neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
διαλεξες τον πιο επωδυνο τροπο πουτανιας κουκλα μουμα γεννιέσαι δεν γίνεσαι.. είναι να το έχεις.... ;) ;) ;) ;)
διαλεξες τον πιο επωδυνο τροπο πουτανιας κουκλα μουμα γεννιέσαι δεν γίνεσαι.. είναι να το έχεις.... ;) ;) ;) ;)
δεν υπάρχει θέλω υπάρχει μπορώ πολλές το θέλουν λίγες θα το άντεχανισως πολλες να ηθελαν ομως λογω οικονομικου
καλά οκεχω δει κατι σχολεια για πουτανες τωρα που το λες μαλλον οι δικοι μου μου τα κρυψανε και να που κατηντησα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
πρεπει να δεις και ελληνιδες στο εξωτερικο που ειναι μεταναστριες μαν ;)δεν υπάρχει θέλω υπάρχει μπορώ πολλές το θέλουν λίγες θα το άντεχαν
καλά οκ
πάντως από ίδια πείρα (στον τομέα των ανεξάρτητων) όσες φορές έχω τύχει με μπαζόλα ελληνίδα έχω κλάψει τα λεφτά μου, οι αλλοδαπές μπαζόλες αντιθέτως συνήθως τα δίνουν όλα καθ'ότι πιο συνειδητοποιημένες: αφού δεν έχουν εμφάνιση πρέπει να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες ως αντιστάθμισμα
τιμιος ομως... εε σε γενικες γραμμεςδιαλεξες τον πιο επωδυνο τροπο πουτανιας κουκλα μου
δεν υπάρχει θέλω υπάρχει μπορώ πολλές το θέλουν λίγες θα το άντεχαν
εγω το μονο που βλεπω ειναι το αποτελεσμα μιας και δεν ειμαι τιμια ψυχητιμιος ομως... εε σε γενικες γραμμες
οκ και αυτο εγω κρινω γενικοτεραεγω το μονο που βλεπω ειναι το αποτελεσμα μιας και δεν ειμαι τιμια ψυχη
ποσα χρονια φοιτητης εισαι ρε τυπε?μια χαρα ηταν οι ελληνιδες του επαγγελματος...θυμηθητε μαρια απ το 92...
η λατριτσα ειναι απο τοτε που τον νταχταριζα στα γονατα μουποσα χρονια φοιτητης εισαι ρε τυπε?
Τα ρητα ειναι σοφα και οπως λεει και ενα καθε γυναικα κρυβει μια πουτανα μεσα της.Αρα ολες το εχουν.Δεν ειναι θεμα γονιδιων.Ειναι θεμα περιβαλλοντος και καταστασεων αν θα γινουν η οχι.μα γεννιέσαι δεν γίνεσαι.. είναι να το έχεις.... ;) ;) ;) ;)
ολους στα γονατα τους επαιζες εσυ μηπως κρυβεις κατι?η λατριτσα ειναι απο τοτε που τον νταχταριζα στα γονατα μου
εγω ειμαι πουτάνα 8 ώρες τι μερα ενώ άλλες....διαλεξες τον πιο επωδυνο τροπο πουτανιας κουκλα μου
ετσι ;)εγω ειμαι πουτάνα 8 ώρες τι μερα ενώ άλλες....
και αυτές 8 ώρες μου φτάνουνε οπότε ι πουτάνα μένει στο μαγαζί ;) ;) ;)
μαμαααααη λατριτσα ειναι απο τοτε που τον νταχταριζα στα γονατα μου
ολους στα γονατα τους επαιζες εσυ μηπως κρυβεις κατι?
το 92 το μαγαζι κακιασμενηποσα χρονια φοιτητης εισαι ρε τυπε?
δεν ξερω απο μπουρδελα ρε μαπατο 92 το μαγαζι κακιασμενη
τι ξερεις τοτε ρε κεφτε? πηγες γυμναστηριο η ειχες περιοδο?δεν ξερω απο μπουρδελα ρε μαπα