Νέα

οι γυναικες τελικα ζηλευουν η οχι τις πουτανες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
προσωπικα μιας και ειμαι μπασταρδι προτειμω τις μπασταρδες και μονο με αυτες συννενοουμε :grin:

και στην πολωνια που παω ισως μσλβ δεν εχουν τοσα κομπλεξ αλλα και παλι δεν γαμας αβερτα οσο λεγεται δλδ :- εφαγα και κει μια χιλοπιτα :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και εγω πάω μονό με αντρες ομος... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ολες τα ιδια λενε :- και λεφτα εχω προσφερει σε πουτανα να την δειρω πολυ πριν το ξυλο αλλα κοτα :- δεν υπαρχει κοσμος για μας τους σαδιστες :sunglasses:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα μιας και ειμαι μπασταρδι προτειμω τις μπασταρδες και μονο με αυτες συννενοουμε :grin:

και στην πολωνια που παω ισως μσλβ δεν εχουν τοσα κομπλεξ αλλα και παλι δεν γαμας αβερτα οσο λεγεται δλδ :- εφαγα και κει μια χιλοπιτα :sunglasses:
αλλα σαφως με λιγοτερη συχνοτητα ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε παιδιά, τα ίδια και τα ίδια.. Είπαμε, ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτάνες......

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ολες τα ιδια λενε :- και λεφτα εχω προσφερει σε πουτανα να την δειρω πολυ πριν το ξυλο αλλα κοτα :- δεν υπαρχει κοσμος για μας τους σαδιστες :sunglasses:
ειστε δυσκολοτερη περιπτωση απο εμας τους μαζοχες :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:think: :think: :think: :think:

ναι ζηλεύουν που έχουνε πόλους που τους  :fuck1:και πληρώνουν  αλά απο την άλλη δεν πιστεύω να ζηλεύουν τι ταμπέλα πουτάνα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αυτο πιστευω συμβαινει , σαν μια ποιο ρηχή προσεγγιση , ειδικα απο wannbe πουτανες που δε τολμουν η δε μπορουν  :birdman:
Φυσικα υπαρχει και μεριδα γυναικων η οποια νοιωθει  απο λυπη μεχρι απεχθεια για τις εκδιδομενες
η μεριδα αυτη θα εφτανε μεχρι και σε αυτοκτονια  αν μαθευοταν στο χωριο με καποιο τροπο
οτι η φαντασιωση τους ειναι να κανουν σεξ με πανω απο 2 αντρες στην ζωη τους

Σιγουρα κανεις δε ζηλευει τον λογο που τις οδηγησε να κανουν αυτο που κανουν παντως

Εκαστος στο ειδος του Αφτερ ολ  :sunglasses:
Κι Αμαντα στους καυλεδες  :fuck2:
:cheesy: ;) :P :-* :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυπε προσωπικα το τελευταιο που με απασχολει ειναι γτ οι ελληνες και οι ελληνιδες ειναι τοσο για τον πουτσο :grin: εγω θα την κανω μολις τελιωσω απο εδω :sunglasses:
θα πας στο καιρο με τις αλλες αδερφες? :2funny:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τυπε προσωπικα το τελευταιο που με απασχολει ειναι γτ οι ελληνες και οι ελληνιδες ειναι τοσο για τον πουτσο :grin: εγω θα την κανω μολις τελιωσω απο εδω :sunglasses:
παρε με μαζι σου πλζ :grin: :grin: :grin: :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αλλα σαφως με λιγοτερη συχνοτητα ;)
ισως  :grin:τουλαχιστον εγω που ειμαι μλκας τρωω μπολικες :sunglasses:

το καλο ειναι οτι δεν βριζουν εκει και οι αντρες δεν ειναι τοσο μουνοδουλοι :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom