You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 840
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
Αυτά που λες είναι entry level ανιδείκευτου, θα τα πάρεις 25 χρονων που μπαίνεις να μάθεις μια δουλειά για να δεις αν κάνεις. Και πάλι αν έχεις καποια προσόντα και υποσχόμενο προφίλ θα πάρεις παραπάνω, εγώ βλέπω recruitments 13-15Κ net τώρα για υποσχόμενα παιδιά. Εδώ μιλάει για 40ρη με πανεπιστημιακή εκπαίδευση.Δηλαδή αν ήταν ιδιωτικός υπάλληλος και έπαιρνε 667το οχτάωρο
Πώς διάολο θα ζούσε??
IT στα 40 σου θα έχεις 15 χρόνια εμπειρία, ανάλογα και τον τομέα σου βέβαια, αλλά, γενικά μιλώντας, αν έχεις παίξει πολύ μέτρια τα χαρτιά σου θα είσαι στη ζώνη 20-25 χιλιάρικα το χρόνο, αν τα έχεις παίξει καλά θα είσαι 25-35, αν τα έχεις παίξει πολύ καλά και έχεις και λίγη τύχη μαζί σου θα είσαι >35. Μιλάω για net και όλα μέσα (δώρα, πιθανά μπόνους κλπ.).
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
780 για να βγάλει το μήνα με δύο παιδιά, αν δε δουλεύει και η γυναίκα του, δεν είναι ολιγαρκής, ήρωας είναι.
Αν δε δουλευει η γυναικα του μιλαμε για θριλερ
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
με μισθο δημοσιου εννοεις δεν ζει οικογενεια,με μισθο σε ολυεθνικη ζει ανεταΜε έναν μισθό δεν ζει οικογένεια εκτός αν μιλάμε για περίπτωση όπου κρεατα,τυριά και λοιπές προμήθειες έρχονται από το χωριό η υπάρχει διαρκες τσονταρισμα από συγγενείς( η απόλυτη ξεφτίλα) .
εκει ειναι η διαφορα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Aνδρας μεγαλοστελεχος πολυεθνικής θα βολεύεται με νοικοκυρά;με μισθο δημοσιου εννοεις δεν ζει οικογενεια,με μισθο σε ολυεθνικη ζει ανετα
εκει ειναι η διαφορα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Προκηρύξεις βγαίνουν συνέχεια.Δεν κανει ρε διαγωνισμούς..πριν δύο χρόνια έκανε η Κούλα για να ξαναβγεί εχοσε πολλούς τότε στο δημόσιο η νουδουλα. Με το που κέρδισε τις εκλογές.τερμα οι διαγωνισμοί.μμονο μπάτσους διορίζει..
Οι αεργοι φυσικά και δεν τα ξέρουν αυτά ...μια ματιά στο www.asep.gr.θα σε πείσει.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Aνδρας μεγαλοστελεχος πολυεθνικής θα βολεύεται με νοικοκυρά;
Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι πως τα θελω ενος ατομου αλλαζουν στην πορεια του χρονου. Πχ ενα νεοτερο στελεχος 35ρης που βγαζει 2Κ, μπορει να ψαχνει μονο μια ισοτιμη καριεριστρια των 1.5-2Κ για να ανοιξουν σπιτικο και να μην "καταδεχεται" να παντρευτει "υποδεεστερες" επαγγελματικα γυναικες οπως πωλητριες, σερβιτορες, καμαριερες, κλπ
Και εχει μια λογικη κατα βαθος
Το ιδιο ατομο στα 45+ αν φτασει να καθαριζει 3.5-4Κ μπορει να ψαχνει μια ΜΗ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΡΙΑ, βασικα μια ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, δηλαδη ακριβως το αντιθετο με αυτο που εψαχνε στα 35 του. Και αυτο λογω οτι ο μισθος του φτανει να ζησει μια οικογενεια ανετα και επισης, το να μη δουλευει η γυναικα, θα της δωσει χρονο και ενεργεια να γινει καλυτερη νοικοκυρα και μαμα των παιδιων του και επισης θα αποφορτισει τον ιδιο απο πολλα θεληματα, οπως ψωνια, τρεξιμο με τα παιδια, κλπ μιας και η γυναικα θα εχει ολη τη μερα δικια της να φερει εις περας πολλες δουλειες
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
ποιος ειπε νοικοκυρα?εσενα ρωτας??Aνδρας μεγαλοστελεχος πολυεθνικής θα βολεύεται με νοικοκυρά;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Σωστό..Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι πως τα θελω ενος ατομου αλλαζουν στην πορεια του χρονου. Πχ ενα νεοτερο στελεχος 35ρης που βγαζει 2Κ, μπορει να ψαχνει μονο μια ισοτιμη καριεριστρια των 1.5-2Κ για να ανοιξουν σπιτικο και να μην "καταδεχεται" να παντρευτει "υποδεεστερες" επαγγελματικα γυναικες οπως πωλητριες, σερβιτορες, καμαριερες, κλπ
Και εχει μια λογικη κατα βαθος
Το ιδιο ατομο στα 45+ αν φτασει να καθαριζει 3.5-4Κ μπορει να ψαχνει μια ΜΗ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΡΙΑ, βασικα μια ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, δηλαδη ακριβως το αντιθετο με αυτο που εψαχνε στα 35 του. Και αυτο λογω οτι ο μισθος του φτανει να ζησει μια οικογενεια ανετα και επισης, το να μη δουλευει η γυναικα, θα της δωσει χρονο και ενεργεια να γινει καλυτερη νοικοκυρα και μαμα των παιδιων του και επισης θα αποφορτισει τον ιδιο απο πολλα θεληματα, οπως ψωνια, τρεξιμο με τα παιδια, κλπ μιας και η γυναικα θα εχει ολη τη μερα δικια της να φερει εις περας πολλες δουλειες
Απλά υπάρχει το status.Δεν νομίζω πολλοί να επενδύσουν σε μια νοικοκυρά ενώ τριγυρίζονται από λαμπερές γραμματείς η γυναίκες στελέχη.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Έχει σχέση με νοικοκυριο γυναίκα με τρελα ωράρια και υποχρεώσεις που απορρέουν από την υψηλοβαθμη θέση της;ποιος ειπε νοικοκυρα?εσενα ρωτας??
Δύσκολο...
Στο Δημόσιο γίνεται αυτό...
Σε μεγάλη εταιρεία δύσκολα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Αν έχεις αλβανικά χαρτιά μάλλον δεν θα μπορείς να συμμετέχεις ...Δεν κανει ρε διαγωνισμούς..πριν δύο χρόνια έκανε η Κούλα για να ξαναβγεί εχοσε πολλούς τότε στο δημόσιο η νουδουλα. Με το που κέρδισε τις εκλογές.τερμα οι διαγωνισμοί.μμονο μπάτσους διορίζει..
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
δυσκολο ευκολο στον ανθρωπο ειναιΈχει σχέση με νοικοκυριο γυναίκα με τρελα ωράρια και υποχρεώσεις που απορρέουν από την υψηλοβαθμη θέση της;
Δύσκολο...
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Σε υψηλόβαθμες θέσεις τέτοιου τύπου κλπ, βλ Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, πρόεδροι οργανισμών κοκ αυτά είναι τα ψιλά. Τα χοντρά έρχονται από αλλούΣωστός εν μέρει με τις εξής δύο επισημάνσεις: αυτές δεν είναι μόνιμες θέσεις, και πλέον αμείβονται λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν. Όλως τυχαίως κοίταζα χθες (εξ αφορμής της εργασίας μου) το ποσό των αποδοχών ενός Προέδρου συγκεκριμένου ασφαλιστικού φορέα περίθαλψης και είδα ότι είναι 3200 μεικτά, άρα καθαρά υπολόγισε περίπου τα 2/3. Θα μου πεις: ''ρε φίλε, 2200 είναι λίγα'';;; Προφανώς και όχι, αλλά μιλάμε για μία θέση ευθύνης με υπογραφές για θέματα μείζονος σημασίας.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μαλακα μου προφήτης είσαι;Δεν με τσούζει τίποτα. Σου εξηγώ σε απλά ελληνικά ότι η συμπεριφορά σου προκαλεί αηδία. Δεν έχεις γνωστό. Δεν σε αφορά ο ΑΣΕΠ. Δεν έχεις λόγο να προκαλέσεις, να μειώσεις ούτε καν να σχολιάσεις εφόσον ΔΕΝ γνωρίζεις από ΑΣΕΠ. Θα μπορούσες να ευχηθείς καλή επιτυχία.
Για να μην κουράζεσαι, ξέρω ακριβώς τι άτομο είσαι. Δεν έχω σκοπό να σε κάνω χειρότερα. Γιαυτό σου λέω, κατανοώ τα τραύματα σου (πχ οικογενειακή πίεση μικρός, ξενιτιά, δυσκολίες, γκομενες μηδέν, επιρροή από τρίτους) αλλά δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου. Είσαι τόσο ζαλισμένος απ' τη μιζέρια σου που μου λες ότι δεν έχω τ @@ για ΙΤ, όταν μερικά ποστ παραπάνω το γράφω ότι δουλεύω ΙΤ από τα 18 μου. Και πάλι η δουλειά που βρήκα ΙΤ είναι. Καταλαβαίνεις το λάθος σου ή ακόμα;
Δεν έχω γνωστό με εξετάσεις, δεν ταξιδεύω σε πόσες χώρες κάθε χρόνο, δεν γαμάω Ρωσίδες κάθε βδομάδα και δεν έχεις 41 μηνύματα στο φόρουμ και δεν το παίζεις εξυπνακιας.
Άντε σάλτα να ρίξεις και κανένα χαρτί για το μέλλον γιατί είσαι τόσο αποτυχημένος στις προβλέψεις που μάλλον ξεπερνά και τις αποτυχίες σου στον επαγγελματικό τομέα.
Έπεσα μέσα;
Μαλακα μου προφήτης είσαι;
Δεν έχω γνωστό με εξετάσεις, δεν ταξιδεύω σε πόσες χώρες κάθε χρόνο, δεν γαμάω Ρωσίδες κάθε βδομάδα και δεν έχεις 41 μηνύματα στο φόρουμ και δεν το παίζεις εξυπνακιας.
Άντε σάλτα να ρίξεις και κανένα χαρτί για το μέλλον γιατί είσαι τόσο αποτυχημένος στις προβλέψεις που μάλλον ξεπερνά και τις αποτυχίες σου στον επαγγελματικό τομέα.
Έπεσα μέσα;
ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ;;;
Δε διαφωνώ, αλλά δεν είναι ''εργαζόμενοι'' με υπαλληλική σχέση ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης και οι πρόεδροι οργανισμών: σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Οι δε αιρετοί, κάνουν πολλά έξοδα μπας και τα καταφέρουν να εκλεγούν. Πολλοί δήμαρχοι έχουν εκλεγεί μία φορά και μετά εξαϋλώθηκαν πολιτικά.Σε υψηλόβαθμες θέσεις τέτοιου τύπου κλπ, βλ Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, πρόεδροι οργανισμών κοκ αυτά είναι τα ψιλά. Τα χοντρά έρχονται από αλλού
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Σε μία θητεία καθαρίζουν, όσα οι κοινοί θνητοί σε μία ζωή όμως. Δε τους λυπάμαιΔε διαφωνώ, αλλά δεν είναι ''εργαζόμενοι'' με υπαλληλική σχέση ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης και οι πρόεδροι οργανισμών: σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Οι δε αιρετοί, κάνουν πολλά έξοδα μπας και τα καταφέρουν να εκλεγούν. Πολλοί δήμαρχοι έχουν εκλεγεί μία φορά και μετά εξαϋλώθηκαν πολιτικά.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
Mate, αν έχεις γυναίκα σε αυτό το status δε σε νοιάζει το νοικοκυριό. Αρκεί να μαγειρεύει για μη φτιάχνεις συνέχεια εσύ το φαγητό ή τρωτε delivery συνέχεια. Το σπίτι θα στο κάνει μια domestic κάθε ΣΚ την ώρα που εσύ πας για βόλτα, όλοι έτσι κάνουν, δίνεις 50 - 70 - 80 ευρώ τη βδομάδα και δε σε νοιάζει, αν μπαίνουν δυο καλοί μισθοί στο σπίτι τη σηκώνεις πολύ εύκολα αυτή τη δαπάνη. Το πραγματικό πρόβλημα είναι αν έχεις παιδιά γιατί αν γυρνάτε και οι δύο πτώματα από τη δουλειά στα παιδιά λείπει η γονεϊκή φροντίδα.Έχει σχέση με νοικοκυριο γυναίκα με τρελα ωράρια και υποχρεώσεις που απορρέουν από την υψηλοβαθμη θέση της;
Δύσκολο...
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
Αν βρεις Αλβανίδα στέλεχος εταιρίας που και φέρνει καλό μισθό στο σπίτι και προλαβαίνει να είναι και νοικοκυρά πάρε την Αλβανίδα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ.Τότε τις τις θέλουμε τις ελλεινιδες ρε μάν?ούτε να καθαρίσουν δε ξέρουν..οι αλβανίδες και δουλευουνε..και καθαρίζουν τό σπίτι τους μαγειρευουν στον άντρα τους.. πλενουν
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
ΟΚ, αλλά απάντησα σε σχόλιο που μίλαγε για γυναίκες καριέρας. Άμα κάποια δε δουλεύει, και ούτε καν ασχολείται λίγο με το σπίτι μετά δε φταίει εκείνη, φταίει ο άντρας που δε βρίσκει κάτι καλύτερο.Γιατί ρε μάν..όλες ελληνιδες δηλαδή είναι στελέχη εταιρίας?οι πιο πολλές ιδιωτικοι υπάλληλοι δουλεύουν.ενω έχει και πολλές που δε κάνουν τίποτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K