axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
η σπαθα ειναι αυτη ?ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!!
η σπαθα ειναι αυτη ?ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!!
Κανονικη γκομενα τι εννοεις δηλαδη ?γιατι εισαι αναξιος ρε φιλε?επειδη δεν μπορεις να χορηγησεις "κανοννικη" γκομενα?
τινα σπαθη ;)η σπαθα ειναι αυτη ?
Κανονικη γκομενα τι εννοεις δηλαδη ?
Οι επαγγελματιες δεν ειναι γκομενες.....
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
εσυ τι εννοεις οτι λες εισαι αναξιος αν πας στις πουτανες...
ναι ναι εκανα λαθος στο ονομα .... ας με συγχωρναει .....τινα σπαθη ;)
ναι ναι εκανα λαθος στο ονομα .... ας με συγχωρναει .....
ναι ρε τυπε ολες ζηλευουν γτ δεν τρωνε τοσες πολλες ψωλεςναι πολυ τις ζηλευουν...αφου εμενα ολες οι γνωστες μου μου λενε ''πω πω δε βρισκουμε δουλεια...''
ευτυχως που υπαρχουμε κι εμειςναι ρε τυπε ολες ζηλευουν γτ δεν τρωνε τοσες πολλες ψωλες
Οτι καταλαβαινεις ....εσυ τι εννοεις οτι λες εισαι αναξιος αν πας στις πουτανες...
Οτι καταλαβαινεις ....
Εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο ?
εγω δεν μπορω να βρω σχεση τυπε :- καμια συμβουλη και για μενα το φτωχο? :-soy eipa re file,mhn gyrnaς thn syzhthsh pisw και μην υπεκφευγεις
αν θεωρεισε αναξιος που δεν μπορεις να βρεις μια σχεση για μενα εισαι λαθος
εγω δεν μπορω να βρω σχεση τυπε :- καμια συμβουλη και για μενα το φτωχο? :-
εγω δεν μπορω να βρω σχεση τυπε :- καμια συμβουλη και για μενα το φτωχο? :-
αυτο το κανεις και χωρις να πας σε πουτανες μεγαλε...δεν ειναι η το ενα η το αλλο...δεν ειμαι υπερ των σχεσεων φιλε...γιαυτο υπαρχουν οι τατανες...πας γαμας κ εισαι κομπλε... ;)
Κομπλε απο ποια αποψη ακριβως ?δεν ειμαι υπερ των σχεσεων φιλε...γιαυτο υπαρχουν οι τατανες...πας γαμας κ εισαι κομπλε... ;)
αυτο το κανεις και χωρις να πας σε πουτανες μεγαλε...δεν ειναι η το ενα η το αλλο...
Μάλλον όποιος κολλάει σε μία γυναίκα που τον γράφει και τον χρησιμοποιεί είναι ανίκανος για εμένα όπως και κάποιος που κάνει μόνο one night stand και black out sex μετά από πολύ ποτό, γιατί και την πουτάνα και νηφάλια την παίρνεις και πρέπει να την πληρώσεις, πάντως λέω το εξής άμα θες μόνο σεξ πήγαινε με πουτάνες άμα είσαι αγαπούλης και θες και λιγο συναίσθημα και όχι σχέση πήγαινε με εσκορτίνες που θα σου παίξουνε την γκόμενα, με γκόμενες πλέον όταν θες να νοικοκυρευτής έτσι κάνει καλλό και σε σένα και στις γυναίκες αυτή ρίναι η γνώμη μου.αντε παλι η καραμελα ''οποιος παει με πουτανες ειναι ανικανος'' κτλ κτλ...
ξεκολληστε απ τα ψυχολογικα σας ρεεεε...
Μάλλον όποιος κολλάει σε μία γυναίκα που τον γράφει και τον χρησιμοποιεί είναι ανίκανος για εμένα όπως και κάποιος που κάνει μόνο one night stand και black out sex μετά από πολύ ποτό, γιατί και την πουτάνα και νηφάλια την παίρνεις και πρέπει να την πληρώσεις, πάντως λέω το εξής άμα θες μόνο σεξ πήγαινε με πουτάνες άμα είσαι αγαπούλης και θες και λιγο συναίσθημα και όχι σχέση πήγαινε με εσκορτίνες που θα σου παίξουνε την γκόμενα, με γκόμενες πλέον όταν θες να νοικοκυρευτής έτσι κάνει καλλό και σε σένα και στις γυναίκες αυτή ρίναι η γνώμη μου.