neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
απο σιτυτουρια μεχρι το καλοκαιρι και καλλ .. :-*τι ξερεις τοτε ρε κεφτε?πηγες γυμναστηριο η ειχες περιοδο?
φυσικα και πηγα πρωι πρωι
απο σιτυτουρια μεχρι το καλοκαιρι και καλλ .. :-*τι ξερεις τοτε ρε κεφτε?πηγες γυμναστηριο η ειχες περιοδο?
εγω ειμαι πουτάνα 8 ώρες τι μερα ενώ άλλες....
και αυτές 8 ώρες μου φτάνουνε οπότε ι πουτάνα μένει στο μαγαζί ;) ;) ;)
προλαβα ενα μισαωρο γιατι επιασε βροχη ...γαμησε τα...απο σιτυτουρια μεχρι το καλοκαιρι και καλλ .. :-*
φυσικα και πηγα πρωι πρωιεσυ εκανες κανα χιλιομετρο τρεξιμο μικρε?
![]()
κλασσικες δικαιολογιες αγυμναστωνπρολαβα ενα μισαωρο γιατι επιασε βροχη ...γαμησε τα...
μα δεν ειναι κακο να ειναι καποοια πουτανα στο σωμα.το κακο ειναι στην ψυχη.![]()
πες τα
του έρχεται ακόμα???τι ξερεις τοτε ρε κεφτε?πηγες γυμναστηριο η ειχες περιοδο?
Μα αν ζηλεύαμε θα είχαμε ήδη γίνει .
Τι μαλακίες ρωτάς?
μαν εγω που ειμαι συντηρητικοςμα δεν ειναι κακο να ειναι καποοια πουτανα στο σωμα.το κακο ειναι στην ψυχη.
αν δεν υπηρχαν καυτες με τις ελλεηνιδες βραστα![]()
πλεον 5ο μωρη σερβιετα...δε μου ειπες ομως ποτε θα σε τρεξω να κοπειςκλασσικες δικαιολογιες αγυμναστωντι ετος εισαι ρε στρακο?
![]()
ειδες οτι γαμαω μονο καλλ και σιτυ και σε επιασε ο ρατσισμος ε?του έρχεται ακόμα???![]()
![]()
![]()
παμε και τρεξιμο και βαρη μωρη λουγγρα να δεις οτι θα σε χυσωπλεον 5ο μωρη σερβιετα...δε μου ειπες ομως ποτε θα σε τρεξω να κοπεις![]()
μαν εγω που ειμαι συντηρητικοςκαι τα θελω ολα
θελω πιστες και σωμα και ψυχη
![]()
πολυ στα σοβαρα δεν το πηρες τυπεμια γυναικα που ειναι κανονικη,και εχει μια δουλεια και ζει ανετα και με αξιοπρεπεια τι να ζηλεψει απο μια πουτανα ρε μαγκες?
νομιζετε οτι μια πουτανα οσο λεφτα και να βγαζει σε μια μερα ειναι μεσα στην τρελη χαρα? το μουνι τις και η ψυχης τις ξερει μονο τι τραβαει η καημενη.
εχετε δει πως ειναι μια πουτανα στα γεραματα? η τρελη θα ειναι και θα ζει ολη μερα με χαπια,η θα ειναι κανει την τσατσα σε κανενα μπουρδελο.μην τις βλεπετε στα μπουρδελα που ειναι ολες μεσα στο χαμογελο,με μαυρο δακρυ κλαινε ολες.εχουνε μπει ολες μεσα στο τρυπακι τις πουτανιας,και δεν μπορουνε να ξεκολησουνε.δεν αναφερω καν κατι 50-60αρες πρωην πουτανες,που τις βλεπεις σε κατι κολωμπαρα ακομα να το παιζουν γκομενες,αυτες εξω απο το κολομπαρο δεν υπαρχουν ουτε σαν μοναδες πλεον στην κοινωνια,και το ξερουν και οι ιδιες πλεον.
οσο για τα παραμυθια περι νταβαδων,και αδικης κοινωνιας,που τις οδηγησε στο δρομο τις πουτανιας,εγω τα ακουω βερεσε απο τις πουτανες.αρρωστημενα ατομα ειναι οι περισσοτερες απο αυτες,και ειδικα οι πουτανες που καθε να γαμιουντε για 10-20 ευρω,σε κατι σταβλους μεσα,με το καθε τρελακια,αυτες ειναι και οι πιο αρρωστες ψυχικα.
πιστευω οτι οι βιζιτες με τηλεφωνα ειναι πιο νορμαλ ατομα,και το κανουν συνειδητα,για να βγαλουν φραγκα μονο.αυτο τις ενδιαφερει.
παει με ct λεει...το φυσαει!του έρχεται ακόμα???![]()
![]()
![]()
δεν εκτειμω κατι χειροτερο απο τελειο δικε μου![]()
![]()
στη ζωη ομως κατι χανεις κατι κερδιζεις ετσι λειτουργει το συστημα
![]()
ασε ρε...δεν εχει προσβαση το ασθενοφορο στο παρκο και θα μου μεινεις...παμε και τρεξιμο και βαρη μωρη λουγγρα να δεις οτι θα σε χυσω![]()
μεχρι το καλοκαιρι ειχα δυστυχως :- τωρα μλκια και αγιος ο θεοςπαει με ct λεει...το φυσαει!
δεν ειναι ολα τα δάχτυλα ιδία ΟΠΟΤΕ ...μα δεν ειναι κακο να ειναι καποοια πουτανα στο σωμα.το κακο ειναι στην ψυχη.
αν δεν υπηρχαν καυτες με τις ελλεηνιδες βραστα![]()
σαυτο μπραβο αλλα πολλες φορες κανουμε παραχωρησειςδεν εκτειμω κατι χειροτερο απο τελειο δικε μουδεν μαρεσουν τα μικρα τραπεζια
![]()