Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και γιατί σκας;Βάλε δυσκολους κωδικους και ασε τον παιδευεται για να τους σπάσει.
Αυτό που ζητάς δεν γίνεται χωρίς εισαγγελέα ,αντιστοιχιση ip με διευθυνση δηλαδή,ασε που αν είναι λίγο εξυπνος δεν θα μπαίνει απο την δικιά του γραμμή.
Εσύ εχεις username το dikefalos21?

δηλαδη πρεπει να παω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και να κανω επισημη καταγγελεια δινοντας το ip και τα τα αλλα 2?

αμμα παω στην περιοχη του και "τριξω τα δοντια" δεν θα γινει λες τιποτα?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τα wlan και wps ειναι μονιμος απενεργοποιημενα....αναβω τα κουμπια πολλυ σπανια

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
δηλαδη πρεπει να παω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και να κανω επισημη καταγγελεια δινοντας το ip και τα τα αλλα 2?

Καλύτερα είναι να ρωτήσεις πρώτα καποιο φίλο δικηγόρο ή και την δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος.
Εαν πας εκει το πολλή πολλή να το παίξουν όλοι άσχετοι και θα μπλέξεις.

axestos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2011
Like
1
Πόντοι
0
επαναλαμβανω

εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βραδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του

σημερα απο αλλο site εμαθα και το ip

μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map

επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?

η να παω εκει στο περιπου οπως δειχνει το google map και να ζητησω εξηγησεις?

οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω  την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου

Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά:
1. Δεν υπάρχει πρόγραμμα ή εργαλείο ή όπως θες ονόμασε το που να του βάζεις την IP και να σου εμφανίζει τη διεύθυνση του χρήστη, πόσο μάλλον το διαμέρισμα που είναι.
2. Τα γεωγραφικά στοιχεία που βγάζουν οι σελίδες αναλόγως την ip που τους εισάγεις (μπορείς να το κάνεις και με την δικιά σου για να το διαπιστώσεις) είναι κάποιες διευθύνσεις που έχουν δηλώσει οι πάροχοι για πληροφοριακούς σκοπούς και μόνο!!!
3. Εάν το ζήτημα σου είναι πολύ σοβαρό, μόνο η δίωξη μπορεί να σε βοηθήσει με νόμιμο τρόπο και μόνο εάν συντρέχει ζήτημα ζωής - θανάτου.

Εάν στην περίπτωση σου, ισχύει το 3, τότε καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στην δίωξη. Εάν όχι, τότε πολύ σωστά όπως σου έχουν γράψει και παραπάνω, άλλαξε τους κωδικούς παντού με κάτι λίγο ποιο δυνατό!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Τυπε μονο με ραντεβου θανατου λύνονται οι διαφορες εδω μεσα.  :S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
axestos

σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο

θα ακουσω τις συμβουλες σου

ειδομεν

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
επαναλαμβανω

εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου

και πως το ξέρεις αυτό ?  :grin:

μήπως το ρούτερ σου κάνει συχνά ρεσετ και αλλάζει σιχνά η ip σου ?
αν είναι κάποιο μήνυμα στο facebook η σε κανένα google mail είναι άκυρο μην δίνεις σημασία...

και όχι η δίωξη δεν παίζει να ασχοληθεί μαζί σου αν δεν πρόκειται για οnline επιχείρηση τουλάχιστον

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και πως το ξέρεις αυτό ?  :grin:

μήπως το ρούτερ σου κάνει συχνά ρεσετ και αλλάζει σιχνά η ip σου ?
αν είναι κάποιο μήνυμα στο facebook η σε κανένα google mail είναι άκυρο μην δίνεις σημασία...

και όχι η δίωξη δεν παίζει να ασχοληθεί μαζί σου αν δεν πρόκειται για οnline επιχείρηση τουλάχιστον

μου φερανε καινουργιο ρουτερ επειδη με το παλιο ειχα συνεχεια αποσυνδεσεις

οπως ξαναειπα το router ειναι κλειστο wbp wifi και τριχες κατσαρες

τα μυνηματα εμφανιζονται εκεινη την στιγμη οτι προσπαθει να μπει με τον συγκεκριμενο κωδικο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αν ισχυει αυτο τοτε μιλαμε γαι το απολυτο ξεφτυλικι...οποτε δυστυχως η ευτυχως ισχυει ο νομος του λακη

υγ¨μονο και  μονο οτι γιουσουφακι πηγε να μου παιξει πουστια....θα φανε τουρκικες σημαιες στα διαφορα meeting των καφενειων

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν ισχυει αυτο τοτε μιλαμε γαι το απολυτο ξεφτυλικι...οποτε δυστυχως η ευτυχως ισχυει ο νομος του λακη

καθόλου ξεφτιλίκι..
η δουλειά της δίωξης δεν είναι να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε ιδιωτικά σάιτς  (πψ facebbok) που υποτίθεται ότι έχεις εγγραφεί με την θέληση σου και έχεις διαβάσει τους κανόνες εγγραφής
αλλά να επεμβαίνει μόνο όταν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων (δλδ να ανεβάζει κάποιος φωτο σου χωρίς την συγκατάθεση σου),παραβίαση απόρρητων δεδομένων σου η να αφορά οικονομική απάτη...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μου φερανε καινουργιο ρουτερ επειδη με το παλιο ειχα συνεχεια αποσυνδεσεις

οπως ξαναειπα το router ειναι κλειστο wbp wifi και τριχες κατσαρες

τα μυνηματα εμφανιζονται εκεινη την στιγμη οτι προσπαθει να μπει με τον συγκεκριμενο κωδικο
φιλε τα εχεις κανει σαλατα.Στο ρουτερ προσπαθει να σου μπει;Σε φορα που συμμετέχεις;Γιατι οπως τα γραφεις δεν................
Βρες πρωτα τι ακριβως γινεται και μετα παιξτο χακερ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
φιλε τα εχεις κανει σαλατα.Στο ρουτερ προσπαθει να σου μπει;Σε φορα που συμμετέχεις;Γιατι οπως τα γραφεις δεν................
Βρες πρωτα τι ακριβως γινεται και μετα παιξτο χακερ.

προσπαθει σε διαφορα forums να μπει με δικο του κωδικο προσβασης για να μου κλεψει τους λογαριασμους μου

δυστυχως οπως τα ειπαν οι old devil και axestos το κρατος δεν σε προστατευει..με αποτελεσμα να γινεσαι "μοναχικος λυκος" για να βρεις ακρη

αναγκαστικα θα ζητησω τον λογο στην περιοχη που διαμενει το τσοχλανακι συμφωνα με το google map που βρεθηκε το στιγμα του

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά:
1. Δεν υπάρχει πρόγραμμα ή εργαλείο ή όπως θες ονόμασε το που να του βάζεις την IP και να σου εμφανίζει τη διεύθυνση του χρήστη, πόσο μάλλον το διαμέρισμα που είναι.
2. Τα γεωγραφικά στοιχεία που βγάζουν οι σελίδες αναλόγως την ip που τους εισάγεις (μπορείς να το κάνεις και με την δικιά σου για να το διαπιστώσεις) είναι κάποιες διευθύνσεις που έχουν δηλώσει οι πάροχοι για πληροφοριακούς σκοπούς και μόνο!!!
3. Εάν το ζήτημα σου είναι πολύ σοβαρό, μόνο η δίωξη μπορεί να σε βοηθήσει με νόμιμο τρόπο και μόνο εάν συντρέχει ζήτημα ζωής - θανάτου.

Εάν στην περίπτωση σου, ισχύει το 3, τότε καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στην δίωξη. Εάν όχι, τότε πολύ σωστά όπως σου έχουν γράψει και παραπάνω, άλλαξε τους κωδικούς παντού με κάτι λίγο ποιο δυνατό!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Η δίωξη αν κανεις καταγγελία την αξιολογεί και πρατει αναλόγως. Μπορεί να υποχρεώσει τους ISP να δώσουν όλα τα στοιχεία που έχουν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η δίωξη το τελευταίο εξάμηνο ασχολείται με όσους παράνομα ποστάρουν το βυζί της Μαριάννας.

Tough luck.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
προσπαθει σε διαφορα forums να μπει με δικο του κωδικο προσβασης για να μου κλεψει τους λογαριασμους μου

δυστυχως οπως τα ειπαν οι old devil και axestos το κρατος δεν σε προστατευει..με αποτελεσμα να γινεσαι "μοναχικος λυκος" για να βρεις ακρη

αναγκαστικα θα ζητησω τον λογο στην περιοχη που διαμενει το τσοχλανακι συμφωνα με το google map που βρεθηκε το στιγμα του
Φίλε μου να σου ξεκαθερίσω κατι.
Φαντάζομαι δεν είναι γειτονάς σου οπότε δεν προσπαθεί να συνδεθή στο router σου.
Οπως είπες άλλωστε έχεις απενεργοποιήση την υπηρεσία ασύρματου δικτύου στο router σου.
Πάμε λοιπόν στα διάφορα forum που είσαι μέλος.
Φαντάζομαι ότι προσπαθεί με κάποιον τρόπο να ενεργοποιήση την διαδικασία ανακτυσης του κωδικού σου απο το forum.
Αυτό όμως στέλνει email στον δικό σου λογαριασμό οπότε μέχρι στιγμής δεν έχεις να ανησυχείς.
Μπορείς να στείλεις κάποιο email στον διαχειρηστή του site και να του εξηγήσεις το πρόβλημα και να τον βάλει black list.
Εάν καω κάποιο λάθος στις υποθέσεις μου ενημέρωσε για να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
LoneMarvel

λογικα φιλε μου ισχιουν αυτα που λες

ηδη εχω ενημερωσει τα site στα οποια δεχθηκα επιθεση απο τον τυπο

για να δουμε σε λιγο καιρο

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
LoneMarvel

λογικα φιλε μου ισχιουν αυτα που λες

ηδη εχω ενημερωσει τα site στα οποια δεχθηκα επιθεση απο τον τυπο

για να δουμε σε λιγο καιρο
Πάντως δεν έχεις να φοβάσαι.
Εάν προσπαθεί να ανακτήση των κωδικό σου όπως περιεγραψα παραπάνω τότε μάλον είναι ένα παιδάκι που νομίζει ότι μπορεί να "χακάρει" έναν λογαριασμό έτσι απλά.
Η διαδικασία γίνεται πολλή διαφορετικά και μόνο εάν το site έχει συγκεκριμένη "τρύπα".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τύπε άλλαξε το password σε κάτι παρόμοιο:

*Ab#zz.UK_TY0c&9f0SY^zlNr@j_!!