LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Αυτό είναι πολλή συχνό φαινόμενο.κινητό και tablet
χμμ ίσως να κάνουν οι συσκευές τίποτα updates μόνες τους εννοείς ε..
Το δικό μου tablet κάνει σχεδόν κάθε μέρα ενηρώση.
Αυτό είναι πολλή συχνό φαινόμενο.κινητό και tablet
χμμ ίσως να κάνουν οι συσκευές τίποτα updates μόνες τους εννοείς ε..
Τωρα που το ειπες,και το δικο μου ταμπλετ,μου πεταει στο ασχετο κατι διαφημησεις για να εγκαταστησω εφαρμογές..ΟΠΑΠ κλπ..Τι παιζει?Αυτό είναι πολλή συχνό φαινόμενο.
Το δικό μου tablet κάνει σχεδόν κάθε μέρα ενηρώση.
Εγκατέστησε κανα Ad Blocker για AndroidΤωρα που το ειπες,και το δικο μου ταμπλετ,μου πεταει στο ασχετο κατι διαφημησεις για να εγκαταστησω εφαρμογές..ΟΠΑΠ κλπ..Τι παιζει?
ΥΓ:Το Laptop ειναι καλα!!!!
Τωρα που το ειπες,και το δικο μου ταμπλετ,μου πεταει στο ασχετο κατι διαφημησεις για να εγκαταστησω εφαρμογές..ΟΠΑΠ κλπ..Τι παιζει?
ΥΓ:Το Laptop ειναι καλα!!!!
Ορθον φιλε!Καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε!!!
Αλλά αφού το laptop είναι καλά!!
Γυρνάς αυτό το καλοκαίρι?
Δοκίμασε με replay media catcherκαλησπερα
προσπαθησα να κατεβασω την εκτη εντολη ολα τα επεισοδεια απο το ert web tv μεσω internet download manager αλλα δυστυχως εχουν κλειδωσει τα επεισοδεια
η ο ηχος χανεται για δευτερολεπτα, η αλλιωνεται ο ηχος παλι για χιλιοστα δευτερολεπτου
υπαρχει αλλος τροπος να κατεβασω τα επεισοδεια χωρις τετιου ειδους θεματακια?
φτιάχνει.99 τα εκατό εχει bad sector η delays..δηλαδή πας για σκληρό δίσκο και φορματ ....
Το φορματ εγινε οταν εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες..
Αρα παω για δισκο ε? Αλλιως δε το σωνω?
Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις την κατάσταση του δίσκου με τα διαγνωστικά της DELLΤο φορματ εγινε οταν εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες..
Αρα παω για δισκο ε? Αλλιως δε το σωνω?
Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις την κατάσταση του δίσκου με τα διαγνωστικά της DELL
Στην εκκίνηση του Laptop πατάς F12 και επιλέγεις να τρέξεις τα διαγνωστκά.
Μπορείς να κάνεις boot και απο κάποιο live USB linux και να ξανατρέξεις διαγνωστικά ( εντολή Disk Utility -> Self Test )
H απο τερματικό
fdisk -l -> Επιλέγης των δίσκο που θέλεις να τεστάρεις ( /dev/sda ) το πιο πιθανό
umount /dev/sda -> Αποκολάμε των δίσκο απο την λειτουργία του ΛΣ
badblock -v -s /dev/sda > badblocks.log τσεκάρουμε και αποθηκεύουμε τα νουμερα
e2fsck -l badblock.log /dev/sda μαρκάρουμε τα bad sectors
Απλά για να σιγουρευτείς οτι έχεις πρόβλημα στον δίσκο.
Από
Εαν υπάρχουν λάθοι θα τα εμφανήσει
ηρεμησε και πες αναλυτικά τι συμβαινει γιατι δεν βγάζει νοημα αυτό που γραφεις.θελω τα φωτα σας διοτι δυστυχως εχω μπλεξει με τσοχλανακι
πρωτου σας πω την ιστορια...να σας ενημερωσω οτι τηλεφωνησα στην εταιρια του παροχου του...μου ειπαν να μιλησω στην δικη μου υπηρεσια
δυστυχως η εταιρια μου αρνηθηκε την βιηθεια στην ευρεση του καθικιου και με προετεψαν να ανατρεξω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος
επειδη το καθικακι μπορει να διαβαζει το νημα...να τον ενημερωσω οτι ξερω κατα προσεγγιση που βρισκεται...και αν θελει ραντεβου θανατου....εδω ειμαι
παμε λοιπον
ενα αεκακι προφανως (περιμενα καλυτερο τροπο σκεψης απο χανουμακια?)μου κανει επιθεση για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites που ειμαι μελλος
βαζει κωδικο το dikefalos21
τις τελευταιες 2 μερες κανει συνεχες επιθεσεις για αλλαγη κωδικου σε διαφορα sites
σημερα ανακαλυψα το ip του, καθως επεισης και τα LATITUDE και LONGITUBE
στο χαρτη ειδα οτι βρισκεται σε περιοχη των βορειων προαστειων με δρομους και κτιρια
επειδη οταν κανω zoom δεν μπορει να μου δειξει ακριβως το διαμερισμα που μου κανει εποθεση...αλλα στο περιπου....υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε απο εκει βαζοντας το ip και τα LATITUDE και LONGITUBE να μου δειξει το διαμερισμα του?
η να παω να στησω καρτερι στην περιοχη που διανεμει?
θελω ειλικρινα να μην μπλεξω με αστυνομιες
λογω στο οτι και οι 2 παροχοι δεν με βοηθησαν τους εξηγησα οτι μοιυ δινουν το ελευθερο να λειτουργησω οπως θελω για την ανευρεση του υποπτου
και με οποιοδηποτε γαυγισμα τους εαν η κατασταση θα χειροτερεψει..τους καθιστω υπευθυνους για την μη επιλυση του ζητηματος αυτου
εδω ειπαν οτι δεν ειναι αστυνομια να κiνυγανε hackers!!!!!!!
any help?
και γιατί σκας;Βάλε δυσκολους κωδικους και ασε τον παιδευεται για να τους σπάσει.επαναλαμβανω
εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βρταδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του
σημερα απο αλλο site εμαθα και το ip
μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map
επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?
η να παω εκει στο περιπου οπως δειχνει το google map και να ζητησω εξηγησεις?
οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου
Μπορείς να πας εκεί και να δεις τα ασύρματα δίκτυα.επαναλαμβανω
εδω και 2-3 μερες προσπαθει το τυπακι να μπει στο λογαριασμο μου σε διαφορα sites βαζωντας το κωδικο dikefalos 21
μεχρι και χτες το βραδυ ειχα μονο την ειδοποιηση οτι πηγε να γινει "διαρρηξη λογαριασμου" για να βαλει τον κωδικο του
σημερα απο αλλο site εμαθα και το ip
μεσω των LATITUDE και LONGITUBE και ip βρηκα ακριβως το στιγμα του μεσω google map
επειδη δυστυχως το google map μου κανει zoom μεχρι ενος σημειου απο την κατοικια του....υπαρχει αλλο προγραμμα ωστε να μου πει ακριβψς σε ποιο διαμερισμα μενει μεσω των LATITUDE και LONGITUBE?
η να παω εκει στο περιπου οπως δειχνει το google map και να ζητησω εξηγησεις?
οπως ειπα πριν τοσο ο παροχος μου οσο δε και ο παροχος του τυπου δεν θελησαν να τους υποβαλλω την καταγγελεια μου...οποτε τους ειπα οτι μου ελευθερωνουν τα χερια να πραξω μονος μου στην διενεργεια αποκαλυψης του υποπτου