Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.802
- Πόντοι
- 1.056
Ε γι'αυτό το λένε!!!τι εγινε το εχασες το τραίνο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και με το μπουκαλι το ιδιο μπορει να γαμηθει
Ε γι'αυτό το λένε!!!τι εγινε το εχασες το τραίνο?
και με το μπουκαλι το ιδιο μπορει να γαμηθει
καταστροφη!!Ε γι'αυτό το λένε!!!
Τι καταστροφή?καταστροφη!!
που δε προλαβε το τραινο ο σαντ μανΤι καταστροφή?
Ας πάει με τα πόδια!!!που δε προλαβε το τραινο ο σαντ μαν
τι εγινε το εχασες το τραίνο?
εγω? πρωτα απο ολα δεν ηθελα να μπω...και υστερα αν θελω να μπω,μπαινω και τωρα.Εγω δε θελω.Όπως κι εσύ
εγω? πρωτα απο ολα δεν ηθελα να μπω...και υστερα αν θελω να μπω,μπαινω και τωρα.Εγω δε θελω.
αμα θελω βρισκω μια και γκαστρωνω ειναι αναγκη να παντρευτω?40 δεν είσαι;Πού να μπεις τώρα;Εδώ ακόμα στο τίντερ ψάχνεις γκόμενες
Όταν ο Ήλιος βγει από τη δύση και η θάλασσα γίνει κόκκινη και οι ακρίδες φάνε όλα τα σπαρτά.Και εγώ από επαρχία είμαι!!! πότε θα παντρευτείς??
ξερεις ποσες γκόμενες που εχω γαμησει (και εκτος τιντερ) μου λενε χυσε μεσα μου?
ε σαντ μαν?
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτο που περιγραφειςΥπάρχει μια διαφορά όμως,στην Ελλάδα αν αφήσεις το θέμα γυναίκα/γάμος μετά τα 35 σου,δεν θα βρίσκεις τίποτα.Όσες θα σου αρέσουν,θα'ναι ήδη παντρεμένες
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτο που περιγραφεις
Παντρεμενη=ετοιμη για εξωσυζυγικες περιπετειες ειδικα μαλιστα αν εχει παιδια που εχουν περασει τα δυο χρονια.
Η γυναικα σε αυτη τη φαση διψα για επιβεβαιωση.
Πολλοι συζυγοι δε της τη δινουν λογω κορεσμου και βαρεμαρας.
Εχει αναγκη λοιπον η παντρεμενη να ξεφυγει λιγο
Απλα θελει προσοχη οταν το θεμα αρχισει να γινεται πολυ μελο και αρχισει να σου μιλαει για αγαπες να βαλεις παγο.
Αλλοιως θα κλεισεις σπιτια για ενα γαμησι και θα σαι υπερ μαλακας.
Ο γαμος φιλε ειναι μια θεατρικη παρασταση με ουρα αλλα καλα θα κανεις να αφησεις στους αλλους να δουν το εργο...
Γιατι ειναι μια παρασταση που προσφερει λιγα και κοστιζει πολλα
Και είναι παντρεμένες διότι δεν τις άφησαν μέχρι τα 30...κάποιος πιο τακτοποιημένος πρόλαβε και έκανε κίνηση πρώτος.Υπάρχει μια διαφορά όμως,στην Ελλάδα αν αφήσεις το θέμα γυναίκα/γάμος μετά τα 35 σου,δεν θα βρίσκεις τίποτα.Όσες θα σου αρέσουν,θα'ναι ήδη παντρεμένες
Όλοι οι Αθηναίοι νομίζουν ότι όλα τα μέρη κωλοχανειο είναι όπως η Αθήνα...Εντάξει,αλλά στην επαρχία προφανώς δεν θα βρεις και πολλές τέτοιες
ΕΣΥ το νομίζεις αυτό...δεν πρόκειται να πείσεις Ελληνίδα για αυτό.Σκανδιναβη ,Γερμανίδα η Αγγλίδα μπορεί.αμα θελω βρισκω μια και γκαστρωνω ειναι αναγκη να παντρευτω?
και το οτι θα κανω παιδι σε καποια δε σημαινει οτι θα πρεπει να γαμαω μονο αυτη μετα
Και είναι παντρεμένες διότι δεν τις άφησαν μέχρι τα 30...κάποιος πιο τακτοποιημένος πρόλαβε και έκανε κίνηση πρώτος.