Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αυτό είναι πολλή συχνό φαινόμενο.
Το δικό μου tablet κάνει σχεδόν κάθε μέρα ενηρώση.
Τωρα που το ειπες,και το δικο μου ταμπλετ,μου πεταει στο ασχετο κατι διαφημησεις για να εγκαταστησω εφαρμογές..ΟΠΑΠ κλπ..Τι παιζει?
ΥΓ:Το Laptop ειναι καλα!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Τωρα που το ειπες,και το δικο μου ταμπλετ,μου πεταει στο ασχετο κατι διαφημησεις για να εγκαταστησω εφαρμογές..ΟΠΑΠ κλπ..Τι παιζει?
Εγκατέστησε κανα Ad Blocker για Android
Πήγαινε στα settings του browser και μπλογκάρισε τα pop ups.
Το πολλή πολλή να το κάνεις ένα reset.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε!!!  :2funny: :2funny:
Αλλά αφού το laptop είναι καλά!!  :rockon: :rockon:

Γυρνάς αυτό το καλοκαίρι?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καλησπερα

προσπαθησα να κατεβασω την εκτη εντολη ολα τα επεισοδεια απο το ert web tv μεσω internet download manager αλλα δυστυχως εχουν κλειδωσει τα επεισοδεια
η ο ηχος χανεται για δευτερολεπτα, η αλλιωνεται ο ηχος παλι για χιλιοστα δευτερολεπτου

υπαρχει αλλος τροπος να κατεβασω τα επεισοδεια χωρις τετιου ειδους θεματακια?

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα

προσπαθησα να κατεβασω την εκτη εντολη ολα τα επεισοδεια απο το ert web tv μεσω internet download manager αλλα δυστυχως εχουν κλειδωσει τα επεισοδεια
η ο ηχος χανεται για δευτερολεπτα, η αλλιωνεται ο ηχος παλι για χιλιοστα δευτερολεπτου

υπαρχει αλλος τροπος να κατεβασω τα επεισοδεια χωρις τετιου ειδους θεματακια?
Δοκίμασε με replay media catcher

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ενώ ένα dell inspiron και δε μπαίνει στα windows 7.. στη επανεκκίνηση ξεκινάει system recovery αλλά ολοκληρωνετε με σφάλμα και κάνει απ την αρχή το ίδιο ξανά και ξανά..

Ε κάνα ρεσετ στα φακτορυ σετινγκσ και πάλι μπουταρει με system recovery και βγάζει σφάλμα...

Να το σπασω το σημαδι??? Ξερει κανείς αν φτιάχνει???  :helpplea:

:headbang::headbang::helpplea:

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
φτιάχνει.99 τα εκατό εχει bad sector η delays..δηλαδή πας για σκληρό δίσκο και φορματ ....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
φτιάχνει.99 τα εκατό εχει bad sector η delays..δηλαδή πας για σκληρό δίσκο και φορματ ....

Το φορματ εγινε οταν εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες..

Αρα παω για δισκο ε? Αλλιως δε το σωνω?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Το φορματ εγινε οταν εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες..

Αρα παω για δισκο ε? Αλλιως δε το σωνω?
Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις την κατάσταση του δίσκου με τα διαγνωστικά της DELL
Στην εκκίνηση του Laptop πατάς F12 και επιλέγεις να τρέξεις τα διαγνωστκά.
Μπορείς να κάνεις boot και απο κάποιο live USB linux και να ξανατρέξεις διαγνωστικά ( εντολή Disk Utility -> Self Test )
H απο τερματικό
fdisk -l -> Επιλέγης των δίσκο που θέλεις να τεστάρεις ( /dev/sda ) το πιο πιθανό
umount /dev/sda -> Αποκολάμε των δίσκο απο την λειτουργία του ΛΣ
badblock -v -s /dev/sda > badblocks.log τσεκάρουμε και αποθηκεύουμε τα νουμερα
e2fsck -l badblock.log /dev/sda μαρκάρουμε τα bad sectors

Απλά για να σιγουρευτείς οτι έχεις πρόβλημα στον δίσκο.
Από
Εαν υπάρχουν λάθοι θα τα εμφανήσει

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις την κατάσταση του δίσκου με τα διαγνωστικά της DELL
Στην εκκίνηση του Laptop πατάς F12 και επιλέγεις να τρέξεις τα διαγνωστκά.
Μπορείς να κάνεις boot και απο κάποιο live USB linux και να ξανατρέξεις διαγνωστικά ( εντολή Disk Utility -> Self Test )
H απο τερματικό
fdisk -l -> Επιλέγης των δίσκο που θέλεις να τεστάρεις ( /dev/sda ) το πιο πιθανό
umount /dev/sda -> Αποκολάμε των δίσκο απο την λειτουργία του ΛΣ
badblock -v -s /dev/sda > badblocks.log τσεκάρουμε και αποθηκεύουμε τα νουμερα
e2fsck -l badblock.log /dev/sda μαρκάρουμε τα bad sectors

Απλά για να σιγουρευτείς οτι έχεις πρόβλημα στον δίσκο.
Από
Εαν υπάρχουν λάθοι θα τα εμφανήσει

:rockon: :rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
θελω τα φωτα σας διοτι δυστυχως εχω μπλεξει με τσοχλανακι

πρωτου σας πω την ιστορια...να σας ενημερωσω οτι τηλεφωνησα στην εταιρια του παροχου του...μου ειπαν να μιλησω στην δικη μου υπηρεσια
δυστυχως η εταιρια μου αρνηθηκε την βιηθεια στην ευρεση του καθικιου και με προετεψαν να ανατρεξω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος

επειδη το καθικακι μπορει να διαβαζει το νημα...να τον ενημερωσω οτι ξερω κατα προσεγγιση που βρισκεται...και αν θελει ραντεβου θανατου....εδω ειμαι

παμε λοιπον

ενα αεκακι  προφανως (περιμενα καλυτερο τροπο σκεψης απο χανουμακια?)μου κανει επιθεση για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites που ειμαι μελλος

βαζει κωδικο το dikefalos21

τις τελευταιες 2 μερες κανει συνεχες επιθεσεις για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites

σημερα ανακαλυψα το ip του, καθως επεισης και τα LATITUDE και LONGITUBE

στο χαρτη ειδα οτι βρισκεται σε περιοχη των βορειων προαστειων με δρομους και κτιρια

επειδη οταν κανω zoom δεν μπορει να μου δειξει ακριβως το διαμερισμα που μου κανει εποθεση...αλλα στο περιπου....υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε απο εκει βαζοντας το ip και τα LATITUDE και LONGITUBE να μου δειξει το διαμερισμα του?

η να παω να στησω καρτερι στην περιοχη που διανεμει?

θελω ειλικρινα να μην μπλεξω με αστυνομιες

λογω στο οτι και οι 2 παροχοι δεν με βοηθησαν τους εξηγησα οτι μοιυ δινουν το ελευθερο να λειτουργησω οπως θελω για την ανευρεση του υποπτου

και με οποιοδηποτε γαυγισμα τους εαν η κατασταση θα χειροτερεψει..τους καθιστω υπευθυνους για την μη επιλυση του ζητηματος αυτου

εδω ειπαν οτι δεν ειναι αστυνομια να κiνυγανε hackers!!!!!!!

any help?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θελω τα φωτα σας διοτι δυστυχως εχω μπλεξει με τσοχλανακι

πρωτου σας πω την ιστορια...να σας ενημερωσω οτι τηλεφωνησα στην εταιρια του παροχου του...μου ειπαν να μιλησω στην δικη μου υπηρεσια
δυστυχως η εταιρια μου αρνηθηκε την βιηθεια στην ευρεση του καθικιου και με προετεψαν να ανατρεξω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος

επειδη το καθικακι μπορει να διαβαζει το νημα...να τον ενημερωσω οτι ξερω κατα προσεγγιση που βρισκεται...και αν θελει ραντεβου θανατου....εδω ειμαι

παμε λοιπον

ενα αεκακι  προφανως (περιμενα καλυτερο τροπο σκεψης απο χανουμακια?)μου κανει επιθεση για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites που ειμαι μελλος

βαζει κωδικο το dikefalos21

τις τελευταιες 2 μερες κανει συνεχες επιθεσεις για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites

σημερα ανακαλυψα το ip του, καθως επεισης και τα LATITUDE και LONGITUBE

στο χαρτη ειδα οτι βρισκεται σε περιοχη των βορειων προαστειων με δρομους και κτιρια

επειδη οταν κανω zoom δεν μπορει να μου δειξει ακριβως το διαμερισμα που μου κανει εποθεση...αλλα στο περιπου....υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε απο εκει βαζοντας το ip και τα LATITUDE και LONGITUBE να μου δειξει το διαμερισμα του?

η να παω να στησω καρτερι στην περιοχη που διανεμει?

θελω ειλικρινα να μην μπλεξω με αστυνομιες

λογω στο οτι και οι 2 παροχοι δεν με βοηθησαν τους εξηγησα οτι μοιυ δινουν το ελευθερο να λειτουργησω οπως θελω για την ανευρεση του υποπτου

και με οποιοδηποτε γαυγισμα τους εαν η κατασταση θα χειροτερεψει..τους καθιστω υπευθυνους για την μη επιλυση του ζητηματος αυτου

εδω ειπαν οτι δεν ειναι αστυνομια να κiνυγανε hackers!!!!!!!

any help?
ηρεμησε και πες αναλυτικά τι συμβαινει γιατι δεν βγάζει νοημα αυτό που γραφεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
επαναλαμβανω

εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βραδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του

σημερα απο αλλο site εμαθα και το ip

μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map

επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?

η να παω εκει στο περιπου οπως δειχνει το google map και να ζητησω εξηγησεις?

οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω  την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
επαναλαμβανω

εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βρταδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του

μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map

επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?

οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω  την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου
και γιατί σκας;Βάλε δυσκολους κωδικους και ασε τον παιδευεται για να τους σπάσει.
Αυτό που ζητάς δεν γίνεται χωρίς εισαγγελέα ,αντιστοιχιση ip με διευθυνση δηλαδή,ασε που αν είναι λίγο εξυπνος δεν θα μπαίνει απο την δικιά του γραμμή.
Εσύ εχεις username το dikefalos21?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
επαναλαμβανω

μεχρι και χτες το βραδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του

οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω  την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου
Μπορείς να πας εκεί και να δεις τα ασύρματα δίκτυα.
Το πιο πιθανό είναι να βρεις καποιο δίκτυο με κωδικό dikefalos 21.
Συνδεεσε εκει και του αλάζεις των κωδικό.
Πέρα απο αυτό δύσκολο να βρείς και το διαμέρισμα.
Εαν κάποιος άλλος ξέρη των τρόπο ας μας των περιγράψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom