που στο pc moy??Αν βάλει keylogger γίνεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Συμφωνώ με ότι γράψανε οι φίλοι σαν απάντηση.
Για ότι αναφορά τώρα την ασφάλεια σου στο pc πρέπει καταρχην να υπάρχει κωδικός στον λογαριασμό σου ( login ).
Συναλλαγές κάνουμε μόνο σε σελίδες που ξεκινουν με https δηλαδή ότι γράφουμε στα πεδία είναι κρυπτογραφημένα το καλύτερο είναι να πληκτρογουμε την σελίδα της τράπεζας και ΠΟΤΕ να μην αποθηκευουμε των κωδικό.
Ενα καλό firewall είναι πάντα μια καλή λύση και όπως έχω ξαναγράψει εδώ ένα καλό antivirus, antimalware έστω και με πληρωμή
αξίζει να το έχουμε ( Kaspersky, ESSET ) οι επιλογές μου.
Το θέμα δεν είναι τι μπορεί κλαπεί αλλά πως να προστευτούμε.
Οι hackers εκμεταυλεύονται τις "τρύπες" του λειτουργικού καταρχήν και έπειτα αυτές που αφήνουμε σαν χρήστες.
Αυτά τα λίγα.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Έτσι είναι φίλε, όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου δεν ανησυχείς. Κι εσύ μου το έστησες το laptop εκ νέου άψογα και σε ευχαριστώ και πάλι.
Ευχαριστώ για τις ευχές, από τα πανέμορφα Χανιά σου στέλνω χαιρετισμούς και σε περιμένω να ανταποδώσω..
Καλώς ήλθες!!!
Καλή τύχη στα νεα σου καθήκοντα!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλησπερα σε ολους.
γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.
εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.
νομίζω είναι με πληρωμή πια.
το ξερω οτι ειναι με πληρωμη.νομίζω είναι με πληρωμή πια.
για δωρεαν ψαχνω.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...
Ερώτηση στους συμφορουμίτες: Κάνω φορμά στο αρχαίο λαπτοπ HP. Με κατάλληλο πρόγραμμα, προ φορμά αποθηκεύω όλους τους drivers. Το φορμά ολοκληρώνεται οκ (XP professional, νόμιμο), αλλά πλέον, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος driver αντιστοιχεί σε ποιο πρόγραμμα - συσκευή. ΣΗμειωτέον ότι η HP, έχει σταματήσει την υποστήριξη στο συγκεκριμένο μοντέλο ενώ έχω χάσει τα απαραίτητα cd. ¨ηγουν, αυτή τη στιγμή το λαπτοπ δεν έχει ούτε ήχο και κάνει μόνο τα βασικά (ιντερνετ πάντως έχω, με εγκατάσταση εξωτερικής wi fi κεραίας). Any suggestions? Μερσί
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
Ερώτηση στους συμφορουμίτες: Κάνω φορμά στο αρχαίο λαπτοπ HP. Με κατάλληλο πρόγραμμα, προ φορμά αποθηκεύω όλους τους drivers. Το φορμά ολοκληρώνεται οκ (XP professional, νόμιμο), αλλά πλέον, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος driver αντιστοιχεί σε ποιο πρόγραμμα - συσκευή. ΣΗμειωτέον ότι η HP, έχει σταματήσει την υποστήριξη στο συγκεκριμένο μοντέλο ενώ έχω χάσει τα απαραίτητα cd. ¨ηγουν, αυτή τη στιγμή το λαπτοπ δεν έχει ούτε ήχο και κάνει μόνο τα βασικά (ιντερνετ πάντως έχω, με εγκατάσταση εξωτερικής wi fi κεραίας). Any suggestions? Μερσί
δοκιμασε απο τη σελίδα της hp να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τους drivers που σου δίνει για το συγκεκριμένο μοντέλο για τα windows7/10. μερικές φορές δουλεύουν,
αν όχι δες ένα ενα τα κομάτια που έχει το λαπτοπ σου πχ κάρτα γραφικών, ηχου, ethernet και ψαξε στη σελίδα του συγκεκριμένου κατασκευαστή για drivers
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...
μαλλον η motherboard έχει πρόβλημα, ίσως και το τροφοδοτικό σου, κανένα μήνυμα δεν σου βγάζει στην οθόνη πριν σβήσει? το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή το έλεγξες αν δουλέυει?
δοκιμασε απο τη σελίδα της hp να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τους drivers που σου δίνει για το συγκεκριμένο μοντέλο για τα windows7/10. μερικές φορές δουλεύουν,
αν όχι δες ένα ενα τα κομάτια που έχει το λαπτοπ σου πχ κάρτα γραφικών, ηχου, ethernet και ψαξε στη σελίδα του συγκεκριμένου κατασκευαστή για drivers
Η σελίδα της Hp δεν υποστηρίζειπλέον το συγεκριμένο μοντέλο. Μήπως είναι καλύτερο να βρω τι είναιτι, γκξοιυγκλίζοντας τους τίτλους των αρχείων που έχω αποθηκεύσει (τώρα το σκέφτηκα αυτό)
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
Η σελίδα της Hp δεν υποστηρίζειπλέον το συγεκριμένο μοντέλο. Μήπως είναι καλύτερο να βρω τι είναιτι, γκξοιυγκλίζοντας τους τίτλους των αρχείων που έχω αποθηκεύσει (τώρα το σκέφτηκα αυτό)
ποιο μοντέλο είναι? και ποιοι drivers σου λείπουν?
ποιο μοντέλο είναι? και ποιοι drivers σου λείπουν?
Pavillion DV κάτι, δεν το έχω εδώ που γράφω, μοντέλο του 2005. Φαντάζομαι λείπουν όλοι οι driver, δεν έχει ήχο, δεν έχει wi fi πάντως λειτουργεί το dvd. Πάντω ςόταν είχα βάλει τον αριθμό του μοντέλου στο σάιτ της ΗΡμ νε ενημέρωσε ότι δεν το υποστήριζε πλέον.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
Pavillion DV κάτι, δεν το έχω εδώ που γράφω, μοντέλο του 2005. Φαντάζομαι λείπουν όλοι οι driver, δεν έχει ήχο, δεν έχει wi fi πάντως λειτουργεί το dvd. Πάντω ςόταν είχα βάλει τον αριθμό του μοντέλου στο σάιτ της ΗΡμ νε ενημέρωσε ότι δεν το υποστήριζε πλέον.
δοκίμασε να βάλεις τα 7 home edition 32bit ίσως παίζουν οι συσκευές σου, αλλίως κάνε ένα googlαρισμα για drivers πέρα απο το site της hp
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Ζητώ τα φώτα σας.
Οι γνώσεις μου γύρω από τους κομπιούτερς είναι ελάχιστες έως μηδαμινές...
΄Οταν γράφω κείμενο
ξαφνικά ο κέρσορας "πετάγεται" σε άλλο σημείο του κειμένου
και συνεχίζει να γράφει σε λάθος σημείο αν δεν το προσέξεις
ταλαιπωρώντας αφάνταστα ....
ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει ...
Οι γνώσεις μου γύρω από τους κομπιούτερς είναι ελάχιστες έως μηδαμινές...
΄Οταν γράφω κείμενο
ξαφνικά ο κέρσορας "πετάγεται" σε άλλο σημείο του κειμένου
και συνεχίζει να γράφει σε λάθος σημείο αν δεν το προσέξεις
ταλαιπωρώντας αφάνταστα ....
ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα?
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει ...
δοκίμασε να βάλεις τα 7 home edition 32bit ίσως παίζουν οι συσκευές σου, αλλίως κάνε ένα googlαρισμα για drivers πέρα απο το site της hp
Με καλύπτουν τα ΧΡ και δεν θέλω να αγοράσω πάλι λογισμικό ούτε εμπιστεύομαι τα σπασμένα, άσε που βαριέμαι το φορμά εκ νέου. Αναρωτιέμαι αν βγαίνει κάποια άκρη από τους τίτλους των οδηγών που σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται εντελώς άσχετοι, αλλά είναι σωσμένοι πανάθεμα. Λες να γκουγκλίσω για drivers του συγκεκριμένου μοντέλου προφανώς...
καλησπέρα φίλε μου μήπως αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά η το αντίθετο;
Ναι, συμβαίνει τελευταίω και σε μένα, μετά από αλλαγή γλώσσας. Είναι πολύ σπαστικό, ειδικά όταν γράφεις μεγάλα κείμενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις