Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.044
Πόντοι
9.297
Μένω σε μεγάλη πόλη, η γνώμη μου είναι πως αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της άλλης, ότι δεν θα μιλήσεις κ δεν είσαι Λιγουρί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο γάμο της θα στο δώσει στο πιάτο. Εγώ τρώω πολύ ψωμί έτσι.....πάντα βρίσκουν χρόνο ανάμεσα σε δραστηριότητες παιδιών κτλ για ένα καλό γαμησι.
Οι πρώτες 4 λέξεις κάνουν όλην την διαφορά...δεν δίνει κανένας ιδιαίτερη σημασία εκει....αν σε πιάσουν στο στόμα τους οι τσούχτρες από τα μπαλκόνια της επαρχίας θα χαθεί η μπάλα και φυσικά σπανιότατα να τολμήσει κάποια να κάνει κουτσουκελες παρά μόνο εντός κύκλου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και εσύ μπορεί,δεν το ξέρεις!!!
μπορει δε ξερω...ολα ειναι πιθανα.Αλλωστε μετα τα 50-60 δεν εχεις και πολυ ορεξη να γαμας απο δω και απο κει.Εγω προς το παρον στα 40 δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου κλεισμενος με παιδι και γυναικα. (μιλαω για τωρα...σε 5 χρονια δε ξερω)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.044
Πόντοι
9.297
μελαχρινη μεχρι 30 με ωραιο προσωπο-κωλο να ξερει να μαγειρευει,να ειναι καλη νοικοκυρα,να ειναι καλη μανα,να μη γκρινιαζει να μην ειναι νευρικη,να κανει καλες πιπες να μη με ζαλιζει και το κυριότερο να με αφηνει να γαμαω αλλες...(αν τα εχει ολα αυτα,δεχομαι να δουλευω μονο εγω)
Βάλε αυτό στον γουγλη και πάντα enter.... :grin:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
μπορει δε ξερω...ολα ειναι πιθανα.Αλλωστε μετα τα 50-60 δεν εχεις και πολυ ορεξη να γαμας απο δω και απο κει.Εγω προς το παρον στα 40 δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου κλεισμενος με παιδι και γυναικα. (μιλαω για τωρα...σε 5 χρονια δε ξερω)
Τουλάχιστον γαμας από εδώ και από εκεί???

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον γαμας από εδώ και από εκεί???
που και που ολο και κατι θα τυχει...κανα τιντερ,καμια γνωριμια εξω,μπουρδελακια.Να σου πω την αληθεια..την μαυρη μου αληθεια..ωρες ωρες βαριεμαι.Και γενικως κουράστηκα να ακουω μαλακιες απο γυναικες για να γαμησω.(και να λεω και γω μαλακιες για να γαμησω)...ατο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να περάσω στην τελειως αντιθετη πλευρα που ειναι ο γάμος (ειδικα με ελληνιδα)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.905
Πόντοι
3.656
εγώ γιατί νομίζω ότι μέχρι τα 35 ο άνδρας σπάνια είναι ώριμος οπότε συζητήσεις για γάμους κλπ αρχίζουν σιγά σιγά μετά απ αυτή την ηλικία? Και επίσης γιατι να κυνηγάς μια γυναίκα στα ντουζένια της και δεν περιμένεις (αν θες γάμο ε?) να περάσει κι αυτή τα 30 ώστε να σε παρακαλάει αυτή ?

Υπάρχει μια διαφορά όμως,στην Ελλάδα αν αφήσεις το θέμα γυναίκα/γάμος μετά τα 35 σου,δεν θα βρίσκεις τίποτα.Όσες θα σου αρέσουν,θα'ναι ήδη παντρεμένες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
λασκα ξε λασκα πρεπει να ζεις την καθημερινότητα σου χωρις αγχος αλλωστε να μπω σε μια σχεση ενω ειμαι μονος και εχω την ηρεμια μου για να κανω τον μπατσο,δε παιζει.Βλεπω κατι μαλακες τις εχουν εκει μη βρεξει και μη στάξει κλεισμένες σε ενα "μπαουλο" μην τυχον και τους φυγει. Σιγα ρε μαλακα δικια σου ειναι??
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι παντρεμένοι...σωστά το εστιάσες...φοβουντε μπας και τους γαμιθει...λες και πρωί την ώρα της δουλειάς δεν μπορεί ....γεμάτα τα χοτελ από τέτοιες γυναίκες το πρωί....δεν είναι μελοι του μπου να ξέρουν ...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι παντρεμένοι...σωστά το εστιάσες...φοβουντε μπας και τους γαμιθει...λες και πρωί την ώρα της δουλειάς δεν μπορεί ....γεμάτα τα χοτελ από τέτοιες γυναίκες το πρωί....δεν είναι μελοι του μπου να ξέρουν ...

Πρωην ενος κολλητου,ειχε παντρευτει εναν γνωστο μας απο διπλανο χωριο,επερνε τον κολλητο μου τηλεφωνο και του ελεγε να παει σπιτι να την γαμησει γιατι δεν μπορει να φυγει λογω του οτι ο αντρας της,της ειχε πει οτι θα την παιρνει συνεχει τηλεφωνο στο σταθερο.Φοβοταν ο καημενος οτι θα φυγει απο το σπιτι και θα του γαμηθει αλλα αυτη βρηκε λυση,χαχαχα

Απο μικρη ηταν πουτανα η κοπελα,τα ειχε με τον ταδε αλλα γαμιεταν και με αλλους,ολοι το ξεραμε.Αν και ηταν μουναρος,κανενας απο το χωριο δεν πλησιαζε εκει λογω του οτι την ξεραμε καλα.Βρεθηκε το παλικαρι απο το διπλανο χωριο,αλλα απελπισμενος φουλ και την φορτωθηκε σαν μαλακας αν και ειναι πολυ ωραιο παιδι με καλη δουλεια .Η κοπελα τωρα στα 30 κατι,παντρεμενη απο τα 24 περιπου,αυτο που περιγραφω εγινε πριν 3 χρονια.

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Πρωην ενος κολλητου,ειχε παντρευτει εναν γνωστο μας απο διπλανο χωριο,επερνε τον κολλητο μου τηλεφωνο και του ελεγε να παει σπιτι να την γαμησει γιατι δεν μπορει να φυγει λογω του οτι ο αντρας της,της ειχε πει οτι θα την παιρνει συνεχει τηλεφωνο στο σταθερο.Φοβοταν ο καημενος οτι θα φυγει απο το σπιτι και θα του γαμηθει αλλα αυτη βρηκε λυση,χαχαχα

Απο μικρη ηταν πουτανα η κοπελα,τα ειχε με τον ταδε αλλα γαμιεταν και με αλλους,ολοι το ξεραμε.Αν και ηταν μουναρος,κανενας απο το χωριο δεν πλησιαζε εκει λογω του οτι την ξεραμε καλα.Βρεθηκε το παλικαρι απο το διπλανο χωριο,αλλα απελπισμενος φουλ και την φορτωθηκε σαν μαλακας αν και ειναι πολυ ωραιο παιδι με καλη δουλεια .Η κοπελα τωρα στα 30 κατι,παντρεμενη απο τα 24 περιπου,αυτο που περιγραφω εγινε πριν 3 χρονια.
είναι αυτό που λένε,ανά θέλει να γαμηθει η γυναίκα και στο μπουκάλι να την βάλεις θα γαμηθει!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Υπάρχει μια διαφορά όμως,στην Ελλάδα αν αφήσεις το θέμα γυναίκα/γάμος μετά τα 35 σου,δεν θα βρίσκεις τίποτα.Όσες θα σου αρέσουν,θα'ναι ήδη παντρεμένες
τι εγινε το εχασες το τραίνο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είναι αυτό που λένε,ανά θέλει να γαμηθει η γυναίκα και στο μπουκάλι να την βάλεις θα γαμηθει!!!
και με το μπουκαλι το ιδιο μπορει να γαμηθει:grin:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

να σου δωσω το νουμερο μου να της το δωσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom