Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Εγώ ξέρω εδώ στην περιοχή μου κάτι μιλφ 40-50 χρονών,αδύνατες,γαμήσιμες,με άντρες αγύμναστους σαπιοκοιλιάδες.Και το ματι τους δεν βλέπω να παίζει.Πιστεύω κι εγώ ότι πολλές έχουν κλείσει το μαγαζί και παρά το ότι διατηρούνται γαμήσιμες,δεν γαμιούνται καθόλου.Μπορείς να πεις και τους άντρες τους τυχερούς γιατί και 200 κιλά να πάνε,οι γυναίκες τους είναι πιστές.
Έτσι ακριβώς και η πλάκα ξέρεις ποια είναι???να τους λέει ο άντρας τους ότι θα σε παρατήσω και θα βρω γκόμενα και εκείνες τους πιστεύουν και τους ζηλεύουν κιόλας!!!

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Μένω σε μεγάλη πόλη, η γνώμη μου είναι πως αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της άλλης, ότι δεν θα μιλήσεις κ δεν είσαι Λιγουρί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο γάμο της θα στο δώσει στο πιάτο. Εγώ τρώω πολύ ψωμί έτσι.....πάντα βρίσκουν χρόνο ανάμεσα σε δραστηριότητες παιδιών κτλ για ένα καλό γαμησι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μένω σε μεγάλη πόλη, η γνώμη μου είναι πως αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της άλλης, ότι δεν θα μιλήσεις κ δεν είσαι Λιγουρί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο γάμο της θα στο δώσει στο πιάτο. Εγώ τρώω πολύ ψωμί έτσι.....πάντα βρίσκουν χρόνο ανάμεσα σε δραστηριότητες παιδιών κτλ για ένα καλό γαμησι.
για αυτο δεν εχει και νοημα να αγχώνεται καποιος για κερατωματα μεσα στη σχεση-γαμο/αν θελει ο αλλος-αλλη το κανει για πλακα και δε περνεις χαμπαρι τιποτα.Βλεπεις εκει κατι μαλάκες να πουμε κανουν τους μπάτσους με τις γυναίκες τους.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.562
Πόντοι
2.536
για αυτο δεν εχει και νοημα να αγχώνεται καποιος για κερατωματα μεσα στη σχεση-γαμο/αν θελει ο αλλος-αλλη το κανει για πλακα και δε περνεις χαμπαρι τιποτα.Βλεπεις εκει κατι μαλάκες να πουμε κανουν τους μπάτσους με τις γυναίκες τους.
Άσε που αν δεν κάνεις τον μπάτσο εσύ, δυσκολεύεται κι αυτή να τον κάνει μαζί σου και κινείσαι πιο ελεύθερα. Για να μην πω ότι κολλάει το μυαλό της που είσαι εσύ κουλ και δεν την ελέγχεις. Αν της σφυρίζεις ένα καλό πούτσο την εβδομάδα (αλλά καλό) και την έχεις λάσκα μπορεί και να μην γαμιέται αλλού.

Ενώ αν είσαι τύπος που κρεμάει τα στέφανα πάνω από το κρεβάτι ξέρω γω, η γκόμενα θα σου τα φορέσει με όλους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Άσε που αν δεν κάνεις τον μπάτσο εσύ, δυσκολεύεται κι αυτή να τον κάνει μαζί σου και κινείσαι πιο ελεύθερα. Για να μην πω ότι κολλάει το μυαλό της που είσαι εσύ κουλ και δεν την ελέγχεις. Αν της σφυρίζεις ένα καλό πούτσο την εβδομάδα (αλλά καλό) και την έχεις λάσκα μπορεί και να μην γαμιέται αλλού.

Ενώ αν είσαι τύπος που κρεμάει τα στέφανα πάνω από το κρεβάτι ξέρω γω, η γκόμενα θα σου τα φορέσει με όλους
λασκα ξε λασκα πρεπει να ζεις την καθημερινότητα σου χωρις αγχος αλλωστε να μπω σε μια σχεση ενω ειμαι μονος και εχω την ηρεμια μου για να κανω τον μπατσο,δε παιζει.Βλεπω κατι μαλακες τις εχουν εκει μη βρεξει και μη στάξει κλεισμένες σε ενα "μπαουλο" μην τυχον και τους φυγει. Σιγα ρε μαλακα δικια σου ειναι??

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
λασκα ξε λασκα πρεπει να ζεις την καθημερινότητα σου χωρις αγχος αλλωστε να μπω σε μια σχεση ενω ειμαι μονος και εχω την ηρεμια μου για να κανω τον μπατσο,δε παιζει.Βλεπω κατι μαλακες τις εχουν εκει μη βρεξει και μη στάξει κλεισμένες σε ενα "μπαουλο" μην τυχον και τους φυγει. Σιγα ρε μαλακα δικια σου ειναι??
Μεγάλο πράγμα η κτητικότητα!!
Βέβαια οι πιεσμένες/πιεσμένοι σήμερα, θα ξενογαμήσουν/μηθουν... Οπότε άσε το μαλάκα να κάνει τον μπάτσο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
πρεπει να εισαι και απο τη φυση σου μαλακας ρε φιλε δε φταινε μονο οι γυναικες
Από τη φύση τους οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι. Μην βλέπεις ορισμένους όπως εγώ που ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα με έπιανε κορόιδο καμία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
Βασικα το προβλημα ειναι κυριως εκει. Το οικονομικο παλευεται οσο ασχημο και αν ειναι εφοσον υπαρχει σωστη συντροφος. Εξ αλλου σε ολον τον πλανητη καθημερινα και για αιωνες ανθρωποι παμφτωχοι παντρευονται και κανουν παιδια.
Το κακο ειναι πως στην Ελληνικη οικονομια εχει περασει η αποψη πως ενας φτωχος δεν πρεπει να ξεκινα να κανει οικογενεια και αυτο φαινεται στις συμπεριφορες των γυναικων απεναντι σε φτωχαδακια που τους αποφευγουν σα να εχουν ψωρα.
Ακριβώς αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Από τη φύση τους οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι. Μην βλέπεις ορισμένους όπως εγώ που ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα με έπιανε κορόιδο καμία.
και γω με το κατω σκέφτομαι αλλα ξερω ποτε να κλεισω διακόπτες για να παρει εντολη ο πανω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.465
Πόντοι
2.356
και γω με το κατω σκέφτομαι αλλα ξερω ποτε να κλεισω διακόπτες για να παρει εντολη ο πανω
Αυτό που είπες είναι Μεγάλη κουβέντα. Και μπράβο σου που το καταφέρνεις! Έτσι πρέπει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μελαχρινη μεχρι 30 με ωραιο προσωπο-κωλο να ξερει να μαγειρευει,να ειναι καλη νοικοκυρα,να ειναι καλη μανα,να μη γκρινιαζει να μην ειναι νευρικη,να κανει καλες πιπες να μη με ζαλιζει και το κυριότερο να με αφηνει να γαμαω αλλες...(αν τα εχει ολα αυτα,δεχομαι να δουλευω μονο εγω)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
μελαχρινη μεχρι 30 με ωραιο προσωπο-κωλο να ξερει να μαγειρευει,να ειναι καλη νοικοκυρα,να ειναι καλη μανα,να μη γκρινιαζει να μην ειναι νευρικη,να κανει καλες πιπες να μη με ζαλιζει και το κυριότερο να με αφηνει να γαμαω αλλες...(αν τα εχει ολα αυτα,δεχομαι να δουλευω μονο εγω)
Τουλάχιστον ξέρεις τι θέλεις :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγώ γιατί νομίζω ότι μέχρι τα 35 ο άνδρας σπάνια είναι ώριμος οπότε συζητήσεις για γάμους κλπ αρχίζουν σιγά σιγά μετά απ αυτή την ηλικία? Και επίσης γιατι να κυνηγάς μια γυναίκα στα ντουζένια της και δεν περιμένεις (αν θες γάμο ε?) να περάσει κι αυτή τα 30 ώστε να σε παρακαλάει αυτή ?
το οτι παντρευεται καποιος δεν σημαινει οτι ειναι ωριμος:grin:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Ξέρω ένα καλό γηροκομείο,θες να σου κάνω αίτηση σιγά σιγά???

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056

Stories