pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τωρα καμμια κατσικα και πολυ σου ειναιμεχρι το καλοκαιρι ειχα δυστυχως :- τωρα μλκια και αγιος ο θεος
τωρα καμμια κατσικα και πολυ σου ειναιμεχρι το καλοκαιρι ειχα δυστυχως :- τωρα μλκια και αγιος ο θεος
δεν σταματαω σε λιγοτερα απο 20 χιλιομετρα τυπε και δεν σε κουβαλαω στην πλατηασε ρε...δεν εχει προσβαση το ασθενοφορο στο παρκο και θα μου μεινεις...
απλα ειπα την γνωμη μου.πολυ στα σοβαρα δεν το πηρες τυπε
τα πιο πολλα ειναι ιδιαδεν ειναι ολα τα δάχτυλα ιδία ΟΠΟΤΕ ...
δεν διαφωνω το θεμα ειναι να κανεις παραχωρησεις μονο προσωρινα γτ αλλιως σου βγαινει ξυνοσαυτο μπραβο αλλα πολλες φορες κανουμε παραχωρησεις
Και εγω πάω μονό με αντρες ομος...ειδες οτι γαμαω μονο καλλ και σιτυ και σε επιασε ο ρατσισμος ε?
ωωωω δηλωσεις....δεν σταματαω σε λιγοτερα απο 20 χιλιομετρα τυπε και δεν σε κουβαλαω στην πλατη
εγραψεςδεν διαφωνω το θεμα ειναι να κανεις παραχωρησεις μονο προσωρινα γτ αλλιως σου βγαινει ξυνο
ολες τα ιδια λενε :- και λεφτα εχω προσφερει σε πουτανα να την δειρω πολυ πριν το ξυλο αλλα κοτα :- δεν υπαρχει κοσμος για μας τους σαδιστεςΚαι εγω πάω μονό με αντρες ομος...
αλλα σαφως με λιγοτερη συχνοτητα ;)προσωπικα μιας και ειμαι μπασταρδι προτειμω τις μπασταρδες και μονο με αυτες συννενοουμε
και στην πολωνια που παω ισως μσλβ δεν εχουν τοσα κομπλεξ αλλα και παλι δεν γαμας αβερτα οσο λεγεται δλδ :- εφαγα και κει μια χιλοπιτα
ειστε δυσκολοτερη περιπτωση απο εμας τους μαζοχεςολες τα ιδια λενε :- και λεφτα εχω προσφερει σε πουτανα να την δειρω πολυ πριν το ξυλο αλλα κοτα :- δεν υπαρχει κοσμος για μας τους σαδιστες
τυπε προσωπικα το τελευταιο που με απασχολει ειναι γτ οι ελληνες και οι ελληνιδες ειναι τοσο για τον πουτσο εγω θα την κανω μολις τελιωσω απο εδωεγραψες
ναι ζηλεύουν που έχουνε πόλους που τους και πληρώνουν αλά απο την άλλη δεν πιστεύω να ζηλεύουν τι ταμπέλα πουτάνα
μαν σαρεσει να τρως ξυλο? :-ειστε δυσκολοτερη περιπτωση απο εμας τους μαζοχες
θα πας στο καιρο με τις αλλες αδερφες?τυπε προσωπικα το τελευταιο που με απασχολει ειναι γτ οι ελληνες και οι ελληνιδες ειναι τοσο για τον πουτσο εγω θα την κανω μολις τελιωσω απο εδω
παρε με μαζι σου πλζτυπε προσωπικα το τελευταιο που με απασχολει ειναι γτ οι ελληνες και οι ελληνιδες ειναι τοσο για τον πουτσο εγω θα την κανω μολις τελιωσω απο εδω
ισως τουλαχιστον εγω που ειμαι μλκας τρωω μπολικεςαλλα σαφως με λιγοτερη συχνοτητα ;)