Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.288
Πόντοι
1.056

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
αντε παει στο διάολο αυτη που ηθελε να παρει χάπια ειχε ηδη ενα παιδι..αλλα και παλι τα φοβαμαι αυτα
Αν εχει ηδη παιδι ειναι καπως πιο χαλαρα
Αλλα γυναικες φιλε...
Διαολοι...
Μη τους εχεις καμμια εμπιστοσυνη
Προσωπικα εμαθα απο μικρος να μη τις εμπιστευομαι καθολου
Προσπαθουν να βρουν ενα παραθυρο στο φιλοτιμο η στην ανδρικη μας μπεσα για να μας πιασουν κοτσους...
Δεν εκτιμουν την ειλικρινεια Την εκμεταλλευονται
Καριολα φυση πως τα εκανες ετσι...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Την έχυνα άνετα μέσα και ας έπιανε και δίδυμα!!!
ναι...και υστερα απο ενα μηνα αρχιζε να μου στελνει συνεχεια στο fb οτι ειχε καθυστερηση και ειχε αγχωθει...:confused::confused:..κατα τα αλλα "finish inside me"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και που να εχυνα κανονικα μεσα της

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια:embarrased:...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
"finish him" σκεφτηκα τωρα στο Mortal Combat τυπαρα μου...
Και τι αντιπαλος...
Σ ωραιος φιλε!...Κομματος το κοριτσι!

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.288
Πόντοι
1.056
ναι...και υστερα απο ενα μηνα αρχιζε να μου στελνει συνεχεια στο fb οτι ειχε καθυστερηση και ειχε αγχωθει...:confused::confused:..κατα τα αλλα "finish inside me"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και που να εχυνα κανονικα μεσα της
Αυτό το είχα πάθει πρίν κάνα μήνα , νόμιζα ότι μου είχαν φύγει μέσα τής γιατί δεν έχυσα πολύ στο τέλος είχε και λίγο καθυστέρηση και την ψιλοακουσαμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
"finish him" σκεφτηκα τωρα στο Mortal Combat τυπαρα μου...
Και τι αντιπαλος...
Σ ωραιος φιλε!...Κομματος το κοριτσι!
και γαμω τα προσωπα φιλε...μουναρα 23 χρονων..εκανα ενα 3μερο αξεχαστο!! βραδυνο μπανιο σε ερημικες παραλίες,μετα φαι,μετα ξανα γαμησι σπιτι της...αστα γαλιδες φιλε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
και γαμω τα προσωπα φιλε...μουναρα 23 χρονων..εκανα ενα 3μερο αξεχαστο!! βραδυνο μπανιο σε ερημικες παραλίες,μετα φαι,μετα ξανα γαμησι σπιτι της...αστα γαλιδες φιλε
Αμ ετσι ειναι τυπε μου...
Ο καλος ο κυνηγος ξερει να απολαμβανει τα αποτελεσματα του κυνηγιου του...:headbang2:
Αυτο δινει αξια...οι στιγμες
Τιποτα αλλο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Εχω ενα σωρο αναμνησεις απο γαμησαρες που εκανα φιλε...
Με διαφορες κατηγοριες γυναικων
Αλλες παντρευτηκαν αλλες εμπλεξαν με αγαπουληδες
Σκεφτομαι πως αν ειχα μεινει με καποια απο αυτες καιρο και ειχαμε καταληξει σε γαμο και παιδια θα χε χασει την αξια του ολο αυτο...
Και δε θα μου μενε αυτη η ωραια γευση..
Γαμησια σε παραλιες,φοβερα τριημερα που λες και αλλα ωραια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Σκεφτεσαι μονο τη μια μερια.
Απο την αλλη θα σε ξυπναει καθε πρωι ενα κουτσουβελο τσιμπωντας σε στο μαγουλο και λεγοντας σου "μπαμπακουλι σα παμε παιντικη χαλα σημελα;" και θα σε γεμιζει αγκαλιες και φιλια.
Συγκρινεται αυτο το πραγμα με εκατομμυρια καφεδες και ποτα με αλλα μπακουρια;

Εσύ έπιασες το άλλο άκρο.Προφανώς αν είναι να'σαι συνέχεια με μπακούρια,καλύτερα παντρεμένος με παιδί.

Αλλά αν μπορείς να'χεις συνέχεια γκόμενες,φαντάζομαι θα προτιμούσαμε όλοι αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εσύ έπιασες το άλλο άκρο.Προφανώς αν είναι να'σαι συνέχεια με μπακούρια,καλύτερα παντρεμένος με παιδί.

Αλλά αν μπορείς να'χεις συνέχεια γκόμενες,φαντάζομαι θα προτιμούσαμε όλοι αυτό.
επειδη μιλας για το αλλο ακρο.Αν καταφέρεις και παντρευτεις και κανεις ζωάρα,τοτε ελα βρες με να τα πουμε εδω μεσα...να σε παραδεχτω.Δν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι μονος,αλλα ο γαμος ειναι η αλλη πλευρα του νομίσματος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
και επειδη οι ανθρωποι εχουν τη ταση να ειναι σε μια κατάσταση και να θελουν να πανε σε μια αλλη,και αφου φυγουν απο την αλλη,μετα θελουν να ξανα γυρίσουν στην πρωτη κατάσταση.,,,θα με θυμηθεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Κι εκει γινονται αλλα στα μουλωχτα
Πχ η παντρεμενη βολιοτισσα θα παει να γαμηθει σε χοτελ στην Κατερινη που δε την ξερουν(τυχαιο παραδειγμα)
Καποτε γαμουσα παντρεμενη απο επαρχια και κατεβαινε Αθηνα γι αυτο το σκοπο
Ωστοσο στην επαρχια εχουν την ταση να εχουν δακτυλοδεικτουμενο τον εργενη αγαμο ατεκνο.
Αλλα αν μαθεις να τους γραφεις στ αρχιδια σου ολα καλα
Απλα φροντισε να εισαι ο αλητηριος το ρεμαλι και οχι ο τρελος του χωριου

Στα πολύ μουλωχτά όμως...

Άσε που κι αυτές προτιμούν παντρεμένους,γιατί με καναν ελεύθερο φοβούνται μην κολλήσει και άντε μετά να τον ξεκολλήσουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σκεφτομαι πως αν ειχα μεινει με καποια απο αυτες καιρο και ειχαμε καταληξει σε γαμο και παιδια θα χε χασει την αξια του ολο αυτο...
ετσι ειναι παντα κατι χανεις κατι κερδίζεις.Οτι και να κάνεις..και γω ειμαι ανυπαντρος,μονος,θα μπορουσα να ειχα προχωρησει αλλωστε τοσες γκόμενες ειχα στη ζωη μου με καμια δεν εκανα τιποτα...φυσικα ολες τωρα με καροτσακι και ενα μαλάκα λεκε πλαι τους..Αν βαρεθω την εργενικη ζωη και τις περιπέτειες ισως και γω το παρω αποφαση καμια μερα να γκαστρωσω καμια...(finish inside me:cheesy:)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.951
Πόντοι
1.446
αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια:embarrased:...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
Μπράβο ρε φίλε, φοβερό κομμάτι, είσαι real hunter...
Αλλά μια απορία, χωρίς παρεξήγηση, εδώ τα λέμε σχεδόν όλα...
Δεν φοβάσαι να πηγαίνεις ξεσκούφωτος με τουρίστριες, άγνωστες γκόμενες γενικά, μην τυχόν "γίνεις στρατηγός";
Άσε τα γκαστρώματα στην άκρη...
Μιλάμε για προσωπική υγεία...
Εδώ ένα τσιμπούκι δίνουμε ακάποτα σε γυναίκες του χώρου και πάλι ανησυχούμε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
επειδη μιλας για το αλλο ακρο.Αν καταφέρεις και παντρευτεις και κανεις ζωάρα,τοτε ελα βρες με να τα πουμε εδω μεσα...να σε παραδεχτω.Δν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι μονος,αλλα ο γαμος ειναι η αλλη πλευρα του νομίσματος

Απ'το να'ναι κάποιος συνέχεια μόνος και μπακούρι,προφανώς ο γάμος είναι αναβάθμιση.Ειδικά αν δεν είναι με κανα εντελώς μπάζο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μπράβο ρε φίλε, φοβερό κομμάτι, είσαι real hunter...
Αλλά μια απορία, χωρίς παρεξήγηση, εδώ τα λέμε σχεδόν όλα...
Δεν φοβάσαι να πηγαίνεις ξεσκούφωτος με τουρίστριες, άγνωστες γκόμενες γενικά, μην τυχόν "γίνεις στρατηγός";
οχι δεν φοβάμαι...(κακως το ξερω) αλλα δεν φοβαμαι...μονο σε κωλο βαζω καποτα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Απ'το να'ναι κάποιος συνέχεια μόνος και μπακούρι,προφανώς ο γάμος είναι αναβάθμιση.Ειδικά αν δεν είναι με κανα εντελώς μπάζο
ωραια δυσκολο ειναι να βρεις εκει μια για γαμο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom