επαναλαμβανω
εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βραδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του
σημερα απο αλλο site εμαθα και το ip
μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map
επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?
η να παω εκει στο περιπου οπως δειχνει το google map και να ζητησω εξηγησεις?
οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου
Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά:
1. Δεν υπάρχει πρόγραμμα ή εργαλείο ή όπως θες ονόμασε το που να του βάζεις την IP και να σου εμφανίζει τη διεύθυνση του χρήστη, πόσο μάλλον το διαμέρισμα που είναι.
2. Τα γεωγραφικά στοιχεία που βγάζουν οι σελίδες αναλόγως την ip που τους εισάγεις (μπορείς να το κάνεις και με την δικιά σου για να το διαπιστώσεις) είναι κάποιες διευθύνσεις που έχουν δηλώσει οι πάροχοι για πληροφοριακούς σκοπούς και μόνο!!!
3. Εάν το ζήτημα σου είναι πολύ σοβαρό, μόνο η δίωξη μπορεί να σε βοηθήσει με νόμιμο τρόπο και μόνο εάν συντρέχει ζήτημα ζωής - θανάτου.
Εάν στην περίπτωση σου, ισχύει το 3, τότε καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στην δίωξη. Εάν όχι, τότε πολύ σωστά όπως σου έχουν γράψει και παραπάνω, άλλαξε τους κωδικούς παντού με κάτι λίγο ποιο δυνατό!!!