Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καλησπερα σε ολους.

υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια σελιδα για να μπαινει καποιος σε σελιδες εξωτερικου μεσω καποιου σερβερ εξωτερικου;

δηλαδη να μπεις σε ενα site στην αγγλια απο την ελλαδα αλλα να φαινετε οτι εχεις μπει απο καποια πολη τις αγγλιας και οχι απο ελλαδα.

η να εχεις μπει σε ενα γερμανικο site απο την ελλαδα αλλα να δειχνει οτι εχεις μπει απο ιταλια πχ.

Κάνε χρήση του TOR ή βρες ένα προχυ εξωτερικού.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλησπερα σε ολους.

υπαρχει κανενα προγραμμα η καποια σελιδα για να μπαινει καποιος σε σελιδες εξωτερικου μεσω καποιου σερβερ εξωτερικου;

δηλαδη να μπεις σε ενα site στην αγγλια απο την ελλαδα αλλα να φαινετε οτι εχεις μπει απο καποια πολη τις αγγλιας και οχι απο ελλαδα.

η να εχεις μπει σε ενα γερμανικο site απο την ελλαδα αλλα να δειχνει οτι εχεις μπει απο ιταλια πχ.

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Προσπάθησε να τρέξεις το Custom Diagnostics αυτό το λάθος το βρίσκει γιατί έχει ήδη βρεί λάθοι από προηγούμενες διαδικασίες.
Πάντως καλό είναι να πάρεις έναν άλλο δίσκο και να κάνεις backup τα δεδομένα σου απο αύτον των δίσκο.
Στην δουλειά που έχομεν γερμανεζικη ip και ου συνάδελφοι θέλουν να βλεπουν φορμουλες απο ελληνικά καναλια με το HOLΑ παίζουν μπόμπα. Τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα παιζει άψογα
ΥΓ λαθος ποστ εκανα παράθεση  :uglystupid:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Καλημερα αδερφια..Με το που πατησα το ποδι μου στα ιερά χωματα μας,κλωτσησε ο δισκος!!!
Οχι ο δικος μου αλλά της  ..γυναίκας μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γατακια,κρυος ιδρωτας σας εκοψε ,ετσι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τέλος παντων,πηρα buck up απο τους κομπιουτεραδες του ΠΝ,του κανανε format και ξαναδουλεψε απο την αρχη με win 7 pro σπασμενα..
Θα σας κρατω απασχολημένους μου φαινεται παλι..
ΥΓ: Για το δικό μου PC,εχω να το ανοιξω απο 19/7,ταξιδευει προς τα αγια χωματα με Νταλίκα και καλώς εχοντων των πραγματων θα ειναι εδω Πέμπτη...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Καλημερα αδερφια..Με το που πατησα το ποδι μου στα ιερά χωματα μας,κλωτσησε ο δισκος!!!

Τέλος παντων,πηρα buck up απο τους κομπιουτεραδες του ΠΝ,του κανανε format και ξαναδουλεψε απο την αρχη με win 7 pro σπασμενα..
ΥΓ: Για το δικό μου PC,εχω να το ανοιξω απο 19/7,ταξιδευει προς τα αγια χωματα με Νταλίκα και καλώς εχοντων των πραγματων θα ειναι εδω Πέμπτη...
Ναύαρχε, βάλε SSD, θα στρώσει χαρακτήρα το pc και δε θα χτυπά ο δίσκος. ;)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Ειναι στα υπόψην.. :thumbsup: :thumbsup:
Με τιμές κυριολεκτικά κάτω, νομίζω επιβάλλεται να κοιτάξεις κάποια προσφορά από αυτές που κυκλοφορούν κατά διαστήματα.  Πριν από κανένα 3μηνο πέρασα σε λάπτοπ έναν 240άρη OCZ από το πλαίσιο, που πέτυχα σε εξαιρετική τιμή (γύρω στα €60, αν θυμάμαι καλά). 

Για μεταφορά προτείνω κάποιο free cloner, ή αν μπορείς, πάρε ένα Acronis.  Λογικά τα τσακάλια του ΠΝ όλο και κάποιο θα έχουν εκεί ;)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
μαγκες ειχα μια συζητηση στην δουλεια  με εναν πιτσιρικα που σπουδαζει προγραμματισμο κτλ και θελει να ασχοληθει και με ασφαλεια δικτυων..εγω ειμαι ψιλοασχετος γενικα με αυτα..τελοσπαντων μου λεει κανουμε με κατι αλλους τωρα κατι προγραμματα-δοκιμες με την google και καλα επιθεσεις σε site που τους λενε για να βρισκουν κενα ασφαλειας..μου λεει πως μπορει αν ασχοληθει να χακαρει και το pc μου μεσο ρουτερ κτλ και να λαμβανει αυτος οτι password βαζω εγω στο pc μου se gmail hotmail facebook bourdela com kτλ..μου λεει μαλακιες??? ή οντως μπορει ενας σαν αυτον που ασχολειται να τα κανει..??με το ebanking  τι γινεται?ειναι ok?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
μαγκες ειχα μια συζητηση στην δουλεια  με εναν πιτσιρικα που σπουδαζει προγραμματισμο κτλ και θελει να ασχοληθει και με ασφαλεια δικτυων..εγω ειμαι ψιλοασχετος γενικα με αυτα..τελοσπαντων μου λεει κανουμε με κατι αλλους τωρα κατι προγραμματα-δοκιμες με την google και καλα επιθεσεις σε site που τους λενε για να βρισκουν κενα ασφαλειας..μου λεει πως μπορει αν ασχοληθει να χακαρει και το pc μου μεσο ρουτερ κτλ και να λαμβανει αυτος οτι password βαζω εγω στο pc μου se gmail hotmail facebook bourdela com kτλ..μου λεει μαλακιες??? ή οντως μπορει ενας σαν αυτον που ασχολειται να τα κανει..??με το ebanking  τι γινεται?ειναι ok?
θεωρητικά ναι, γίνεται, πρακτικά όταν βλέπεις την κλειδαριά στη μπάρα διεύθυνσης, τότε η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη, οπότε το μόνο που μπορεί να δει είναι ένα μανίκι αλφαριθμητικό, και δύσκολα θα βγάλει άκρη από τη δική σου μεριά, εκτός κι αν μπει στον υπολογιστή σου και σου βάλει κάποιο πρόγραμμα που καταγράφει τι γράφεις στο πληκτρολόγιο...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
θεωρητικά ναι, γίνεται, πρακτικά όταν βλέπεις την κλειδαριά στη μπάρα διεύθυνσης, τότε η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη, οπότε το μόνο που μπορεί να δει είναι ένα μανίκι αλφαριθμητικό, και δύσκολα θα βγάλει άκρη από τη δική σου μεριά, εκτός κι αν μπει στον υπολογιστή σου και σου βάλει κάποιο πρόγραμμα που καταγράφει τι γράφεις στο πληκτρολόγιο...
thanks!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Με τιμές κυριολεκτικά κάτω, νομίζω επιβάλλεται να κοιτάξεις κάποια προσφορά από αυτές που κυκλοφορούν κατά διαστήματα.  Πριν από κανένα 3μηνο πέρασα σε λάπτοπ έναν 240άρη OCZ από το πλαίσιο, που πέτυχα σε εξαιρετική τιμή (γύρω στα €60, αν θυμάμαι καλά). 

Για μεταφορά προτείνω κάποιο free cloner, ή αν μπορείς, πάρε ένα Acronis.  Λογικά τα τσακάλια του ΠΝ όλο και κάποιο θα έχουν εκεί ;)
Οταν αγοράζεις ssd κατα 99% σου δίνουν και πρόγραμμα για να κλωνοποιήσεις τον παλίο στο νέο δίσκο.Συνήθως το κατεβάζεις απο την σελίδα τους.
Αν και γνώμη μου είναι μια καθαρή εγκατάσταση και οχι cloning.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Nα ξέρεις ότι πάντα το πιο αδύνατο σημείο είναι ο άνθρωπος.Μπορεί να του δώσει ένα στικακι που μολις το βαλει στο μηχανημα του να του περάσει ένα keyloger που θα καταγράφει τα πάντα.
Μπορεί ακόμα απο ένα email που θα έχει ενα λινκ με περίεργο περιεχόμενο.Πολλά μπορούν να γίνουν.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Nα ξέρεις ότι πάντα το πιο αδύνατο σημείο είναι ο άνθρωπος.Μπορεί να του δώσει ένα στικακι που μολις το βαλει στο μηχανημα του να του περάσει ένα keyloger που θα καταγράφει τα πάντα.
Μπορεί ακόμα απο ένα email που θα έχει ενα λινκ με περίεργο περιεχόμενο.Πολλά μπορούν να γίνουν.
με τα ebanking ειμαστε οκ??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
με τα ebanking ειμαστε οκ??
Εξαρτάται πως μπαίνεις.Αν πχ πρέπει να περάσεις και κωδικό που σου στέλνουν στο κινητό τότε δεν μπορεί να σου κάνει κατι.Ή αν ο κωδικός προκύπτει απο αυτες τις παπαρίτσες (γεννητριες κωδικών λέγονται;)
Και φυσικά να μην έχεις ευκολα μαντεψιμους κωδικούς,πχ γενέθλια!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Εξαρτάται πως μπαίνεις.Αν πχ πρέπει να περάσεις και κωδικό που σου στέλνουν στο κινητό τότε δεν μπορεί να σου κάνει κατι.Ή αν ο κωδικός προκύπτει απο αυτες τις παπαρίτσες (γεννητριες κωδικών λέγονται;)
Και φυσικά να μην έχεις ευκολα μαντεψιμους κωδικούς,πχ γενέθλια!
το password μεσο κινητου ειναι αν θες να κανεις καποια συναλλαγη οκ δεν μπορουν να το εχουν! μπορουν ομως να χακαρουν username και password που μπαινεις μεσα στο ebanking σου?και να δουν πχ υπολοιπο λογ. κινησεις κτλ??οκ τα παντα γινονται αν ειναι σχετικα ευκολο ρωταω?? :huh: :huh:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36

Καλώς τον
Κρύος ιδωτας πάντος προσωπικά δεν με έπιασε.
Καλή αρχή σε όλα να έχεις.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Συμφωνώ με ότι γράψανε οι φίλοι σαν απάντηση.
Για ότι αναφορά τώρα την ασφάλεια σου στο pc πρέπει καταρχην να υπάρχει κωδικός στον λογαριασμό σου ( login ).
Συναλλαγές κάνουμε μόνο σε σελίδες που ξεκινουν με https δηλαδή ότι γράφουμε στα πεδία είναι κρυπτογραφημένα το καλύτερο είναι να πληκτρογουμε την σελίδα της τράπεζας και ΠΟΤΕ να μην αποθηκευουμε των κωδικό.
Ενα καλό firewall είναι πάντα μια καλή λύση και όπως έχω ξαναγράψει εδώ ένα καλό antivirus, antimalware έστω και με πληρωμή
αξίζει να το έχουμε ( Kaspersky, ESSET ) οι επιλογές μου.
Το θέμα δεν είναι τι μπορεί κλαπεί αλλά πως να προστευτούμε.
Οι hackers εκμεταυλεύονται τις "τρύπες" του λειτουργικού καταρχήν και έπειτα αυτές που αφήνουμε σαν χρήστες.
Αυτά τα λίγα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Καλώς τον
Κρύος ιδωτας πάντος προσωπικά δεν με έπιασε.
Καλή αρχή σε όλα να έχεις.
Έτσι είναι φίλε, όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου δεν ανησυχείς. Κι εσύ μου το έστησες το laptop  εκ νέου άψογα και σε ευχαριστώ και πάλι.
Ευχαριστώ για τις ευχές, από τα πανέμορφα Χανιά σου στέλνω χαιρετισμούς και σε περιμένω να ανταποδώσω..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Αν βάλει keylogger γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom