Νέα

οι γυναικες τελικα ζηλευουν η οχι τις πουτανες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ισως πολλες να ηθελαν ομως λογω οικονομικου :birdman:
δεν υπάρχει θέλω υπάρχει μπορώ :birdman: πολλές το θέλουν λίγες θα το άντεχαν :birdman:

εχω δει κατι σχολεια για πουτανες τωρα που το λες μαλλον οι δικοι μου μου τα κρυψανε και να που κατηντησα  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
καλά οκ :)

πάντως από ίδια πείρα (στον τομέα των ανεξάρτητων) όσες φορές έχω τύχει με μπαζόλα ελληνίδα έχω κλάψει τα λεφτά μου, οι αλλοδαπές μπαζόλες αντιθέτως συνήθως τα δίνουν όλα καθ'ότι πιο συνειδητοποιημένες: αφού δεν έχουν εμφάνιση πρέπει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες ως αντιστάθμισμα :uglystupid:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν υπάρχει θέλω υπάρχει μπορώ :birdman: πολλές το θέλουν λίγες θα το άντεχαν :birdman:
καλά οκ :)

πάντως από ίδια πείρα (στον τομέα των ανεξάρτητων) όσες φορές έχω τύχει με μπαζόλα ελληνίδα έχω κλάψει τα λεφτά μου, οι αλλοδαπές μπαζόλες αντιθέτως συνήθως τα δίνουν όλα καθ'ότι πιο συνειδητοποιημένες: αφού δεν έχουν εμφάνιση πρέπει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες ως αντιστάθμισμα :uglystupid:
πρεπει να δεις και ελληνιδες στο εξωτερικο που ειναι μεταναστριες μαν ;)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα ηταν οι ελληνιδες του επαγγελματος...θυμηθητε μαρια απ το 92...

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μα γεννιέσαι δεν γίνεσαι.. είναι να το έχεις.... ;) ;) ;) ;)
Τα ρητα ειναι σοφα και οπως λεει και ενα καθε γυναικα κρυβει μια πουτανα μεσα της.Αρα ολες το εχουν.Δεν ειναι θεμα γονιδιων.Ειναι θεμα περιβαλλοντος και καταστασεων αν θα γινουν η οχι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η πιο ωραια γκομενα ειναι η εριναλ...πολυ θα ηθελα να δουλευε :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εχω μαζεψει στοιχεια για 4 γκομενακια εδω μεσα  :sunglasses: θα τα στειλω στο λακη οταν εχει νευρα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom