Νέα

οι γυναικες τελικα ζηλευουν η οχι τις πουτανες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μιας και το θρεντακι θα παρει κλασσικη τροπη ψυχαναλυσης του κωλου :2funny: εγω απλως θα πω οτι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω νομιζουν οτι αμα γαμανε πουτανες ειναι μεγαλοι μαγκες και οτι αμα γαμησεις 100 πουτανες μπορεις να λες ο,τι βλακεια σου κατεβει οπως ''στην ελλαδα οι γκομενες ειναι χαλια ενω σε ολον τον υπολοιπο κοσμο ειναι τελειες'' κτλ κτλ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μιας και το θρεντακι θα παρει κλασσικη τροπη ψυχαναλυσης του κωλου :2funny: εγω απλως θα πω οτι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω νομιζουν οτι αμα γαμανε πουτανες ειναι μεγαλοι μαγκες και οτι αμα γαμησεις 100 πουτανες μπορεις να λες ο,τι βλακεια σου κατεβει οπως ''στην ελλαδα οι γκομενες ειναι χαλια ενω σε ολον τον υπολοιπο κοσμο ειναι τελειες'' κτλ κτλ...
Επιτελους και κατι σωστο ακομη

Επισκέπτης
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τι σκεφτεται κατα βαθος μια γυναικα οταν βλεπει μια πουτανα (παντα με την καλη εννοια) και αν συγκρινουν οι γυναικες τους εαυτους τους και σε ποια σημεια σε σχεση με τις ιεροδουλες? πιστευετε οτι ισως τελικα καταβαθος καπου μπορει να τις ζηλευουν κι ολας η οχι? και σε ποια θεματα?
Σε λαθος φορουμ το εβαλες. Αυτο είναι για το cosmo!
Ρωτας ανδρες για θέματα γυναικων?
:think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:think: :think: :think: :think:

ναι ζηλεύουν που έχουνε πόλους που τους  :fuck1:και πληρώνουν  αλά απο την άλλη δεν πιστεύω να ζηλεύουν τι ταμπέλα πουτάνα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Κουκλίτσα, ζηλεύουν το ότι επιλέγουμε αντί χρημάτων, να διαθέσουμε τους χυμούς του σώματός μας σ'εσάς, αντί να ταλαιπωρηθούμε σε πολλές περιπτώσεις μ'αυτές, και κάποιες φορές χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Τα χρήματα που παίρνετε, είναι γρήγορα. Αλλά δεν είναι εύκολα! :-*

Η ταμπέλα, είναι μόνο στο μυαλό. Όλοι, εργασία προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

Επισκέπτης
Κουκλίτσα, ζηλεύουν το ότι επιλέγουμε αντί χρημάτων, να διαθέσουμε τους χυμούς του σώματός μας σ'εσάς, αντί να ταλαιπωρηθούμε σε πολλές περιπτώσεις μ'αυτές, και κάποιες φορές χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Τα χρήματα που παίρνετε, είναι γρήγορα. Αλλά δεν είναι εύκολα! :-*

Η ταμπέλα, είναι μόνο στο μυαλό. Όλοι, εργασία προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.
σύμφωνο  απολυτά αλλα... :think: :think: :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σύμφωνο  απολυτά αλλα... :think: :think: :think:

Μωρό...... γιατί αυτός ο σκεπτικισμός?

Ζήσε το σήμερα, αλλά προέβλεψε και για το αύριο. Για να κυλήσει η ζωή σου ανέμελα και ευχάριστα.

Μιά ζωή δική σου, που για να την κάνει οποιαδήποτε "γυναίκα" θα χρειαζόταν 3-4 δικές της.
:-* :-* :-* :-*

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
τι σκεφτεται κατα βαθος μια γυναικα οταν βλεπει μια πουτανα (παντα με την καλη εννοια) και αν συγκρινουν οι γυναικες τους εαυτους τους και σε ποια σημεια σε σχεση με τις ιεροδουλες? πιστευετε οτι ισως τελικα καταβαθος καπου μπορει να τις ζηλευουν κι ολας η οχι? και σε ποια θεματα?
Μα αν ζηλεύαμε θα είχαμε ήδη γίνει . :jerking:
Τι μαλακίες ρωτάς?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επίσης και να το ήθελαν δεν έχουν όλες τα προσόντα να το κάνουν ;)
δεν μπορούν όλες να το κάνουν ;)

εχω δει κατι σχολεια για πουτανες τωρα που το λες μαλλον οι δικοι μου μου τα κρυψανε και να που κατηντησα  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θελει η πουτανα να κρυφτει...

Stories

Νέο!

Stories