Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.288
- Πόντοι
- 1.056
Την έχυνα άνετα μέσα και ας έπιανε και δίδυμα!!!αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
Την έχυνα άνετα μέσα και ας έπιανε και δίδυμα!!!αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
Αν εχει ηδη παιδι ειναι καπως πιο χαλαρααντε παει στο διάολο αυτη που ηθελε να παρει χάπια ειχε ηδη ενα παιδι..αλλα και παλι τα φοβαμαι αυτα
Και άντεξες ...ξ όλα μέσααυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
ναι...και υστερα απο ενα μηνα αρχιζε να μου στελνει συνεχεια στο fb οτι ειχε καθυστερηση και ειχε αγχωθει.....κατα τα αλλα "finish inside me"Την έχυνα άνετα μέσα και ας έπιανε και δίδυμα!!!
"finish him" σκεφτηκα τωρα στο Mortal Combat τυπαρα μου...αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
Αυτό το είχα πάθει πρίν κάνα μήνα , νόμιζα ότι μου είχαν φύγει μέσα τής γιατί δεν έχυσα πολύ στο τέλος είχε και λίγο καθυστέρηση και την ψιλοακουσαμεναι...και υστερα απο ενα μηνα αρχιζε να μου στελνει συνεχεια στο fb οτι ειχε καθυστερηση και ειχε αγχωθει.....κατα τα αλλα "finish inside me"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και που να εχυνα κανονικα μεσα της
και γαμω τα προσωπα φιλε...μουναρα 23 χρονων..εκανα ενα 3μερο αξεχαστο!! βραδυνο μπανιο σε ερημικες παραλίες,μετα φαι,μετα ξανα γαμησι σπιτι της...αστα γαλιδες φιλε"finish him" σκεφτηκα τωρα στο Mortal Combat τυπαρα μου...
Και τι αντιπαλος...
Σ ωραιος φιλε!...Κομματος το κοριτσι!
Αμ ετσι ειναι τυπε μου...και γαμω τα προσωπα φιλε...μουναρα 23 χρονων..εκανα ενα 3μερο αξεχαστο!! βραδυνο μπανιο σε ερημικες παραλίες,μετα φαι,μετα ξανα γαμησι σπιτι της...αστα γαλιδες φιλε
ε αυτα μενουνΑμ ετσι ειναι τυπε μου...
Ο καλος ο κυνηγος ξερει να απολαμβανει τα αποτελεσματα του κυνηγιου του...
Αυτο δινει αξια...οι στιγμες
Τιποτα αλλο...
Εχω ενα σωρο αναμνησεις απο γαμησαρες που εκανα φιλε...ε αυτα μενουν
Σκεφτεσαι μονο τη μια μερια.
Απο την αλλη θα σε ξυπναει καθε πρωι ενα κουτσουβελο τσιμπωντας σε στο μαγουλο και λεγοντας σου "μπαμπακουλι σα παμε παιντικη χαλα σημελα;" και θα σε γεμιζει αγκαλιες και φιλια.
Συγκρινεται αυτο το πραγμα με εκατομμυρια καφεδες και ποτα με αλλα μπακουρια;
επειδη μιλας για το αλλο ακρο.Αν καταφέρεις και παντρευτεις και κανεις ζωάρα,τοτε ελα βρες με να τα πουμε εδω μεσα...να σε παραδεχτω.Δν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι μονος,αλλα ο γαμος ειναι η αλλη πλευρα του νομίσματοςΕσύ έπιασες το άλλο άκρο.Προφανώς αν είναι να'σαι συνέχεια με μπακούρια,καλύτερα παντρεμένος με παιδί.
Αλλά αν μπορείς να'χεις συνέχεια γκόμενες,φαντάζομαι θα προτιμούσαμε όλοι αυτό.
Κι εκει γινονται αλλα στα μουλωχτα
Πχ η παντρεμενη βολιοτισσα θα παει να γαμηθει σε χοτελ στην Κατερινη που δε την ξερουν(τυχαιο παραδειγμα)
Καποτε γαμουσα παντρεμενη απο επαρχια και κατεβαινε Αθηνα γι αυτο το σκοπο
Ωστοσο στην επαρχια εχουν την ταση να εχουν δακτυλοδεικτουμενο τον εργενη αγαμο ατεκνο.
Αλλα αν μαθεις να τους γραφεις στ αρχιδια σου ολα καλα
Απλα φροντισε να εισαι ο αλητηριος το ρεμαλι και οχι ο τρελος του χωριου
ετσι ειναι παντα κατι χανεις κατι κερδίζεις.Οτι και να κάνεις..και γω ειμαι ανυπαντρος,μονος,θα μπορουσα να ειχα προχωρησει αλλωστε τοσες γκόμενες ειχα στη ζωη μου με καμια δεν εκανα τιποτα...φυσικα ολες τωρα με καροτσακι και ενα μαλάκα λεκε πλαι τους..Αν βαρεθω την εργενικη ζωη και τις περιπέτειες ισως και γω το παρω αποφαση καμια μερα να γκαστρωσω καμια...(finish inside me)Σκεφτομαι πως αν ειχα μεινει με καποια απο αυτες καιρο και ειχαμε καταληξει σε γαμο και παιδια θα χε χασει την αξια του ολο αυτο...
Μπράβο ρε φίλε, φοβερό κομμάτι, είσαι real hunter...αυτη εδω....."finish inside me" να μ λεει συνεχεια...γαμουσα και ενιωθα το χάρο να μου κλεινει το ματι
επειδη μιλας για το αλλο ακρο.Αν καταφέρεις και παντρευτεις και κανεις ζωάρα,τοτε ελα βρες με να τα πουμε εδω μεσα...να σε παραδεχτω.Δν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι μονος,αλλα ο γαμος ειναι η αλλη πλευρα του νομίσματος
οχι δεν φοβάμαι...(κακως το ξερω) αλλα δεν φοβαμαι...μονο σε κωλο βαζω καποταΜπράβο ρε φίλε, φοβερό κομμάτι, είσαι real hunter...
Αλλά μια απορία, χωρίς παρεξήγηση, εδώ τα λέμε σχεδόν όλα...
Δεν φοβάσαι να πηγαίνεις ξεσκούφωτος με τουρίστριες, άγνωστες γκόμενες γενικά, μην τυχόν "γίνεις στρατηγός";
ωραια δυσκολο ειναι να βρεις εκει μια για γαμο?Απ'το να'ναι κάποιος συνέχεια μόνος και μπακούρι,προφανώς ο γάμος είναι αναβάθμιση.Ειδικά αν δεν είναι με κανα εντελώς μπάζο