παραπάνω θα ανοίξεις την Διαχείρηση Συσκευών και μια μια άγνωστη συσκευή δεξί κλικ και αναβάθμιση οδηγού επιλέγης και πάλι με όποια σειρά θέλεις απο τα αρχεία και προσπαθείς.
Ζημιά βασικά δεν μπορείς να κάνεις όταν δεν βρήσκει οδηγό κατάληλο απλά διακόπτει την εγκατάσταση ή και να την τελειώση δεν ενεργοποιήται η συσκευή.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
    Ζητώ τα φώτα σας.
    Οι γνώσεις μου γύρω από τους κομπιούτερς είναι ελάχιστες έως μηδαμινές...
    ΄Οταν γράφω κείμενο
    ξαφνικά ο κέρσορας "πετάγεται" σε άλλο σημείο του κειμένου
    και συνεχίζει να γράφει σε λάθος σημείο αν δεν το προσέξεις
    ταλαιπωρώντας αφάνταστα ....
    ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
    Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα?
    Ευχαριστώ όποιον απαντήσει ...
Εχεις laptop;
Εαν ναι τότε στις ρυθμίσεις του touchpad πρέπει να έχει μια επιλογή να απενεργοποιητε όταν πληκτρολογείς.
Πιθανον ξεφεύγη λίγο το χέρι και το κουνάς εσύ μέσω touchpad συμβαίνει όμως.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους.

γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.

εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.
Μόνο από καποιο μη νόμιμο ( torrent κλπ ).
Κοινός σπασμένο.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα καλησπερα..Μην τα αλλαξεις ακομα..Περιμενε..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Τα αρχεία που έχεις είναι εκτελέσιμα;
Εαν ναι απλά τα εκτελείς και εγκαθηστά τους οδηγούς δεν χρειάζεται να ξέρεις πιο αρχείο αντιστοιχεί σε ποιά συσκευή.
Εαν οχι τότε θα κάνεις λίγη δουλειά παραπάνω θα ανοίξεις την Διαχείρηση Συσκευών και μια μια άγνωστη συσκευή δεξί κλικ και αναβάθμιση οδηγού επιλέγης και πάλι με όποια σειρά θέλεις απο τα αρχεία και προσπαθείς.
Ζημιά βασικά δεν μπορείς να κάνεις όταν δεν βρήσκει οδηγό κατάληλο απλά διακόπτει την εγκατάσταση ή και να την τελειώση δεν ενεργοποιήται η συσκευή.

:rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...

Απομόνωσε μια μια συσκευη και μνήμες για να βρεις ποιος "τρωει" το ρεύμα. Πρώτα όμως θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τροφοδοτικό σου.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...

Δεν ξεκινάς να καθαρίσεις το τροφοδοτικό φυσώντας το..?? Συμβαίνει καμιά φορά.. Αν δεν δουλέψει, νομίζω ότι είσαι ένα στάδιο πριν το καμμένο τροφοδοτικό.. Απλή βλάβη και σχετικά φθηνή.. Αν σκαμπάζεις ελάχιστα το αλλάζεις μοναχός σου!

Μια συμβουλή: Έως ότου βρεις και λύσεις την βλάβη, μην ζορίζεις το μηχάνημα όσο μπορείς..Δεν ξέρω και τι χρήση κάνεις. Αλλά σίγουρα δεν θες να σε πουλήσει το τροφοδοτικό πάνω σε κάτι που όλα δουλεύουν στο φουλ!

psipsinoulis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.

γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.

εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.

Ψάχνοντας από εδώ και από εκεί, βρήκα μια πιθανή λύση στο ερώτημά σου.

Για ρίξε μια ματιά εδώ:

και εδώ:

Αν τα καταφέρεις, καλό θα ήταν να το ποστάρεις για ενημέρωση και υπολοίπων ενδιαφερόμενων.

Επίσης, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με αυτό σχετικά σύντομα, δεδομένου ότι τέτοιες εξαιρέσεις μπορεί να μην ισχύουν για πολύ...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
κύριοι τα φώτα σας, έκανα φορματ σήμερα σε παλιο υπολογιστη windows XP...
1ο δεν μπορώ να τα δηλώσω τα windows και 2ο που μπορώ να κατεβάσω ενημερωσεις ώστε να μπορώ να εκγκαταστήσω προγράμματα όπως το skype συγκεκριμένα όταν παω να το τρεξω μου βγαζει αυτο το μνμ

Συνημμένα

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 73

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
0
καλησπέρα φίλε μου χρειάζεται να εγκαταστήσεις το sp3

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
0
το sp3 μπορείς να το κατεβάσεις από το site της microsoft

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
υπάρχει περίπτωση από τις εταιρίες internet να παίζει απάτη και να βάζουν όριο στις ταχύτητες για να ελαφρύνουν το σύστημα τους ?
παρατηρώ εδώ και καιρό..
με το που τους παίρνω τηλ στην HOL ότι έχω πρόβλημα με την ταχύτητα κάνουν reset την γραμμή και στο στάτους του ρούτερ γράφει Download:5000  Kbps.
περνάνε λίγες μέρες και πεύτει στα 4500'
άλλες λίγες μέρες στα 3500
μετά από μερικές διακοπές ίντερνετ δευτερολέπτων φτάνει στα 2500
τώρα έχει πάει στα 1500 και το ίντερνετ σέρνετε

αύριο που θα τους πάρω τηλ να τους συχτιρίσω θα το φτιάξουν δια μαγείας για κάνα μήνα πάλι

μπας και παίζει πουστιά η HOL ?

*τώρα είναι vodafone δλδ

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
μπορεις να δωσεις λινκ?

Νομίζω δεν υπάρχει στο επίσημο site. Η MS έχει σταματήσει να κάνει support τα XP.
Βρες σπασμένα windows XP που έχουν έτοιμο το SP3. Ψάξε σε torrent (έχει μπόλικα).

Εναλλακτικά, βρες παλιότερη έκδοση skype... αν και αυτό είναι πιο δύσκολο καθότι είναι μουνιά και δεν έχουν τις έχουν πλεον διαθέσιμες (πρόσεξε μη κατεβάσεις καμιά μούφα).

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
υπάρχει περίπτωση από τις εταιρίες internet να παίζει απάτη και να βάζουν όριο στις ταχύτητες για να ελαφρύνουν το σύστημα τους ?
παρατηρώ εδώ και καιρό..
με το που τους παίρνω τηλ στην HOL ότι έχω πρόβλημα με την ταχύτητα κάνουν reset την γραμμή και στο στάτους του ρούτερ γράφει Download:5000  Kbps.
περνάνε λίγες μέρες και πεύτει στα 4500'
άλλες λίγες μέρες στα 3500
μετά από μερικές διακοπές ίντερνετ δευτερολέπτων φτάνει στα 2500
τώρα έχει πάει στα 1500 και το ίντερνετ σέρνετε

αύριο που θα τους πάρω τηλ να τους συχτιρίσω θα το φτιάξουν δια μαγείας για κάνα μήνα πάλι

μπας και παίζει πουστιά η HOL ?

*τώρα είναι vodafone δλδ

Να υπάρχει κάποιου είδους κόφτης, ναι είναι πιθανό.

Τις περισσότερες φορές όμως η γραμμή γαμιέται γιατί υπάρχει συμφόρηση.
Μπαίνουν όλοι στην περιοχή σου online σε ώρες αιχμής (τότε που μπαίνεις κι εσύ δηλαδή) και κατεβάζουν τον κώλο τους γιατί "είναι τσάμπα" (ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή).
Όταν παίρνεις τηλέφωνο στον πάροχο και σου λένε πως σου "καθαρίζουν τη γραμμή" (και κάτι τέτοιες πίπες), κατά κάποιο τρόπο απελευθερώνουν κόμβους του δικτύου που είναι υπερ-φορτωμένοι.
Η γραμμή βελτιώνεται παροδικά (αμφιβάλλω ότι κρατάει μέρες όπως λες) μέχρι να ξανα-μπουκώσει.
Γενικά, αν το internet σέρνεται πολύ, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις πάροχο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Να υπάρχει κάποιου είδους κόφτης, ναι είναι πιθανό.

Τις περισσότερες φορές όμως η γραμμή γαμιέται γιατί υπάρχει συμφόρηση.
Μπαίνουν όλοι στην περιοχή σου online σε ώρες αιχμής (τότε που μπαίνεις κι εσύ δηλαδή) και κατεβάζουν τον κώλο τους γιατί "είναι τσάμπα" (ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή).
Όταν παίρνεις τηλέφωνο στον πάροχο και σου λένε πως σου "καθαρίζουν τη γραμμή" (και κάτι τέτοιες πίπες), κατά κάποιο τρόπο απελευθερώνουν κόμβους του δικτύου που είναι υπερ-φορτωμένοι.
Η γραμμή βελτιώνεται παροδικά (αμφιβάλλω ότι κρατάει μέρες όπως λες) μέχρι να ξανα-μπουκώσει.
Γενικά, αν το internet σέρνεται πολύ, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις πάροχο.

ποια εταιρία είναι καλή αυτή την εποχή ?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
ποια εταιρία είναι καλή αυτή την εποχή ?

Γενικά, η Otenet (έχει πλεονέκτημα).
Ειδικά, εξαρτάται από την τοποθεσία σου.
Ρώτα κανα γείτονα τί πάροχο έχει, τί ταχύτητες πιάνει και σύγκρινε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom